M-am nascut intr-o zi de Septembrie, din ce-mi spun ai mei si cred ca trebuie sa-i cred pe cuvant. Cred ca din cauza asta nu-mi plac: manelele,lipsa de respect, grandomania, oamenii cu ceafa lata si mintea ingusta, minciuna, jeep-urile s.a.m.d. Sunt destul de multe dar nu le trec pe toate pt ca risc sa par un sacait.
Ce-mi place? Muzica de calitate cu o usoare apropiere de muzica pop-rock a anilor 9o, normal motociclismul, puiul la rotisor cu cartofi prajiti si mujdei, sportul si prietenii mei (ca de aia-mi sunt prieteni :) ).
Am constatat ca in ultima vreme am si ceva tendinte ecologiste, adica nu ma deranjeaza sa strang gunoaie dupa toti parazitii fara cultura ce lasa in urma lor mormane de resturi dupa ce merg la iarba verde.
In rest sunt un om normal (poate mai putin mintal dar na...nimeni nu-i perfect).
Vreau sa`mi iau un motor si chiar vreau sa stiu daca..nush..cu mult calm si rationament..pot totusi sa trec de clasele 125cmc, 250cmc, direct la 600cmc...stiu ca ar parea ca ma grabesc..
Distribuie această postare
Link la postare
Distribuie pe alte site-uri