Jump to content

Restilizare patch

Toni

Recommended Posts

• 3 months later...

Prietenu' meu contemporan, Gabi's din Banie, a incercat (si mie imi plac) cateva embleme (patch), care pot sa suporte cateva modificari, daca veniti cu idei noi.

Incercarile sunt mai jos!

(ultima mi se pare cea mai reusita, dar este doar parerea mea)

e50d9474-147d-4f22-b6a1-4f6d69d76bf8.jpg

0f8282b5-8d38-46e4-99d3-b763e1f70030.jpg

a0f6177f-914b-493c-8864-076b276dd814.jpg

Parerea mea, nu dati cu parul.... mai bine controverse pe grup decat discutii la care toti isi pierd rabdarea cand reusim sa ne intalnim.

Eu sunt ala cu batul in gard, doar bag strambe de pe margine, sa vin cu o idee nu pot, dar din contrele astea poate reusim sa ajungem la ceva pe placul majoritatii.

1 ideea lui Toni ...  cred ca cineva o foloseste , nu am avut rabdare sa caut mai mult, poate e doar  idee.

https://ro.pinterest.com/pin/821273682051324638/ 

2. Oare aripile sunt la locul lor? imi place pe roti, nu putat pe aripi... de orice origine or fi ele

3. Suntem noi mai "trecuti", dar totusi ceva mai nou, nu stilizat ca in anii "60 si care sigur va atrage discutii ale unor cluburi cu "drept de autor".... putem incerca?

4. Echipamentul si motocicleta  majoritatii din grup nu se preteaza la vesta. O emblema  de piept sau umar cred ca ar fi suficienta... 

5. Modelele expuse de colegi imi par mai potrivite pentru un grup cu choppere.

referitor la mine: si emblema actuala o folosesc doar in "format XXS"... aia cat un dop de prigat. 

• 1 month later...
Pe 12/5/2021 at 18:43 dantudor100 a scris:

4. Echipamentul si motocicleta  majoritatii din grup nu se preteaza la vesta. O emblema  de piept sau umar cred ca ar fi suficienta... 

5. Modelele expuse de colegi imi par mai potrivite pentru un grup cu choppere.

Aici suntem total de acord !

• 5 months later...

Clubul motoveteranilor original.Daca unii sunt originali și alții copii nu știu unde se va ajunge cu clubul asta mare și fără membri.

Acum nu vă mai place pach-ul ca e marca înregistrată de mine?Încep sa mă îndoiesc de prietenia unora dintre voi.Respect.

Vali, te rog sa nu fii confuzat.
1. Prietenia mea cu tine nu are nicio legatura cu patch-ul inregistrat de tine

2. Mie personal nu mi-a placut niciodata sigla, de cand a fost votata. Adica nu mi-a placut nici inainte, nici dupa ce a fost marca inregistrata (nu sunt singurul) si dovada sunt postarile mai vechi.

3. inscriptia "original" nu e deloc cum ai interpretat-o mai sus... de ce nu te-ai legat si de "rider since...."? Sunt doar niste adaugiri pentru a face imaginea putin mai interesanta.

4. ai si varianta fara "original", deci... despre ce vorbim? Sau doar ne place sa bagam batul prin gard si sa inflamam spiritele?

acum 26 minute Valeriu Alexa a scris:

Clubul motoveteranilor original.Daca unii sunt originali și alții copii nu știu unde se va ajunge cu clubul asta mare și fără membri.

Acum nu vă mai place pach-ul ca e marca înregistrată de mine?Încep sa mă îndoiesc de prietenia unora dintre voi.Respect.

Mda, vad ca unii pun mereu inainte problema "prieteniei dintre noi"...

Dar de ce nu incercati sa vedeti si sa corectati situatia fiindca o parte dintre patch-urile cu sigla clubului au ajuns cat roata carului, purtate doar de o anumita parte dintre membrii (sau mai putin membri) oficiali ai clubului, incat cei vechi din club s-au gandit la o schimbare, tocmai din acest motiv?

Sincer...imi place mult vechea sigla, faptul ca este si inregistrata ii da titulatura oficiala, dar faptul ca dimensiunile siglei (dimensiuni nespecificate niciunde care ar fi cele recomandate) au ajuns ridicol si nesimtit de mari doar la unii, iar acei unii sunt taman cei care n-ar trebui sa le poarte!

Regleaza problema asta la aceia carora le-au fost distribuite fara noima (doar pe bani) si promit ca sigla va ramane si va fi promovata si mai departe asa cum a fost gandita initial! Cat a existat clubul fara inregistrare oficiala nimeni nu si-a permis sa faca si sa poarte sigla mai mare decat cea de 10...12 cm (nu stiu exact), adica atat cat sunt siglele autocolante lipite pe motoarele sau masinile celor care au initiat clubul. La fel erau si cele brodate, nicidecum de 30...40 cm cat le poarta pe veste nonmembri si simpatizanti, copii, neveste, prietene...etc.

Eu nu am control asupra paginii de feizbuciuc (chiar, cine gestioneaza paginile alea, ca erau vreo doua candva?) si acolo puteti retrage dreptul de a purta sau de a comercializa astfel de enormitati hilare. 

Iar topicul asta a fost unul de imbunatatire a imaginii, nu a dat nimeni jos vreo emblema si a inlocuit-o cu alta...sau se vrea a fi topic de agitat spirite si io nu stiu?!🤭

Si Vali, chiar asa, cum bine spune si Ivan, de ce nu te irita / nemultumeste / supara deloc faptul ca patch-ul "marca inregistrata" e purtat de oricine si mai putin de membri si de ce nu iei masuri sa interzici in a-l purta celor care nu au drept sa-l poarte ??? In cazul asta de ce nu zici / faci nimic??? Ai rugat pe vreunul care nu are drept, sa nu-l mai poarte? Si daca da si nu te-a inteles, l-ai actionat in instanta? (ca doar e "marca inregistrata" nu-i asa?) Daca nu ai facut nimic din toate astea si doar te limitezi la postari de genul celei de mai sus... nu mai comentez, dar sa nu te miri de ce multi nu poarta patch-ul. E si urat si a si fost distribuit catre oricine, fara noima, unii purtatori neavand nimic in comun cu clubul.

Nu știam de ce nu mai poarta nimeni pach-ul.Este ridicol și în posesia celor care nu merită?Cred ca trebuie să aflam la intrunire cine mai sunt membri Clubului.Eu sunt nerăbdător să înțeleg dacă  mai este clubul creat la inițiativa lui Dan Năstase sau a ajuns pe persoană fizică. 

Nu vedeți ca nu mai există aproape nici o relație între membri?Suntem împrăștiați la mai multe cluburi și nu ne putem aduna nici măcar o data pe an? Nu ăsta era spiritul grupului în 2013.Luati pietrele;eu sunt de vină. 

acum 36 minute Valeriu Alexa a scris:

Nu știam de ce nu mai poarta nimeni pach-ul.Este ridicol și în posesia celor care nu merită?Cred ca trebuie să aflam la intrunire cine mai sunt membri Clubului.Eu sunt nerăbdător să înțeleg dacă  mai este clubul creat la inițiativa lui Dan Năstase sau a ajuns pe persoană fizică. (pai nu-i cumva asa, adica pe persoana fizica?!)

Nu vedeți ca nu mai există aproape nici o relație între membri?Suntem împrăștiați la mai multe cluburi și nu ne putem aduna nici măcar o data pe an? Nu ăsta era spiritul grupului în 2013 2009.Luati pietrele;eu sunt de vină. 

Scindarea clubului a inceput inainte s-o faci tu, la initiativa lui @nicon, cand dintre membrii clubului (unii doar) a format "aripa seniorilor" care nu existase pana sa se infiinteze clubul nostru. Asta a fost inceputul sfarsitului... 🙄

Faptul ca majoritatea activeaza si in cadrul grupurilor zonale (grupuri care nu interzic apartenenta si in Clubul Motoveteranilor), nu poate decat sa ne bucure...dar faptul ca unii nu au mai venit la o intrunire de-a noastra de ani de zile fara sa dea explicatii, ar putea sa ne puna un semn de intrebare. Relatia mea cu majoritatea celor vechi s-a rezumat in ultimii ani la discutii telefonice, eventual cate o intrevedere la o cafea, un suc, o bere...unde am preferat sa nu barfim despre club, am discutat despre motoare si orice altceva!

Acum...multi inca nu recunosc nici conducerea din acte a clubului (initiatorii ONG-ului) si nici pe cei alesi la ultima intrunire de la Calimanesti (logic, ei nu au fost si nu au ales).

Ca atare, stau pe burta si asteapta vremuri mai limpezi...cred! In acest caz, orice propunere demna de luat in seama privind reintregirea clubului este demna de luat in seama. :drinks:

• 3 weeks later...

Am personalizat un tricou cum se vede în poze. 

Dacă mai dorește cineva, aș putea să mai comand sa fie gata până la întrunire, la un cost de 100 lei inclusiv tricoul. 

20220728_145329.jpg

20220728_145053.jpg

20220728_144354.jpg

Dooo...detalii la telefon ori prin mesaj, ca sa nu alteram topicul! Multumesc!:drinks:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...