Mergi la conţinut
Autentifica-te  
motoroute.ro

calatorii [motoȘtiri] Asfalt-Uscat.ro devine importator oficial al căștilor HJC în România

Recommended Posts

Începând cu 1 Septembrie 2020, Asfalt-Uscat.ro a devenit importatorul oficial al căștilor HJC în România.

Despre HJC
HJC este o firmă sud coreana, cu sediul în apropierea orașului Seul, care s-a specializat exclusiv în producerea căștilor pentru motociclete încă din 1971. În cei aproape 50 de ani de existență, HJC a ajuns să fie cea mai vândută marcă de căști din lume, având o cotă de piață de peste 20%.
Nașterea unei căști HJC are loc în departamentul de R&D din Yongin. Cu investiții permanente în R&D (10% din vânzări sunt direcționate către cercetare), având 30% dintre angajații din sediul din Seul implicați în cercatere și dezvoltare, HJC continuă să îmbunătățească și să inoveze lumea căștilor moto, în prezent deținând peste 60 de patente privind căștile moto.
De asemenea HJC este printre puținele firme producătoare de căști care are propriul tunel aerodinamic pentru testare, curenții de aer ce au viteze de 130mph reprezintă un bun benchmark pentru a evalua performanțele noilor modele în ceea ce constă stabilitatea, zgomotul, ventilația cât și vibrațiile/turbulențele în diverse scenarii de utilizare.

Modele HJC
În anul 2012, HJC și-a extins portofoliul prezentând gama RPHA, ce folosește un mix special foarte rezistent și ușor pentru carcasa exterioara numit Premium Integrated Matrix Plus (PIM+). HJC-PIM-plus.jpg?resize=900%2C477
Probabil cel mai cunoscut model al gamei RPHA este RPHA 11, o cască sport, proiectată în special pentru circuit, unde este necesară o ventilație cât mai bună.

HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
Începând cu anul 2016, HJC a început mai multe parteneriate cu Marvel, Star Wars și Pixar, producând unele dintre cele mai deosebite scheme grafice, în 2018 începând o nouă colaborare și cu DC Comics.
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
HJC RPHA 11
Pe lângă RPHA 11, gama RPHA conține și două modele orientate pentru touring, modelele RPHA 70 ST și RPHA 90. Ambele modele au carcase produse din PIM+, diferența fiind că RPHA 90 este o cască integrală sport-touring, iar RPHA 90 este o cască modulară orientată pentru touring.
HJC RPHA 70 ST
HJC RPHA 70 ST
HJC RPHA 90
HJC RPHA 90

În afară de gama RPHA, portofoliul celor de HJC conține căști pentru orice scenariu de utilizare , de la căști urbane la căști de motocross.
Cel mai nou model venit în familia HJC, este i30, o cască open face cu o carcasa din policarbonat, cu 3 prize generoase de aer, o vizieră generoasă, pregătită pentru pinlock si ochelari de soare integrați, tratați antiaburire.

HJC portoflio
HJC portoflio
HJC portoflio
HJC portoflio

Vă invităm să descoperiți toata gama de căști pe site-ul celor de la www.asfalt-uscat.ro cât și în rețeaua lor de Dealeri Premium HJC:
– București ▶️ Shop4moto
– Brașov ▶️ Moto24.ro
– Constanta ▶️ EST BIKE Adventure
– Cluj Napoca ▶️ CocMotors
– Pitești ▶️ Extreme MOTO Spirit
– Sebeș ▶️ MOTOBOOM
– Târgu Mureș ▶️ Moto E Motion
– Timișoara ▶️ @Paul Moto

Continue Reading

Articol preluat de pe motoroute.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×