Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Valentino Rossi are coronavirus!

Recommended Posts

Anunțul-șoc a venit pe Twitter. Rossi: „Sunt trist și înfuriat pentru că am făcut tot posibilul ca să respect protocolul.”

rossi-3.jpg

Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Anunțul l-a făcut chiar Doctorul printr-o postare pe contul său oficial de Twitter, pe lângă un mesaj în care a clarificat starea sa.

„Azi-dimineață m-am trezit și nu mă simțeam bine”, a declarat Valentino. „Mă dureau oasele și aveam o febră ușoară, așa că am chemat imediat doctorul care m-a testat de două ori. Rezultatul testului rapid PCR a fost negativ, la fel ca testul la care am fost supus marți. Dar al doilea test, al cărui rezultat l-am primit astăzi după-amiază la 16:00, a fost pozitiv. Sunt foarte dezamăgit că voi rata cursa de la Aragon. Aș vrea să fiu optimist și încrezător, dar mă aștept ca și a doua etapă de la Aragon să fie un „no go” pentru mine… Sunt trist și furios pentru că am făcut tot posibilul ca să respect protocolul și, deși testul de marți a avut un rezultat negativ, m-am izolat de când am ajuns la Le Mans. Cu toate acestea, așa stau lucrurile și nu pot face nimic pentru a-mi schimba situația. Acum voi urma sfaturile medicului și sper să mă simt mai bine cât de curând.”

Vestea vine după o serie de curse nefaste pentru Doctor, acesta având la activ trei abandonuri consecutive din greșeli proprii în ultimele trei curse. Oricât de ciudat și nefast se dovedește a fi anul 2020 pentru noi toți, se pare că este extra-neprielnic pentru legendarul pilot italian.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×