ivan_pedala Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Salut si bine v-am regasit, sanatosi si dornici de o intrunire marca motoveteranilor, asa cum majoritatea dintre noi poate isi amintesc. Am strabatut judetul meu si cateva limitrofe de mai multe ori in cautarea unui loc decent, care sa corespunda cerintelor noastre, unde sa ne putem reintalni si anul acesta. Pandemia si alte evenimente au facut ca aceasta intrunire sa intarzie, dar sper ca acum sa o putem adauga in calendarul nostru din acest an. Asadar, in perioada 26-28 August 2022, in localitatea Crasna (mai exact in sat Aninisu de Vale), la doar cativa kilometri de Novaci (Ranca, Transalpina) sau Sacelu (cei care au fost la intrunirea de la Sacelu cunosc zona) ne vom revedea, sper, in echipaj cat mai complet, toti membrii clubului (mai vechi sau mai noi). Complexul poate fi gasit pe internet sub denumirea de Complex Transalpina (in scrierile mai vechi Pensiunea Crasna sau/si Hanul Banului). Coordonate GPS (multumesc pentru ajutor, Toni): 45.177759 23.600252 Conditiile de cazare, dupa ce am vizitat cateva incaperi, mi se par foarte bune, spatiul destinat servirii mesei, barul, foisorul cu gratar, piscina si imprejurimile pot fi incadrate ca fiind locul cel mai nimerit in acest moment pentru a ne revedea si a petrece cateva clipe de destindere impreuna. Costurile dupa negocieri au fost stabilite astfel: -camera dubla (cu mic dejun inclus) : 220 lei; -camera tripla (cu mic dejun inclus) : 300 lei; -camera cu patru locuri (cu mic dejun inclus) : 380 lei; -in luna iulie vor fi terminate lucrarile la mansarda pensiunii in care vor exista ~40 locuri cu trei grupuri sanitare, gen dormitor comun, in care un loc va costa 80 lei (cu mic dejun inclus). La toate acestea se adauga intrarea gratuita la piscina (doar pentru participantii la aceasta intrunire). Folosirea gratarului sau a spatiilor verzi pentru instalare de corturi vor fi taxate cu 10 lei/persoana (costuri pentru carbunii si lemnele folosite, curatenie, cosit iarba si amenajat zona, energie electrica, mobilier dedicat, paza, etc...). Cina festiva de sambata, cu acordul gazdelor, se doreste a fi compusa in principal din produse traditionale locale (gen tocan de oaie sau berbecut, protap sau friptura de porc, cu ceva garnitura), ori daca se vrea se pot face ceva ciorbe (burta, perisoare...) incat sa nu rupem normele si costurile! Aici astept si accept propunerile voastre, avand in vedere ca este exclus servirea a la carte a tuturor, personalul si dotarile fiind limitate (mi s-a propus un meniu apropiat de cel de nunti, botezuri...dar se sarea mult calu' la pret si am refuzat politicos). Avem sonorizare si loc in care putem tine sedinta, iar de muzica buna deja am incredere ca nu vom fi dezamagiti! Asadar, anuntati-va colegii motoveterani si pana la data de 30 iunie primesc avansuri de inscriere (avans fix, 100 lei de persoana indiferent de camere, ca sa nu incurcam borcanele). Cei doritori vor primi pe PM, telefonic sau WhatsApp - contul meu, si pe 01.07.2022 suma stransa o voi vira posesorilor complexului, dupa acea data nu se vor mai accepta inscrieri (cei care nu se vor inscrie nu vor avea acces in locatie, nici la piscina, prezenta lor nemaifiind posibila, pot agrea alte pensiuni din zona, dar fara a avea acces in aceasta). Orice modificare a celor negociate mai sus vor fi puse in discutie aici si sper sa ajungem la un numitor comun incat intrunirea sa fie una reusita. Voi mai reveni pe parcurs cu detalii pe care le-am omis ori nu le-am luat in calcul si accept sa fiu tras de maneca, pentru a nu ma lasa sa gresesc! L.E. - In scurt timp voi edita din nou acest topic si sper ca de data asta sa nu mai existe probleme! Va multumesc pentru intelegere! Toni, Mirel_a and dantudor100 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Felicitări Ivan pentru efortul depus! Locaţia pare una foarte potrivită chiar dacă e cam departe pentru unii . Preţurile par ok, decente. Eu mă înscriu oricum şi văd ulterior cu cine mă cuplez la cazare. O observaţie ar fi că adresa respectivă pare să fie in localitatea Aninişu din Deal şi nu Aninişu de Vale. Oricum localităţile sunt apropiate, dar zic aşa pentru conformitate. ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dantudor100 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Bun asa. Poate scapam si de ploile cu care ne-am invatat de cativa ani. Anul asta tot cu jawa. Sa ne vedem cu bine! ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato_arad Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Daca vin, cazare la cort. Bine oltene :)! ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cicione Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Felicitari Ivane venim si noi. Ciudat e ca pe harta locatia apare mai aproape de Aninisul din Deal decat de Vale si totusi pe saitul lor scrie ca adresa e Aninisul din Vale. Sa tina cont de asta cei care vor baga Waze. Oricum sunt aproape cele doua sate. Peisaj superb de filmat cu drona. Haideti sa ne strangem cat mai multi ca sa fie frumos! ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 Multumesc! Cat priveste locul de intalnire, este imposibil sa-l ratati! Pensiunea este foarte vizibila de la sosea, iar "localitatile" in acea zona sunt fostele catune, mici si neimportante (cum este si strada mea, unde sotia sta la o adresa, io la alta, pe tablita indicatoare scrie total altceva si coletele & corespondenta le primesc pe adresa cea simpla "str. Principala..."), asa ca sa nu va faceti griji, nu puteti rata! Si atunci, in preajma evenimentului, voi reveni cu detalii si voi marca pe asfalt locul, sa nu gresiti cumva si sa ajungeti in Grecia! ytu60 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ytu60 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Prezent ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ivane, felicitari! Incercam si noi sa ajungem. ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluerider53 Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Arată excelent locația ! Semne bune pentru o întâlnire reușită. ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cicione Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Data intalnirii e batuta in cuie? Sau se poate modifica? Am parastasul de un an al lui socramiu. Acum am aflat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 acum 1 oră Cicione a scris: Data intalnirii e batuta in cuie... E batuta rau de tot in cuie, am incercat sa evit potrivirea cu alte intruniri mari din tara, cu evenimente notabile, concedii la munte, la mare...etc, sa fie cald ca sa putem veni calare pe motoare fara sa ne clantane dintii-n gura, sa putem face o baie la piscina fara sa fie nevoie de ape termale, si tocmai pentru a putea fi cat mai multi prezenti la aceasta intrunire! Singura modificare pe care o mai pot face pana la 30 iunie este anularea intrunirii, daca se anunta iarasi vreo pandemie, sau nu se intruneste cvorumul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cicione Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Of , din pacate nu o sa putem veni, poate cu alta ocazie. Distractie placuta sa aveti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 IVAN, hai cu IBAN pentru avans si cu lista de inscrieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 16, 2022 Author Share Posted June 16, 2022 RO91INGB0000999902304866 cont deschis la ING, sucursala Tg-Jiu pe numele meu, Ivanoiu Ion. Avansul pentru camera dubla: 100 lei/pers. (deci 200 lei, restul urmand sa platiti la cazare, in functie de zile); la fel pentru camera tripla, 100x3...si asa mai departe). Va rog sa specificati aici, pe forum, ca sa va pot confirma ca suma transferata de dvs. a intrat in cont! Din cele 18 camere duble sunt deja ocupate 8. Cei care opteaza pentru camera dubla, daca nu mai sunt locuri, va rog sa-mi dati o alternativa (camere cu trei, patru locuri...) sau va returnez banii. Primul venit, primul servit (camerele duble nu le voi imparti decat motoveteranilor, iar daca nu se completeaza, voi distribui pana la ultimul loc si simpatizantilor, ori noilor sositi)! Variante voi gasi! Termen limita: 30.06.2022, fiindca pe 01.07.2022 voi merge sa dau avansul si sa stabilim ceva detalii, fiindca in administratia complexului turistic au intervenit schimbari si cei ramasi la carma complexului, in urma unor controale, amenzi, discutii, despartiri cu sau fara lacrimi...au ramas fara piscina (aceasta nu mai face parte din complex si cei de acolo nu cred ca vor mai accepta intrarea gratuita la piscina a celor cazati). Voi reveni cu vesti, sper bune! Toni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Am transferat azi 300 lei pentru o camera tripla, pentru mine, Silviu si Andrei Sava. Andrei e un fost coleg de servici din Timisoara si vine pentru prima data, la invitatia mea. ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 17, 2022 Author Share Posted June 17, 2022 Gata, am notat si va tin la zi cu noutatile! L.E.- au intrat banii in cont, camera rezervata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeriu Alexa Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Am plătit astăzi 200 lei pentru cameră dublă. Sper să ne revedem sănătoși! ivan_pedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 20, 2022 Author Share Posted June 20, 2022 Am notat, astept sa intre suma si revin cu o confirmare! L.E.- Au intrat si cei 200 lei de la Vali...sa ne revedem cu bine! Valeriu Alexa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 25, 2022 Author Share Posted June 25, 2022 Salut toti motoveteranii si pe simpatizantii acestora! Fiind aproape de termenul limita de depunere a avansului, va anunt oficial ca nu s-au ocupat nici cele 18 camere duble (vorbe au fost, dar banii nu au venit)... In acest caz, daca pana pe data de 30.06.2022 orele 00.00 nu se ocupa macar jumatate din disponibilitatea de inchiriere a complexului, voi fi nevoit sa returnez banii celor care au achitat deja avansul, cu scuzele de rigoare ca le-am tinut banii blocati, si voi renunta la inchirierea complexului si implicit la intrunirea pentru care am pus atat suflet, timp si bani la bataie. Mai sunt cinci zile, asa ca va rog pe cei inca nehotarati si pe cei care au promis ca vin si nu au achitat avansul sa se hotarasca, fiindca eu nu voi achita din buzunarul personal avansul, ca apoi sa am surprize. Va multumesc pentru intelegere si cooperare! Asfalt uscat si plimbari fara evenimente neplacute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 August nu e cea mai inspirata perioada pentru intrunire. E perioada de nunti, botezuri, vacante etc. iar cei care au fost deja in vacanta in iunie/iulie, si-au epuizat bugetul. De exemplu, din zona mea veneau de obicei cam 6 - 8 persoane iar acum sunt singurul cu disponibilitate de a veni. Ceilalti cu care am vorbit, unii si-au planificat o tura moto prin Europa in perioada aia, altul trebuie sa mearga la o nunta, altul pleaca cu familia in vacanta etc. Cu siguranta astea sunt motivele principale pentru interesul redus, plus pe deasupra mai vine si pretul exorbitant al benzinei. La inceput de sezon, interesul e mai mare pentru ca lumea e mai dornica de plimbari, bugetele inca nu sunt epuizate, deci e o perioada mai propice. In fine, eu as veni oricum, indiferent de numarul celor prezenti si intrebarea e daca totusi poti sa rezervi doar una / doua sau cateva camere si care ar fi preturile in acest caz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Referitor la perioadele de concedii si vacante, exclus ca atunci (final de august) sa mai fie cineva plecat la mare...ca deja septembrie este la o aruncatura de bat! Nunti, botezuri...sunt planificate din timp si datoriile trebuiesc "rambursate" indiferent de perioada! Pretul benzinei...este asa fiindca majoritatea il accepta, asta insemnand ca este in buget! Ce sa zic, daca era in luna mai era frig, ploua, in iunie examene, in iulie concedii la mare, la inceput de august sunt si alte intruniri tentante...asa ca fiecare face cum crede si verdictul o sa-l afisez aici. Eu am incercat...singur nu fac intrunire, doar cativa care au platit cred ca pot veni la preturile negociate (preturi la care voi incerca sa mai reduc nitel, fiindca piscina a iesit din "gratuitate" fiind scoasa din complex)...dar inca nu promit nimic, pana nu discut cu patronii complexului. Timp mai este, o sa trag de timp si privind avansul integral, poate se mai razgandesc din colegii inca nehotarati si vin...dar nu pot sa bag mana in foc (repet, nu am discutat inca la nivel de patronat complex si nu cunosc disponibilitatile lor). Sper sa fie bine (ca sa nu fie rau!)... Preturile oficiale le gasesti pe Booking.com...sau pe pagina complexului.S-auzim de bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduristul Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 acum 21 ore ivan_pedala a scris: Referitor la perioadele de concedii si vacante, exclus ca atunci (final de august) sa mai fie cineva plecat la mare...ca deja septembrie este la o aruncatura de bat! Salut, In Septembrie e cald si se mai relaxeaza preturile la mare plus ca incepe "litoralul pentru toti" . Daca nu aveam parastas in weekendul ala veneam indiferent cati se strangeau. Daca totusi nu iese intalnirea poate reusesti sa faci intalnirea de toamna prin Septembrie-Octombrie. S-a mai facut si s-a strans lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 29, 2022 Author Share Posted June 29, 2022 Daca ne uitam, calculam si analizam, cam tot anul putem gasi motive ca sa nu ! Am incercat sa evit perioadele friguroase (ca sa putem veni cu motocicletele), sa nu fie in miez de vara (concedii, mare...), sa nu fie perioada de examene , sa avem disponibilitate din partea celor care ne gazduiesc si sa nu fie nici vreo sarbatoare mare in preajma, ca sa putem sa ne strangem cat mai multi. Daca nu se vrea, nu se poate...cu parere de rau, renuntam! Am mai primit in cont avans de la Adi Papacica...mai astept inca nehotaratii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ytu60 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Pune și tu o lista cu cei inscrisi Măcar stim câte persoane și câte camere au fost ocupate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted June 30, 2022 Author Share Posted June 30, 2022 Inca nu pun...iar tu sau Vlad nu sunteti pe lista aia! V-ati lasat de motociclism? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts