Mergi la conţinut

accident destul de grav


ady2inkubus

Recommended Posts

azi in jurul orei 17:30 sa petrecut un grav accident in care a fost implicat un motociclist ...prea multe detali nu stiu nici eu, nici pe motociclist nu_l cunosc (doar din vedere),avea echipament full ,numai ca in momentul impactului casca a zburat , era o aprilia 125 ,tipu era destul de experimentat ptr un incepator din cate stiu eu..baiatu e in coma , sper ca Dumnezeu sa_i fi-e alaturi si sa iasa bine din toata povestea asta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa este,era un motociclist foarte experimentat, spun ERA pt ca a decedat la spital. Un BULANGIU cu un BMW insotit de o fatuca la acrosat cu viteza foarte mare si la izbit de niste boscheti. La impact i-a sarit casca de pe cap. Animalul cu bmw-ul era si in stare de ebrietate. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mortii mamii lor...de soferi...azi in constanta eram sa fiu acrosat de o multime de masini care nu aveau nici un sters...sincer...cel mai mare respect pentru cei care se dau jos de pe motor si-l incinge pe unul dintre soferii care nu respecta motociclistii...R.I.P. pentru pustiu...pacat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am coborat in seara aceea cu un prieten la tomograf stiind ca filip e ok dar dupa 10 min de asteptare a iesit un medic si m-a intrabat daca sunt prieten cu el dupa care mi-a spus ca a murit. a cazut pamantul pe mine nu imi venea sa cred cu 10 min inainte de accident i-am spus ca vin repede si a spus ca sta prin zona pe la faleza. nu l-am mai gasit, m-a sunat un alt prieten sa-mi spuna ca a fost accident.

am aflat vestea primul pt ca el a intrat viu la tomograf dar a iesit doctorul si mi-a dat vestea, la cateva secunde l-au scos cu targa de acolo si l-am vazut. sistemul sanitar e la pamant. au venit prea greu iar in spital s-au miscat ca melcii, am stat acolo pana in ultima clipa. nu credeam ca se poate intampla asa ceva

am fost la capela unde l-a depus si toata lumea e disperata foarte multi tineri care il cunosteau au venit sa il vada pentru ultima data. este o nenorocire. arata foarte rau. este lovit foarte tare aproape nici nu il recunosc cum arata acum.

baiatul nu mai cazuse pana atunci. era foarte talentat

e adevarat ca cel cu masina nu era la prima abatere. mai multi din galati au spus ca venea cu masina spre ei in trafic. cam cinci motociclisi au scapat. intra chiar si pe contrasens si se facea spre ei.

se pare ca nu a fost o simpla intamplare din neatentie. daca doar ar fi schimbat banda normal atunci ar fi putut sa evite motociclistul insa a tras prea brusc de volan altfel nu se prea explica.

oricum PILIF (cum imi placea sa-i spun in gluma) nu mai vine intre noi. familia e distrusa. era un baiat supar ok.

R.I.P Filip vei fi langa noi mereu

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intamplarea a facut sa ne cunoastem... intamplarea a facut sa fim vecini... ambele pentru prea putin. desi diferenta de varsta ne tinea departe, pasiunea comuna ne facea sa zambim cand ne intalneam. pacat pentru un om, si pacat pentru un talent.

R.I.P.

i'll see you when i get there!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt din BR si l stiam p baiat din vedere .. m am dat cu el odata prin gl , mergea f bine .. ne am int pe la MC in gl d atatea ori si pe la br la dirt-track iar n seara asta cand am fost in gl cu motoarele am auzit c s a intamplat si nu mi a venit sa cred .. am zis ca imi sare inima din piept! sincer nu am nici un prieten care sa fi patit asa ceva si nu stiu sentimentul pt voi prietenii lui si nici nu vreau sa imi imaginez pt ca eu cum am spus si mai sus il stiam din vedere si e f greu sa te impaci cu ideea ca numai este printre noi. R.I.P

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-L ierte,ce pacate poti sa ai la 18 ani,pentru ce sa-l ierte???????ca a vrut sa se plimbe cu mobra....e trist tare de tot si chiar nu avem ce sa facem,asteptam fiecare cate un dobitoc sa ne omoare....R.I.P.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

puiu .. .daca erai in spatele lui spune-ne te rog si noua ce a facut ala cu bmw-ul

A schimbat banda brusc, l-a impins in bordura si din bordura l-a proiectat in stalp. Si prin "l-a impins" se intelege o indoitura de 1 m lungime in partea din lateral a bmw-ului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...