Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Descoperă noul Pan America 1250 la Harley-Davidson București sâmbătă, 12 iunie!

Recommended Posts

Importatorul Harley-Davidson în România, Harley-Davidson București, anunță un eveniment de lansare pentru public al primului model adventure al mărcii din Milwaukee – Pan America 1250.

198058114_3993339007368418_3813353676771

Dacă vrei să vezi pe viu noul Harley-Davidson Pan America 1250, în ambele versiuni („normal” și Special), ești invitat la showroom-ul Harley-Davidson București (Șos. București-Ploiești, 42-44) sâmbătă, 12 iunie, între orele 10 și 14. Acolo poți descoperi noul model, îl poți admira în voie (inclusiv din șa) și poți să și programezi un test-ride.

Noi l-am văzut deja și l-am și descris în detaliu într-o sesiune de Facebook Live, apoi l-am și testat intens pe asfalt și în off-road. Nu dăm prea multe spoilere din test, dar am fost impresionați. Pentru un prim model adventure al mărcii americane, Pan America este foarte polivalent, bine gândit și plăcut de pilotat.

Harley-Davidson București a creat și un eveniment pe Facebook unde poți să-ți confirmi participarea. Dacă și-așa se anunță vreme urâtă în weekend, poți măcar să admiri o motocicletă nouă și interesantă cu o cafea bună în ceașcă.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×