Mergi la conţinut

Accident in seara de 20 august


Radeon2be

Recommended Posts

Si acum sa fim sinceri, cele mai idioate legi care le-am putut auzi vin de peste Ocean.

In nu stiu ce stat american este interzis organizarea de intreceri intre broaste testoase.....

Adevarat spus.

Interzisa lupta de cocosi, si lupta intre caini si corida si pescuitul fara limita si vanatoarea de elefanti si etc ...

Oameni fara minte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt curios de un lucru: aceste legi "americane" se baseaza pe niste fapte reale care au provocat desgust unor oameni?

am mai citit undeva ca nu ai voie sa iti bati nevasta decat pana la ora 9 PM...nu stiu daca in US sau Anglia

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aceste legi "americane" se baseaza pe niste fapte reale care au provocat desgust unor oameni?

am mai citit undeva ca nu ai voie sa iti bati nevasta decat pana la ora 9 PM...nu stiu daca in US sau Anglia

=))=))=))

As vrea eu.

Adevarul este ca sunt o gramada de legi aiurea.

Nu ai voie sa scuipi pe jos. Sunt curios cand sa dat ultima amenda pt asta.

Nu ai voie sa ai mai mult de 3 animale fara permis special. In oras.

Nu ai voie sa omori un animal in curtea ta.

.

.

.

.

.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Autostrada este inchisa pietonilor si in 24 de ani nu am vazut nici macar o persoana beata pe strada.Autostrada are gard triplu. Pe lateral si in mijloc.

Mda, quod erat demonstrandum. Autostrada este si aici interzisa pietonilor, carutelor, turmelor de oi, bicicletelor, nu este permis nici dormitul pe autostrada sau pe sosea in general, etc... Vrei sa vezi poze si relatari ca sa vezi care e realitatea? Si aici erau garduri pe margine si pe mijloc, pana cand au fost furate, acum mai e o balustrada pe mijloc si gata.

Eu incercam sa iti demonstrez ca de aici treburile se vad oarecum altfel decat par de peste balta, nu sa demonstrez cata dreptate am. Daca ai fi avut coliziune noaptea, cu o caruta total nesemnalizata pe un drum european cred ca si tu reconsiderai problema responsabilitatilor pe sosea. Este datoria noastra, a tuturor sa evitam accidentele, dar daca statistic sansele de accident sunt mult mai mari aici din cauza indisciplinei pe sosele, e clar ca aceeasi statistica te duce la concluzia ca si sansele tale de a evita accidentele scad. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, stiai asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si totusi...ce motocicleta sau masina opreste de la 40km/h in 2 metri...in afara de una care se opreste intr un zid sau copac...daca exista cineva care reuseste aceasta performanta il asteapta o mareeee si cruntaaa betie...din partea casei bineinteles...(casa de copii nu i acasa) :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce vina ai tu conducator daca mergi linistit cu 40km/h (poate te gandesti la ceva) si deodata itzi sare un mosh in fata fara sa se asigure fie el pe trecere sau nu si chear nu ai cum sa il evitzi mai ales sa fie si noapte si vizibilitatea redusa si toate celelate.

eu zic ca e bine cu noul cod rutier chear daca nu am permis inca. si mai cred ca si pe trecerea de pietoni trebuie sa te asiguri ca pieton sa treci linistit parerea me .

Bafta tuturor si fara incidente

Cu asta chiar ai dat-o în bară prietene ... Dacă in timp ce mergi pe un drum public iţi permiţi luxul de a "visa" la altele, e rău, părerea mea. Nu zic nimic de alexutzz dar poate fi şi ăsta un motiv pentru care se întâmpla accidente.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma, eu cand vad pe cate unu trecand aiurea, la 10 m de trecre, ba se mai si uita dupa pasarele si fluturasi, ba mai are si un copil cu el claxonez, apas ambreiajul si bag acceleratie maxim. Stiti ce frumos tzopaie pana la trotuar? Gatzii mamii lor. De ce sa treci ma pe loc nepermis? Ca ti-e tie lene sa mai mergi 2 m pana la trecere? Si daca tot e sa treci, ca doamne, ala care n-a gresit sa ridice 2 deshte sus, asigura-te dracului inainte ca nu vine nimic, nu te arunci in fata masinii care vine si e la 3 metrii de tine si daca te impiedici acolo ramai. Bah, si inca ceva, cand esti cu copilu', nu te arunci ma, atunci treci pe zebra si te asiguri de 5 ori inainte ca nu vine vre-un bou, ca daca mori tu e una, da copilu' ala ce vina are?

Cand mergi pe strada, trebuie sa respecti regulile de circulatie si pe ceilalti participanti la trafic, indiferent daca esti pieton, sofer sau pilot. Ca tu te astepti de la ei sa te respecte. Si daca nu o faci, trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru asta, nu dai vina pe ala ca te-a lovit daca ti s-o sculat tie sa te arunci in trafic ca orbul. Si cand esti cu copilu' dupa tine nu te mai joci ca acolo nu mai ai ce sa-ti asumi. Daca ala moare pentru ca tu esti bou, tu esti un criminal.

P.S.: RÁЇڧ tata, tu ti-ai pus norma la postari? Cate ai de facut saptamana asta, nu de alta dar sa stim si noi cate zeci de topicuri mai scoti de la naftalina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salahhe... văd că eşti un fan declarat al meu dacă îmi tot urmăreşti evoluţia pe forum. Şi dacă este chiar aşa, ai fi văzut pe unul dintre ele că am scris că n-am mai intrat de ceva timp, aşa că să-mi fie cu pardon dacă-mi permit să-mi dau cu părerea pe ici şi pe colo, chiar dacă topicurile sau mai precis post-urile mele nu mai sunt de actualitate ;)

Sau mai repede cred că ar trebui să-ţi urmez exemplul şi să deschid topicuri noi în loc să trezesc altele deja "apuse", nu? :P

Oricum, nu te impacienta ... nu tind spre a bate vreun record de postări, doar să-mi dau cu părerea, ca orice muritor de rând. ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mei, io nu ma impacientez, ca nu esti nici primul si nici ultimul care face figura asta. Dar vad ca ai 36 de posturi si ma intrebam daca le-ai facut pe toate saptamana asta. Ca poate vrei sa bati vre-un record. Suntem offtopic, apropos. ;) Deschid unul nou unde sa dezvoltam subiectul? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Autostrada este si aici interzisa pietonilor, carutelor, turmelor de oi, bicicletelor, nu este permis nici dormitul pe autostrada sau pe sosea in general, etc... Vrei sa vezi poze si relatari ca sa vezi care e realitatea? Si aici erau garduri pe margine si pe mijloc, pana cand au fost furate, acum mai e o balustrada pe mijloc si gata.Eu incercam sa iti demonstrez ca de aici treburile se vad oarecum altfel decat par de peste balta, nu sa demonstrez cata dreptate am. Daca ai fi avut coliziune noaptea, cu o caruta total nesemnalizata pe un drum european cred ca si tu reconsiderai problema responsabilitatilor pe sosea. Este datoria noastra, a tuturor sa evitam accidentele, dar daca statistic sansele de accident sunt mult mai mari aici din cauza indisciplinei pe sosele, e clar ca aceeasi statistica te duce la concluzia ca si sansele tale de a evita accidentele scad. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, stiai asta?
Da, anarhia sociala si rutiera domneste. Eram acolo in spatele unei soferite care a oprit in plin carosabil ca sa ia si ea apa rece de la o ........ teava.Estul Salbatec.Apa vine pe teaza de .... multi ani si ulcioarele sunt obiecte decorative.Realitatea este ca ATITUDINEA majoritati face REALITATEA si este deranjant cand vezi asa atitudine din partea motociclistilor.
si totusi...ce motocicleta sau masina opreste de la 40km/h in 2 metri...in afara de una care se opreste intr un zid sau copac...daca exista cineva care reuseste aceasta performanta il asteapta o mareeee si cruntaaa betie...din partea casei bineinteles...(casa de copii nu i acasa) :P
M-ai facut curios.Eu cred ca pot opri la nevoie intr-un spatiu ffff mic de la doar 40km/h.O sa testez.

Da, greseala mea.

Testele spun ca de la viteza de 48km/h un VFR se opreste in ....11m. Hmmm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
cum a fost veneam usor...chiar super usor max 40-45 slab luminata zona...si un mosh(in mortzi lui de senil ...la azil cu el) l am vazut destul de tarziu alergand am dat claxon si am tras maxim dreapta ....l-am atins usor cu oglinda si acesta a cazut peste fetita cu care era ...in jur de 10-12 ani(moshu criminal...crede ca daca trecerea e in apropiere poa sa treaca...si as omoare si copilu ala)

Bai Alex, daca TU nu ai putut sa eviti accidentul asta la 40-45km/ora esi VARZA pe motor!...

Ti-ai dat singur explicatia "l-am vazut destul de tarziu" deci tu nu aveai nici o treaba cu observatia, etc. Sper sa-ti fie invatare de minte, sa te uiti pe unde mergi si sa anticipezi posibilele pericole (mai ales noaptea).

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum clar este si vina lui Alex, dar in orice caz in Bucuresti trebuie tot timpul sa fi atent la gropi, masini care ies din strazi/locuri de parcare, masini care te depasesc, caini (mai ales) si pe deasupra si dupa idiotzi care vor sa treaca pe unde vor ei. Se intampla de multe ori sa fi atat de concentrat sa nu iei o groapa sau sal razi p unu care da cu spatele fara sa se asigure incat nul vezi si p imbecilu din dreapta care trece strada in fuga. Am luat gropi, masini pana si caini din cauza ca pur si simplu nu am avut timpul necesar de reactie NICI MACAR la vreo 50 km/hr. Ma indoiesc ca mosu a sarit cu viteza unui caine in calduri dar, intradevar, te poate lua prin surprindere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact problema de asta am avut si eu norocul meu ca nu am lovit pe nimeni dar miam redecorat partea derapta, tot asa un boshorog a iesit pe trecere adevarat dar in fata ei parcat un tir nu se vedea nimik si el nu sa gandit sa scoata si el putin capu intai si apoi sa plece pe tecere nu el aiesit direct norocul meu ca nu mergeam repede si nu cadeam daca nu dedeam de un canal pe frana, oricum am ramas cu frica de terceri sau portiuni unde nu vad trotuarul si merg nu icnet si ff incet. :sadwalk::sadwalk:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact problema de asta am avut si eu norocul meu ca nu am lovit pe nimeni dar miam redecorat partea derapta, tot asa un boshorog a iesit pe trecere adevarat dar in fata ei parcat un tir nu se vedea nimik si el nu sa gandit sa scoata si el putin capu intai si apoi sa plece pe tecere nu el aiesit direct norocul meu ca nu mergeam repede si nu cadeam daca nu dedeam de un canal pe frana, oricum am ramas cu frica de terceri sau portiuni unde nu vad trotuarul si merg nu icnet si ff incet. :sadwalk::sadwalk:

Misto ti-ai pus problema. Dar de ce nu te-ai gandit tu sa reduci viteza "just in case" ca era careva pe TRECERE?

Anyway, se pare ca macar ai invatat lectia si ai devenit mai atent. :thumbup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum nu vreau sa iau apararea numanui dar oamenii batrani sunt cam periculosi...intradevar e dreptul lor sa treaca pe trecere dar:mergeam cu vreo 55km/h in drum spre arc(cum vin dinspre scanteia) ma uit in fatza la prima trecere...nimik ma mai uit odata mai atent nimik;nici om nici masina nimik nimik...la un moment dat dau sa schimb banda sa ma abg pe mijloc ma uit in oglinda sa ma asigur(a durat 2 secunde cred) si ma inscriu in shimbatul benzii...cand imi arunc privirea in fatza o femeie in varsta era deja pe mijlocul treceriid e pietoni...nush cum a ajuns asa de repede acolo...am incercat sa pun frana si ajunsesem al vreo 15 km/h cand mi-am dat seama ca nu pot sa opresc asa ca am ocolit-o cu o viteza foarte mica...cert e ca de atunci m-am invatzat si incetinesc cam la vreo 40 km/h la treceri ca eu n-am frana la 4 roti ci doar la 2...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pietoni au prioritate in ORICE CONDITIE.1. Da-mi tu nr de tel al tatalui tau sa aud si opinia lui. Tie iti este rusine pana si cu propria ta varsta.2. La 22 de ani de experienta in sa si peste 300.000 km parcursi cred ca stiu putin despre franarea pe asfalt ud, uleios, nisip, pietroaie, etc ... Din relatarea ta a reiesit ca NU ai folosit frana.3. Am inteles asa cum ai relatat. Lipsit de responsabilitate rutiera. Imi place legea de aici care specifica "lipsa de control asupra vehiculului" indiferent de viteza momentana. Daca la 5 km/h nu esti capabil sa controlezi vehiculul nu ai ce cauta pe carosabil.4. Adica daca era im mijlocul strazi erai justificat sa-l lovesti? Pietoni au prioritate in orice situatie datorita vulnerabilitati lor.5. Bine ca nu te-ai lovit TU sau MOTORUL ca mosul nu conteaza. Vb ca un copil de bani gata si dai dovada de lipsa de responsabilitate. Daca nu faci schimbari de atitudine serioase o sa ajungi inca o statistica trista.1. O statistica a vinovatiei ar aduce la realitate pe uni motociclisti care se considera mari si tari si conduc lipsit de teama si responsabilitate. 2. Cu grija si cu bagare de seama. Ati vazut prea multe filme si luati povestile ca drept realitate. Nu se palmuieste lumea pe strada dar au fost cazuri cand casierul a scos pistolul si a tras in hot fara repercusiuni legale. Circumstantele atenuante aduc ratiune unei legislati prea protectiva.

din ce spui tu inseamna ca ma pun dea latu pe trecerea de pietoni si nu are voie sa ma atinga masina sau sa treaca pina nu ma ridic eu de acolo sau cum?pietonii au dreptul sa treaca prin locuri marcate si semnalizate ca atare dar mai intai se asigura si dupa aceea trec nu sar sub rotile masinii.asa scrie in lege.eu mam uitat si exact asa e sxris trecerea se face dupa ce pietonul sa asigurat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...