Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Yamaha prezintă noua MT-07

Recommended Posts

Nakedul de cilindree medie al producătorului din Iwata se înnoiește, acum respectă normele Euro 5 și adoptă noua linie estetică a familiei MT. Va apărea în iunie, în trei variante de culoare.

2021-yam-mt07-eu-pgd-sta-004-03-preview.

După sora mai mare, MT-09, este rândul modelului de cilindree medie al familiei Hyper Naked de la Yamaha, MT-07, să primească o actualizare pentru 2021. Yamaha MT-07 este cel mai vândut membru al gamei MT, contabilizând aproximativ 50% din cele 250.000 de exemplare vândute din această gamă.

2021-yam-mt07-eu-pgd-sta-005-03-preview.

Yamaha MT-07 nu s-a înnoit atât de radical precum MT-09; motorul cu doi cilindri paraleli exista deja în cea mai nouă versiune a sa, pe noua Tracer 700, respectând acum normele Euro 5. S-au schimbat însă aspectul estetic, finisările și câteva elemente tehnice care modifică substanțial popularul naked.

Designul adoptat a fost cel minimalist văzut deja pe MT-09 (pe care a stârnit ceva controverse). Ideea este să se lase cât mai bine la vedere componentele tehnice și mecanice, cu suprastructuri mai bine finisate și reduse la minimul necesar. Noul far este cu LED și are semnalizatoarele integrate, ceea ce schimbă total look-ul părții frontale a motocicletei, în stilul văzut deja pe noua MT-09.

2021-yam-mt07-eu-pgd-sta-002-03-preview.

Dar, cum spuneam, se schimbă și esența modelului, cu o nouă poziție de pilotaj înălțată, intuitivă și confortabilă, determinată de ghidonul mai lat (+32 mm) cu secțiune variabilă și un ansamblu șa/rezervor (de 14 litri) cu conformație diferită. Discurile de frână față sunt cele de 298 mm derivate din cele de R1 montate deja pe MT-09, cu etriere care rămân montate axial, nu radial. Și bordul LCD este complet nou, mai ușor și mai ușor de gestionat, grație comenzilor amplasate acum pe blocurile de comenzi de pe ghidon.

2021-yam-mt07-eu-pgd-det-006-03-preview.

Noul motor Euro 5 oferă o putere maximă de 73,4 CP la 9.000 rpm și un cuplu maxim de 67 Nm la 6.500 rpm, cu o curbă de cuplu mai regulată, pentru un pilotaj mai dinamic și mai plăcut.

Noua Yamaha MT-07 va fi disponibilă în trei variante de culoare (Storm Flui, Icon Blue și Tech Black), începând din ianuarie 2021. Va exista și o variantă limitată pentru categoria A2.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×