Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Covid-19 în casa Rossi: testul iubitei Doctorului a ieșit negativ, Vale așteaptă rezultatul

Recommended Posts

Rossi ar fi trebuit să fie testat din nou pentru Covid zilele acestea. Rezultatul este așteptat astăzi sau mâine.

rossinovello.jpg

Va fi Valentino Rossi la Valencia pentru prima dintre cele două etape de MotoGP desfășurate acolo? Asta se întreabă mulți, după ce multiplul campion mondial a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19, fiind nevoit să rămână la Tavullia în timp ce colegii săi s-au luptat pe pistă la Motorland Aragon.

Din câte se știu acum, Doctorul a fost supus încă unui test de Covid luni, iar astăzi sau mâine ar trebui să apară știri despre starea lui actuală. Nu este clar încă dacă testul de luni a fost pozitiv, ceea ce ar însemna că ar trebui repetat astăzi, sau dacă, pur și simplu, nu s-au comunicat încă rezultatele. Nu se schimbă mare lucru în materie de informație pură, dar s-ar putea schimba destul de multe lucruri în plan sportiv, căci, pentru a participa la Marele Premiu al Europei de la Valencia, Rossi ar trebui să aibă un test negativ cât mai curând.

Tensiunea este ridicată în echipa de uzină Yamaha, dar nu se ia în considerare varianta înlocuirii lui Rossi, echipa Monster Energy urmând să pună în grilă un singur pilot, ca la Aragon, dacă Rossi nu va putea participa nici la Valencia.

În casa Rossi, vestea bună vine de la iubita Doctorului, Francesca Sofia Novello, care a anunțat pe rețelele sociale că testul ei a ieșit negativ și că se bucură că a încheiat o perioadă dificilă de izolare. Asta ar putea însemna că izolarea s-a terminat și pentru Doctor.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×