husa cristian 0 Adaugat pe 29 Decembrie, 2007 VAND MALAGUTI F 10 MODIFICAT POLINI LA PRETUL DE 300 EURO CU TOATE ACTELE IN REGULA.SCOOTERUL A FOST MODIFICAT IN ITALIA.MERGE DE RUPE SI ARATA IMPECABIL TEL 0743451350 IN CURIND AM SA PUN SI NISTE POZE. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_moto 0 Adaugat pe 2 Ianuarie, 2008 Ia id meu dany_moto2002 Sa imi dai si mie poze sau poate o dai la combinati. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liqourici_justin 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2008 VAND MALAGUTI F 10 MODIFICAT POLINI LA PRETUL DE 300 EURO CU TOATE ACTELE IN REGULA.SCOOTERUL A FOST MODIFICAT IN ITALIA.MERGE DE RUPE SI ARATA IMPECABIL TEL 0743451350 IN CURIND AM SA PUN SI NISTE POZE. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreescu 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2008 niste pozee Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liqourici_justin 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2008 mai este valabil ? dak da pune si niste poze dak vrei.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
husa cristian 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2008 deci acum am pus si pozele..... id msg husa_cristian Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liqourici_justin 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2008 frumos modelul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sirted 0 Adaugat pe 17 Aprilie, 2008 Frumos!! Mai este valabil anuntul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri