partizan Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Noul Hornet 1000. Cu motorul de la Fireblade (resetat, desigur), vine sa concureze cu fz1, speed triple 1050, z 1000, brutale, monster & co. Prezentata la salonul de la Milano luna trecuta. Poate sunt eu subiectiv, dar cred ca va fi regina nakedurilor: bascula monobrat, esapament under-engine, design agresiv, fiabilitate si manevrabilitate marca Honda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 super design hmmmmmmmmm ambreiaj hidraulic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaxa09 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 super tare motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOLDO Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Superba evacuare. Pe mine nu prea ma incanta turometrul acela electronic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SBK Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Super tare. Imi place la nebunie. Daca Hornet 600 2007 ar fi fost la fel de agresiva ca asta la look, ar fi fost regina si la clasa 600 naked :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dami3n Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Eu continui sa sustin ca nu este decat un z1000 reusit Hornet-ul de 1000 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coxanelu Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 cand o sa va iasa prostia asta cu fiabilitate marca honda?!?! astea sint doar trairi din trecut cand ceilalti incercau sa scoata cat mai multi cp din motoare si dadeau gres iar honda statea ca un fricos in colt si astepta sa pice ceilalti....nu-i de mirare ca hayden e la ei :))) la ce modele dupa 2003 incoace ati mai vazut probleme la ceilalti japonezi? n-am zis ca s-ar fi transformat in vreun gunoi honda, dar nu mai e ce a fost, ptr ca s-au "smecherit" ceilalti :) ps: la 1000rr au redline la 11500 rpm de 4 ani incoa....marfa progres :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dami3n Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 ps: la 1000rr au redline la 11500 rpm de 4 ani incoa....marfa progres :)))) Ce prostie ai spus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coxanelu Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 multumesc, sa stii ca eu nu stiam de ce nu urca ei redline la mobrele sport...:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dami3n Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 N-au acces la materia prima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryco78 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 extrem de frumoasa !!! pur si simplu privesc pozele si inghit in sec! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA007tuning Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 cand o sa va iasa prostia asta cu fiabilitate marca honda?!?! astea sint doar trairi din trecut cand ceilalti incercau sa scoata cat mai multi cp din motoare si dadeau gres iar honda statea ca un fricos in colt si astepta sa pice ceilalti....nu-i de mirare ca hayden e la ei :))) la ce modele dupa 2003 incoace ati mai vazut probleme la ceilalti japonezi? n-am zis ca s-ar fi transformat in vreun gunoi honda, dar nu mai e ce a fost, ptr ca s-au "smecherit" ceilalti :) ps: la 1000rr au redline la 11500 rpm de 4 ani incoa....marfa progres :)))) Pai globalizarea asta le egalizeaza, mai ales ca-n Japonia exista 1 singur mare producator de segmenti pt motoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopeman 1979 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 as alege z1000 fara discutii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk_maniak Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 am o intrebare fara vreo legatura cu topicul pt coxanelu.E legat de z750 daca poti sa-mi dai o adresa de mail sau un id de mess am nevoie de o lamurire.ms anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-man Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 cand o sa va iasa prostia asta cu fiabilitate marca honda?!?! astea sint doar trairi din trecut cand ceilalti incercau sa scoata cat mai multi cp din motoare si dadeau gres iar honda statea ca un fricos in colt si astepta sa pice ceilalti....nu-i de mirare ca hayden e la ei :))) la ce modele dupa 2003 incoace ati mai vazut probleme la ceilalti japonezi? n-am zis ca s-ar fi transformat in vreun gunoi honda, dar nu mai e ce a fost, ptr ca s-au "smecherit" ceilalti :) ps: la 1000rr au redline la 11500 rpm de 4 ani incoa....marfa progres :)))) mare prostie .. citeste si u presa ... sau nu stii in ce an suntem.. 2008 domn susuki cel mai ieftin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts