Mergi la conţinut

Vreau sa scot limitatorul la o aprilia RS 50


sim

Recommended Posts

De curand mi-am cumparat o aprilia rs 50 si mor de ciuda ca nu prinde decat 50km/h. Am inteles ca e limitata. Imi poate spune cineva cum o fac sa fuga mai tare? Si in afara de limitator ce se mai poate modifica sa cresc viteza? la ce viteza poate ajunge maxim? Daca aveti idee unde e amplasat limitatorul si cum as face sa-l scot (m-as descurca singur?)

Va multumesc anticipat !

post-1476-1097971412_thumb.jpg

post-1476-1097971572_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos motor, il tii in casa ? ;) Din cate am vazut eu are numai 80 pe vitezometru ? Sigur e ceasul lui ? K scuterul meu tot de 50cc are 100... si Aprilia rs se presupune ca e motor de viteza. Revenind la intrebarea ta s-ar putea sa ai limitare in mai multe locuri: cablu acceleratie (nu deschide complet supapa), evacuare (mai ales daca e catalizat), admisie (aer sau carburant). Totusi, daca nu te pricepi, mai bine apeleaza la un specialist.

Nu te speria, nu cred ca 80 e maxim; chiar daca trece nu cred ca ti se va rupe acul si in plus, am un prieten cu Honda NS1 de 80 caruia ii merge cu 125-130. Deci macar 100 (zic eu).

Sa-mi spui te rog si mie cat iti merge dup ce il "delimitezi". Succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se poate sa mearga peste 80...si stati linistiti ca e bordul original caci sunt mai multe modele de RS 50...unele au 80...si is putin mai slabe iar celelalte Replica au 120 si is putin mai vanoase....(cunosc marfa)

bafta si iati daca vrei motor mai mare cu toate ca si asta ii bun pt inceput

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

O mobra buna fara modificari sau vant din fata poate sa prinda 80km/h. O aprilia mult mai noua decat mobra fara limitari ar trebui sa prinda mult mai mult.

P.S. O mobra modificata dar fara a i se mari cilindreea poate sa prinda si 115km/h asa ca aprilia asta de 50 cred ca are potential mult mai mare

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
Am si eu un Gilera DNA 50,ar putea sa-mi spuna cineva cum sa scot macar unul din cele 3 limitatoare de viteza? 10X

am eu un tovarash care ti le scoate dak vrei k sa nu te risti sai strici ceva...limitatoare ai in toba si in transmisie din cate stiu eu...ce an e dna=u tau? :flex:

by the way,din ce orash esti? :search:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

fratilor .. referitor la cele de dupa 2003 care sunt pe injectie ( ceea ce presupune computer de bord ) sunt limitate si electronic..

adica scoti limitatorul de pe variator si toba .... si te trezesti ca nu vrea mai mult de 80 desi s'ar duce .... nu se alimenteaza suficient deoarece au soft de 50km/h ( cat au fost proiectate in fabrica ) si trebe bagate pe computer la dealeru autorizat care are softu ... ( cum functioneaza acest tip de limitare ... timpii de deschidere a supapei injectorului sunt mici ... ceea ce presupune o alimentare insuficienta ) asa ca daca vreti motor fain incercati sa nu luati pe injectie deoarece nu sunt predispuse la modificari .. ( kituri si alte vrajeli .. ) Asfalt Uscat !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 7 months later...
  • 3 years later...

SALUT AM UN SCUTER CHINEZESC ANQI ARE MOTOR DE 80 DE CM CUBI ARE PE BORD 90 KM/H VITEZA INSA PRINDE DECAT 50 DE KM/H RAR 55 KM...VREAU SA II SCOT LIMITAORUL CREDCA IESTE IN TOBA... AM DAT JOS TOBA DE UNDE SE PRINDE EA DIN EVACUARE SI GAURA CARE IESE DIN MOTOR IESTE CAM ACOPEITA UN SFERTY DACA NU JUMATE NU MAI TIN MINTE...CRED CA ESTE SUDAT NU STIU SIGUR CUM POT SA INLATOR ACEL SURPLUS CRED CA, DAIA NU FUGEA CA NU POATE SA DEA GAZELE AFARA REPEDE IMI IESTE SI FRICA SA NU STRIC...MA PUTETI AJUTA VA ROG FRUMOS...URGENT...ID UL MEU DE MESSENGEER IESTE valey_jmek_94 plz

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...