Mergi la conţinut

pt toti care au fst ca mine


b3lea86

Recommended Posts

am avut dosar penal din alte cauze :sweat: si mi-am luat scooter care pe talon scria sub 50 si era evaluat pana la 50 KM de RAR si am crezut ca gata pot sa merg linistit ca era evaluat la fara permis (normal) ca asa scrie in cod la noi romanii.....si am dat pest hop dupa 3 luni peste garda.io normal eram convins ca nu e niki o problema dar na au evaluat ei si au ajuns la concluzia ca trebe carnet.mi-au luat datele si peste 2 zile mam trezit cu citatie de la tribunal.Am fost normal cu AVOCAT dar nam putut sa fac nika si mam trezit cu suspendare 2 ani si amenda penala 20000000 mil.. ca mia cazut si dosarul vechi asa ca din o porcarie ca politai de la noi nu stiu sa specifice in codul ala detaliat..deci posesori ai scooterelor vedeti cum faceti sa nu o haliti ca mine :aggressive:

am auzit ca din august se schimba codul si va fi ca in occident ...... daca o fi asa .....in fine chiar daca miam furato io tot continui sa merg ca asta e boala mea..mai rau miam luat motor :kewlpics:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

naspa treaba bine ca sa rezolvat si eumblu la fel ca tine da al meu e inmatriculat nush daca al tau e da in fine, e bine ca sa trminat shitu'.si vreau sa te intreb de ce tau oprit?bafta si ai grija cu motoru! :beer: si la politie :fuck: nimic nu ne opreste :scooter:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai mau oprit normal ca conduceam cu viteza si nu am oprit niki la semnalul lor si mam bagat dupa blocuri dar tot mau prins :mad: si cred ca de aceea au fost nervosi

Bine ti-a facut daca opreai la semnalul lor nu iti faceau nimic ( eu am oprit de fiecare daca si nu am permis si nu e nici inmatriculat) doar control de rutin dupa care poti sa pleci.

"Bine ti-a facut" nu o lua in nume de rau dar gandestete inainte sa fugi de ei sau daca aveai ceva super puternic puteai sa fugi dar totusi cu un scuter.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eeeee......... pe mine poate nici nu ma opreau dar atuncea am adus scooterul din germania si inca avea pe el numarul de inmatriculare de acolo, si de aia m-au oprit sa vada daca nu e furat. Si atuncea mi-au cerut permisul si de ce nu e inmatriculat la noi ......... si bla-bla-bla........ Dupa toate astea am luat numarul din germania jos de pe scooter si m-au mai oprit o singura data si mi-au cerut buletinul dar l-am zis ca nu-l am la mine si m-au lasat sa pelc. Acuma umblu cu un scooter de 150 cm3 dar e inmatriculat dar tot n-am permis si nici nu ma opresc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...