Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Pilot de Moto3, la un pas de decapitare într-o căzătură în ultimul viraj la Jerez

Recommended Posts

Deniz Oncu, pilot Tech3 KTM la Moto3, a spus că are noroc că e încă în viață după căzătura sa din ultimul viraj al ultimului tur în cursa de Moto3 de la Jerez, ieri.

181871178_4653999064616278_3931781027427

Pilotul turc a căzut în ultimul viraj al cursei, luându-i cu el și pe Jaume Masia (RedBull KTM) și pe Darryn Binder (Petronas Honda). Problema este că un disc de frână al motocicletei lui Binder l-a tăiat puternic la gât pe Oncu în timpul accidentului.

Turcul a postat o poză a rănii sale pe rețelele sociale ulterior, spunând că se simte norocos că mai trăiește după ce ar fi putut fi un accident tragic și foarte neobișnuit.

„Frânam ca de obicei”, a declarat Oncu după cursă, „dar nu am reușit să schimb până în treapta întâi, așa că am derapat în treapta a doua, încercând să frânez, dar am căzut și l-am lovit și pe Masia. Îmi pare foarte rău pentru el! Am avut un weekend foarte bun, am muncit mult și am căzut apoi în ultimul viraj, ceea ce a fost foarte dureros, și nu doar fizic.”

„Sincer, mă simt norocos că sunt în viață”, a adăugat turcul pe Instagram, ulterior. „Când Binder m-a călcat cu motocicleta, discul lui de frână față m-a tăiat la gât. Putea fi mult mai rău!”

„În ultimul viraj, nu aveam unde să mă duc”, a declarat Binder ulterior „și am fost scos din cursă de alt pilot care a căzut. Sunt foarte dezamăgit, dar nu puteam să fac mai mult.”

Haosul declanșat de căzătura lui Oncu (care a condus timp de 12 tururi înainte să cadă) i-a dat lui Pedro Acosta undă verde către victorie, acesta mărindu-și avansul deja considerabil în clasamentul general. Practic, debutantul în vârstă de 16 ani a obținut a treia sa victorie în patru curse, devenind primul debutant care termină primele patru curse pe podium și cel mai tânăr pilot care câștigă trei curse consecutive.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×