Mergi la conţinut
Autentifica-te  
motoroute.ro

calatorii [Tips&Tricks-VIDEO-Experiment]Soluții testate împotriva aburirii vizierei, de la cartof la Pinlock

Recommended Posts

Unul din lucrurile neplăcute și chiar periculoase, ale mersului cu motocicleta, este aburirea vizierei.
Acest lucuru se întâmplă cu precaderea primăvara și toamna/iarna, când temperatura externă este mai scăzută, dar se poate întâmplă și în mijlocul sezonului, vara, în diminețile răcoroase sau în timpul unor ploi puternice.
Soluția cea mai elegantă și eficientă pentru a scapă de această problema, este folosirea unui Pinlock. Acesta este o membrană transparență care se prinde pe interiorul vizierei, prevăzută pe partea interioară cu o margine de siliciu ce crează un strat de aer izolator între temperatura exterioară și cea din interiorul căștii, creand un efect similar cu cel al geamului dublu termopan. În plus, materialul din care este făcut Pinlock-ul are și proprietăți de absorbție a umezelii. Membrana Pinlock este făcută în mod explicit pentru fiecare tip de vizieră, nu poate fi schimbată de la un model la altul de cască și foarte important de știut, există mai multe nivele de protecție, modelul “120” oferind cea mai bună protecție la aburire. Mai multe detalii despre Pinlock găsiți pe site-ul lor.
Lens-Anti-Fog.png?resize=900%2C454
Dar cum nu toate căștile/vizierele sunt prevăzute cu sistemul de prindere al Pinlockului, există și câteva “leacuri băbești” pentru a scăpa de această problemă. Mai jos am făcut un experiment cu 3 dintre cele mai cunoscute astfel de soluții: spumă de ras, șampon anti-mătreață și un banal cartof.

Continue Reading

Articol preluat de pe motoroute.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×