Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Ducati vine cu Multistrada V4 în două versiuni: poze spion!

Recommended Posts

Noul Ducati Multistrada cu motorul cu patru cilindri în V este pe cale să apară. Cu multe detalii tehnice interesante.

ducati-multistrada-v4-2021-spy-1.jpg

Despre Ducati Multistrada V4, care va fi, cel mai probabil, motocicleta crossover cea mai puternică din lume, se vorbește de ceva timp și zvonurile foto și video circulă pe internet de peste un an. Claudio Domenicali, mai-marele casei din Bologna, a anunțat că noul model urmează să fie lansat în 2021. Pandemia de Covid-19 a încetinit doar parțial procesul de dezvoltare a motocicletei, care acum se accelerează din nou.

ducati-multistrada-v4-2021-spy-2.jpg

Noile poze făcute în zona fabricii Ducati din Borgo Panigale încep să contureze o imagine din ce în ce mai completă a noului model. Deși, legat de cifre, se pot doar lansa niște ipoteze.

E clar că va fi vorba de un proiect complet nou, care va avea în comun cu Multistrada 1260 (cu motor V2 și distribuție variabilă, de 158 CP) doar stilul estetic. Motorul V4 de 1.103 cmc va fi revizuit în esență pentru o obține o livrare a puterii mai potrivită pentru folosirea în regim stradal, de touring, cu o putere care ar trebui să se situeze între 180 și 190 CP și un cuplu mai bun la regimuri joase.

ducati-multistrada-v4-2021-spy-3.jpg

Motorul va avea un rol parțial portant pentru ciclistică, pe el montându-se subcadrul de tip grilă al șeii. Bascula este cu două brațe (spre deosebire de 1260, care are basculă monobraț), cu amortizor montat lateral, foarte înclinat și prins direct pe partea stângă a basculei.

Versiunea „Enduro” din aceste poze are roata față de 19 țoli, dar se pare că se dezvoltă și un model crossover cu ambele roți de 17 țoli și destinație stradală.

ducati-multistrada-v4-2021-spy-4.jpg

În partea frontală se observă senzorul radarului ARAS pe parbriz, care confirmă cele declarate de Ducati acum doi ani, când, în cadrul proiectului Safety Road Map 2025, bolognezii prezentau acest sistem avansat de siguranță, care detectează vehiculele din unghiurile moarte și vehiculele care se apropie rapid din spate.

ducati-multistrada-v4-2021-spy-6.jpg

Dimensiunile par destul de compacte pentru categoria sa, iar radiatoarele montate în lateral permit amplasarea în față a motorului, în ciuda adoptării roții de 19”. Va fi interesant de văzut cum se va reorganiza gama Multistrada pentru 2021 și ce rol va prelua versiunea V2 1260.

multistrada-generations-white-background

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×