Abas 0 Adaugat pe 9 Martie, 2006 Va rog sa-mi recomandati nishte cizme cu o protectie f buna a gleznei (plastic dur). Am ceva fiare si suruburi pe acolo si nu as vrea sa le deranjez. Am inteles ca SIDI Flexforce ar fi f bune dar cand am vazut cat costa (12 milioane) mi s-a inmuiat glezna :-) Multzumiri anticipate ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso 0 Adaugat pe 10 Martie, 2006 indiferent de cizma nu vei reusi sa gasesti ceva care sa ti tina piciorul perfect imobil din articulatie.si alpinestars sunt bune, in principiu orice model mai pricopsit ce are sistem de indoire a gleznei pe un singur plan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
costin bike 0 Adaugat pe 12 Martie, 2006 nimic nu e bun si ieftin.asa ca...fiecare da cat poate.eu am axo, am dat 6 mil, sunt foarte multumit. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Abas 0 Adaugat pe 13 Martie, 2006 indiferent de cizma nu vei reusi sa gasesti ceva care sa ti tina piciorul perfect imobil din articulatie.si alpinestars sunt bune, in principiu orice model mai pricopsit ce are sistem de indoire a gleznei pe un singur plan <{POST_SNAPBACK}> cum as putea schimba vitezele/frana daca ar tine piciorul perfect imobil ?! vreau doar ca materialul din dreptul gleznei sa fie dur.... astars-urile sunt foarte bune, nimic de zis. tocmai am probat nishte tech8. dar, din pacate, nu sunt ceea ce caut eu.... am dat un bobarnac in glezna si m-a durut. daca dau cu glezna in scara sau in schimbator ma urc pe pereti cu tot Tech 8 -ul !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Abas 0 Adaugat pe 15 Martie, 2006 nimic nu e bun si ieftin.asa ca...fiecare da cat poate.eu am axo, am dat 6 mil, sunt foarte multumit. <{POST_SNAPBACK}> din pacate ai dreptate. trebuie sa cotizezi daca vrei ceva ca lumea.. la 6 mil m-as baga fara sa stau pe ganduri. pana la urma nici nu mai conteaza pretul - macar sa gasesc ceea ce caut.. !!! chiar nu stie nimeni o cizma cum caut eu ??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Abas 0 Adaugat pe 21 Martie, 2006 Nu ma ajuta nimeni Vorbesc singur páici.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dominator 0 Adaugat pe 24 Martie, 2006 Nu ma ajuta nimeni Vorbesc singur páici.... Cred ca ai nevoie de asa ceva Sunt din polo la 250E acolo Eu aduc ce vrei la 40.000 lei = 1E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DragosKTM 0 Adaugat pe 24 Martie, 2006 !!! chiar nu stie nimeni o cizma cum caut eu ??? Pai am impresia ca tu vrei clapari de schi daca dau cu glezna in scara sau in schimbator ma urc pe pereti cu tot Tech 8 -ul !!! Daca e chiar asa rau, poate ca enduro nu-i de tine... Cu orice cizma, tot te mai lovesti, tot mai cade motorul pe tine din cand in cand. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri