Mergi la conţinut

Un vietnamez a spart o bancă apoi și-a cumpărat un Kawasaki ZX-10R Ninja nou-nouț, din showroom!


Motobikes

Recommended Posts

Să jefuiești o bancă, iată un lucru reprobabil, dar care nu e, în definitiv, un mare subiect pentru o știre. Să îți cumperi un Kawasakai ZX-10R Ninja nou, din showroom, nu e ceva ce faci în fiecare zi, dar, nici asta nu e un subiect de știre. Eventual poate fi obiectul unor postări de succes pe Facebook și pe Instagram. Cum este să le faci însă pe toate? Chiar trebuie să îți placă să trăiești periculos!

vietnam-kawasaki-zx10r-robber.jpg

Uite așa, obținem un subiect de știre! Nguyen Van Nam, un vietnamez în vârstă de doar 23 de ani, a jefuit pe 7 ianuarie o bancă din Hai Phong. A scăpat cu 3,5 miliarde de Dong, adică peste 100.000 de euro și, într-un acces de înțelepciune a dat buzna pe 8 ianuarie într-un showroom Kawasaki pentru a-și achiziționa un ZX-10R Ninja, desigur, cu banii jos.

robbery-in-progress.jpg

Personalul de vânzări a rămas uimit atunci când tânărul le-a pus pe tejghea 700 milioane Dong, adică o sumă ce depășește binișor 20.000 de euro. Nu au avut ce să facă, i-au înmânat și ei cheile motocicletei, ba chiar se pare că și un buchet de flori, pentru a marca momentul. Toată lumea s-a pozat fericită și se pare că instinctele de infractor periculos ale lui Van Nam – hmmmm, știți la ce rimă și la ce actor ne gândim – nu au fost câtuși de puțin alertate. Probabil vietnamezul se gândea deja la cum va ”forja” Ninja-ul pe bulevardele vietnameze…

z3094639128623734750ad2ac9c22ad06611e18c

Se pare că, un avid utilizator de social media, Van Nam nu a putut rata nici șansa unică de a mai câștiga niște followers, așa că Poliția nu a avut prea mult de lucru, arestându-l pe 9 ianuarie. Și dacă această poveste nu e deja suficient de ciudată și, să recunoaștem, amuzantă, Nguyen Van Nam ar fi o prezență cunoscută pe canalele social media din Vietnam, despre el circulând și povești că ar fi trântit primul ZX-10R din această țară!

Acum, Van Nam are timp să reflecteze la cele întâmplate, din liniștea celulei. Se pare că tânărul este un tattoo artist care din cauza pandemiei nu a mai avut de lucru, rămânând fără bani de cheltuit, conform declarațiilor sale către presa locală. Poliția a găsit 800 de milioane Dong îngropați în grădina tânărului, confiscând, alături de motocicleta Kawasaki, un pistol Colt cu mai multe gloanțe și un IPhone 13. Evident, nu putem să nu remarcăm jacheta lui Nguyen, dacă asta l-ar putea consola cu ceva…

foto: newsbeezer, via visordown.

Sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...