Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Șofer lovește intenționat un motociclist, apoi fuge [VIDEO]

Recommended Posts

cattura.jpg

Dacă nu aveați destule motive ca să fiți paranoici când circulați pe două roți motorizate, iată încă unul cât se poate de grăitor. În clipul de mai jos, un motociclist filmează momentul în care prietenul său este lovit și trântit intenționat de un șofer pe care îl depășea, pe care grupul de motocicliști îl urmăresc ulterior.

În versiunea originală, care durează peste 25 de minute, se vede cum grupul de motocicliști merge printr-o zonă virajată și ajunge la un Audi, care nu îi lasă să depășească. Un membru al grupului ajunge în lateralul mașinii, dar în acel moment șoferul virează brusc și îl doboară pe rider, apoi accelerează și încearcă să scape, urmărit fiind de alt rider din grup. Cursa nebunească durează aproximativ opt minute, după care șoferul este nevoit să oprească în mijlocul unei localități. Când este luat la întrebări, neagă că ar fi provocat accidentul cu câteva minute în urmă.

Dar imaginile vorbesc de la sine și s-au dovedit utile și pentru anchetatori pentru a stabili ce s-a întâmplat. Omul în cauză este un italian în vârstă de 56 de ani din Bergamo, care era și în posesia unui telefon furat, acum fiind cercetat și pentru asta, pe lângă pentru vătămare corporală premeditată, neacordarea primului ajutor și fugă de la locul accidentului.

Morala? Dacă vedeți șoferi care se comportă bizar și agresiv, evitați-i cu orice preț, nu încercați să le transmiteți lucruri sau să le „băgați mințile în cap”. Indiferent cât de puternici am fi ca fizic, pe două roți suntem vulnerabili în fața unui șofer care a luat-o razna și riscurile sunt enorme. Nici riderul care l-a urmărit pe șofer n-a făcut cel mai bun lucru posibil, pentru că putea să-i cadă și el victimă. Dacă avea faza filmată, cu tot cu numărul de înmatriculare al șoferului vinovat, era suficient să se ducă la poliție și șoferul urma să fie găsit și pedepsit oricum.

Ride Safe!

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×