Mergi la conţinut

INTRUNIREA DE LA GALATI


zzz

Recommended Posts

:(((((( nu mai pot ajunge la intrunire cu motorul mi sa ars aprinderea si imi porneste numai in 2 pistoane:((((

nasol...ne pare rau

poate vii totusi si-ti gasesti aprindere la intrunire....poate are vreun baiat bun si te ajuta.... :help:

SUCCES !

:punk::beer::yahoo:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BENGAAA

MAINE INCEPE SPECTACOLUL !!!

:banana::banana::banana:

:beer::beer::beer:

pentru a fi indrumati catre locul intrunirii puteti suna la urmatoarele numere de telefon :

0723 161 351 Mihai Sarghe - Honda Transalp -verde

0746 239 000 Bogdan Tanase - Honda CBR 600 -rosu cu alb

0741 593 056 Mihai Botez - Suzuki DR - alb cu mov

ne sunati si va conducem sau va aratam drumul. :help:

nu conteaza directia din care veniti.

va vom astepta la portile Galatiului (la fiecare intrare principala).

probabil vor mai fi si altii care va vor indruma spre intrunire...TINETI MINTE ... TREBUIE SA AJUNGETI LA PLAJA "LA VALURI" sau "PLAJA DUNAREA"

un alt reper este turnul de televiziune

pentru nelamuriri sau cei rataciti : nu ezitati sa ne sunati

sau daca vedeti un motor de galati in preajma rugati-l sa va indrume....sigur o va face

VA ASTEPTAM CU DRAG :banana::banana::banana:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vin si eu cu ai mei amici.Venim pe Braila.Nu prea stiu locatia.Ne ajuta cineva de la intrare din Galati?La elice stiu sa ajung,dar nu as vrea sa pierd defilarea!

la fiecare intrare principala in galati sunt motociclisti care va asteapta. daca apar probleme da un telefon unui organizator, sau cel mai bine suna cand ajungi la intrare in galati. drum bun! :scooter:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

subscribe unde o sa cante ? p vreo scena amenajata in aer liber sau club ? ps pink helmet t cheama cumva larisa ?

(nu, ma cheama ana :) )

mai exact s-au organizat niste liniutze pe faleza Galatiului, ultima liniutza, cea care a produs tragedia de astazi a fost intre un repsol si un gsxr. pilotul de pe repsol a pierdut controlul motocicletei, s-a ridicat pe o roata si apoi s-a dat peste cap. motocicleta a ricosat intr-un copac care apoi a aruncat-o in multime. toate acestea s-au intamplat chiar sub ochii mei. o fetitza de 12 anisori a murit pe loc ( dumnezeu sa o odihneasca in pace =(( ca nu a avut nicio vina) , pilotul se par ca are fractura la coloana, o alta victima a murit in ambulanta ( o tanara de 18 ani, dumnezeu sa o odihneasca in pace =(( ), iar o alta persoana este ranita (nu stiu cat de grav).

sincere condoleante si pareri de rau pentru familiile victimelor =((

inca sunt in shoc, imi reivn in minte imaginile ingrozitoare din acele clipe blestemate! :scare:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat acum pe Realitatea TV la o emisiune in care s-a vorbit mult despre accidentul asta. Pe langa discutiile normale si firesti in urma unei astfel de intamplari, un tip invitat p-acolo, ziarist de la Adevarul :fuck: , a folosit ocazia sa tot aminteasca ce pericol sunt motociclistii ... :chair:

Ca merg in mod curent cu mult pete 100/ora in oras, ca sunt niste inconstienti, ca motocicleta nu are nici o utilitate, ca e un hobby, un moft, etc. La final chiar a sfatuit motociclistii sa stea maine acasa, ca cica e ziua mondiala impotriva sinuciderilor ( si motociclistii sunt niste sinucigasi, evident ... :swoon2: )

Ca sa le demonstam tuturor (si genului asta de pseudoziaristi imbecili) ca suntem mai normali decat pot ei sa creada, ar trebui ca cei care au fost la parada azi, din Galati, Braila si alte zone apropiate sa mearga si la cimitir cand va fi inmormantata fata de 12 ani; sa inteleaga toata lumea ca a fot un accident stupid si ca motociclistii nu sunt niste inconstienti ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana la urma motociclishtul e ok...doar ceva la coloana dar e bine...doar fata de 13(treisprezece) ..facea 14 f curand..a decedat..in rest toti sunt stabili si ''reparabili''..fizic..moral nu prea cred.

fata care a decedat provine dintr-o famile de tipi mai brunetei..daca ma intelegeti..asha ca ce motociclist vrea sa plece cu cateva buzunare de la inmormantare..sa se duca..parerea mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana la urma motociclishtul e ok...doar ceva la coloana dar e bine...doar fata de 13(treisprezece) ..facea 14 f curand..a decedat..in rest toti sunt stabili si ''reparabili''..fizic..moral nu prea cred.

fata care a decedat provine dintr-o famile de tipi mai brunetei..daca ma intelegeti..asha ca ce motociclist vrea sa plece cu cateva buzunare de la inmormantare..sa se duca..parerea mea

nu mai trage concluzii pripite

DUMNEZEU SA O IERTE PE SARMANA FETITA

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SINCERE CONDOLEANTE PARINTILOR SI INSANATOSIRE GRABNICA CELOR IMPLICATI IN ACCIDENT.

Eu zic ca nu conteaza cine e vinovat important este sa evitam aceste accidente aceasta fiind o lectie foarte grea cu o nota proasta ( 1 )pentru toti nu numai pt organizatori cum au sarit toti acum pe ei ( ca asa suntem noi invatati sa aratam cu degetul inainte sa gindim) ca sa infunde puscaria etc etc...........

In loc sa alinam suferintele celor implicati cautam sa ii mai distrugem si pe altii asa suntem noi educati de pe timpul raposatului sa ne distrugem in loc sa ne ajutam la o asa nenorocire.

Nu iau apararea nimanui dar eu ii gasesc vinovati si vitimele si org si cei care erau acolo sa nu lase publicul sa intre in zona periculoasa care ATENTIE daca va uitati pe filmare veti vedea zona era delimitata cu o banda nu aveai ce cauta in acea zona trebuia pazita mai bine acea zona si mult mai protejata .

Acum o mie de vorbe un ban nu fac , trebuie sa cautam sa ajutam pe toata lumea si victimele si cei implicati in organizare ca nu este usor sa traiesti tota viata cu aceasta povara in suflet impreuna trebuie sa trecem peste acest moment greu vita merge inainte accidente vor mai fi haideti sa dam o mina sa evitam aceste situatii sa nu ne distrugem intre noi viata e scumpa haideti sa o traim impreuna in liniste si in pace .

Acum toti din masmedia arata cu degetul spre organizatori si incita spiritele in loc sa calmeze spiritele ei vor doar un subiect de dezbatere nationala sa aiba audienta .

Cei vinovati vor plati ei in fata lui dumnezeu ACUM TREBUIE SA TRECEM IMPREUNA PESTE ACEST MOMENT .

Vad la televizor acum apar fel si fel de specialisti care ACUZA pina acum acesti specialisti au stat in birourile lor in loc sa iasa pe traseu si sa invete sa promoveze cum se pot evita aceste accidente.

IMI PARE NESPUS DE RAU PT FETITA SUNT CU SUFLETUL ALATURI DE PARINTI DAR ACEST MOTIV NU NE DA DREPTUL SA SARIM CU CUTITUL AL GITUL ALTORA.

EU PERSOAL AM FOST ACCIDENTAT A INTRAT CINEVA IN MASINA IN CARE MA AFLAM SI M-AM RSTURNAT AU FOST TRAUME FOARTE GRAVE ASUPRA MEA DAR DUPA CE MI-AM REVENIT NU AM INCERCAT SA DITRUG SI PE ALTII ASA A FOST SOARTA NIMENI NU A VRUT SA SE INTIMPLE NICI LA MINE NICI LA ALTII .

VIATA MERGE INAINTE HAIDETI SA O FACEM MAI USOARA.

DUMNEZEU SA O IERTE

" SA ARUNCE CU PIATRA NUMAI CEI CARE NU AU PACATUIT "

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...