Mergi la conţinut

Înscrierile la CN Enduro 2020 – etapa 1 Semenic, sunt deschise


Recommended Posts

Cupa Naţională de Enduro este printre puţinele serii de concursuri de ciclism-mtb care se vor desfăşura în 2020. Spre deosebire de concursurile de mtb-cross country sau ciclism şosea, unde startul este comun, la mtb-enduro startul concurenţilor este individual, separaţia fizică dintre participanţi fiind uşor de făcut.

foto-Cristina-Ion-Semenic-Enduro-2019.jpfoto-Cristina-Ion-Semenic-Enduro-2019.jpfoto Cristina Ion – Semenic Enduro 2019

Prima etapă din Cupă, Semenic Enduro, va avea loc duminică 19 iulie, în pitoreasca zonă Văliug-Crivaia, munţii Semenic. Seria de evenimente va începe cu dreptul întrucât concursul nu este o simplă etapă în cadrul Cupei ci inclusiv EWSQ – Enduro World Series Qualifier, asta însemnând că la start se pot înscrie şi concurenţi din alte ţări, care doresc să obţină puncte EWS şi avansa în clasamentul internaţional.

Etapa întâi Semenic Enduro, va fi alcătuită din patru probe speciale ce însumează 12 km. Împreună cu zonele de tranziţie, concurenţii vor parcurge în total 41 km. Înscrierile sunt deschise şi o poţiface aici, taxa de participare fiind de 100 lei. Pentru concurenţii cu vârstă sub 18 ani, taxa este de 50 lei. Termenul maxim de înscriere este joi 16 iulie ora 20. Numărul maxim de concurenţi acceptat este de 150 persoane.

La CN Enduro 2020 poţi participa la una din cele două categorii: Hobby sau categorie de vârstă CNE. Pentru orice categorie CNE este necesară obţinerea unei licenţe eliberată de Federaţia Română de Ciclism, odată cu aceasta primind inclusă şi asigurare în caz de accident de bicicleta, valabilă 1 an. Costul licenţei + asigurare este de 150 lei şi se plăteşte o singură dată pe an. Avantajul participării la categorie CNE este că vei fi cronometrat doar împreună cu ceilalţi concurenţi de la grupa ta de vârstă, spre deosebire de Hobby unde clasamentul este general, fără a se ţine cont de vârstă. Pentru categoria Hobby nu este nevoie de licenţă, însa este nevoie în continuare de obţinerea unei adeverinţe medicale favorabile potrivit căreia eşti apt pentru efort fizic.

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...