Noni Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 E greu sa recunoastem, dar pe langa pasiunea ce ne leaga de 2 roti, avem o slabiciune si pentru masini... puternice, economice, cu design agresiv sau nu, fac parte din viata noastra... Aici este forumul potrivit pentru a dezbate subiecte legate de masini |(ale noastre sau nu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
france0101 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ce masini detineti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4speed Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 ce tare de 4 ani nici un posesor de masina nu a intrat pe pro-bike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ride2Escape Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Pai atunci sa spargem gheata. Model Ford Focus hatchback mk1 2003 1.6 benzina full option, O masina usoara, gurmanda in oras, dar nu cere nimic in plus decat cele necesare functionarii. Te duce oriunde vrei, comoda. Porbagaj mic, dar daca ai de carat toata ziua mai bine iti iei o camioneta. Probabil daca ar fi sa mai fac o alegere in viata si as dispune financiar as alege ori focus 2 ori cel din prezent, bineinteles varianta Rs sau St. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Cu siguranta au intrat pe forum si membri ce au masini respectiv sunt pasionati de 4 roti... Doar discutiile pe aceasta tema au fost mai limitate. Am putea face un topic si cu ce masini detin pro-bikerii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G B V Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Sa ma resuscitez eu topicul. Acum conduc un passat b5,5 din ultimul an de productie. Motorizare 1,9 131 cp 4motion. Motorizarea e bulettproof.Singura chestie unde cam scartie,sunt articulatiile care sunt cam constisitoare. In rest,numai de bine pot sa zic.Pacat ca nu se mai fac modelele astea de motoare. In paralel am detinut cateva pisici si ursi,modificate. Ultima avea un motor de 2,5 vanos,diferential blocabil pe spate cu carcasa mare(3,5) suspensie de M3 , injectoare+pompa benzina de 2,8,discuri frana de 2,8 si putine modificari la evacuare Atasez si cateva poze cu pisica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Si eu am o pasiune pentru orice are motor, 2 sau 4 roti, cuplu din belsug si cp. Cand nu e vremea prielnica de motor, conduc cu drag si placere un VW Scirocco, 2.0 tsi, la care tot cu drag i-am facut si un chiptuning sa depasesc bariera celor 250cp Nu pot sa spun ca pasiunea pentru masini este precum cea de motoare, dar imi starneste interesul orice discutie tehnica Hai sa vedem, cati mai suntem pe aici suporteri pentru 4 roti Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G B V Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Si eu am o pasiune pentru orice are motor, 2 sau 4 roti, cuplu din belsug si cp. Cand nu e vremea prielnica de motor, conduc cu drag si placere un VW Scirocco, 2.0 tsi, la care tot cu drag i-am facut si un chiptuning sa depasesc bariera celor 250cp Nu pot sa spun ca pasiunea pentru masini este precum cea de motoare, dar imi starneste interesul orice discutie tehnica Hai sa vedem, cati mai suntem pe aici suporteri pentru 4 rotiImageUploadedByTapatalk1425496060.276711.jpgImageUploadedByTapatalk1425496245.602243.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Frumoasa jucarie. Te-am vazut de cateva ori in trafic si baleam la ea Momentam m-am lasat de jucari dastea cu ceva caluti sub capota si am ramas doar cu passatu. Pe viitor e in plan tot o pisica,dar cu 4,4 sub capota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwio Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Pasiunea pentru masini, ca si pentru moto este mare, asa ca am inceput sa colectionez masini istorice pe care vreau sa le reconditionez. Prima este un Porsche 924 din 1977, 92 kw, injectie mecanica de benzina, J-Tronic, reconditionata complet anul trecut si inscrisa anul acesta ca autovehicul istoric. A urmat un Vw Kafer 1303 din 1973, motor 1300, aflata in lucru, sper sa o pot scoate la Prada Retromobil din toamna, Ultima achizitie este un Mercedes 190D din 1985, care isi asteapta rindul. G B V 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ride2Escape Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Porsche-ul asta....e atat de ...galben...:)) Sare in ochi galbenul asta de nu mai observi cealalta culoare. Frumoasa reconditionare. Combinatie de culori unica..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwio Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Da, ai dreptate sare in ochi, cind am hotarit sa iau un Porsche am fost sedus de un 944 galben, dar nu am picat la pace, am gasit rosii dar erau scumpe, apoi l-am gasit pe asta, l-am cumparat dar nu puteam sa-l inscriu din cauza taxei, intre timp m-a lovit un prost si l-am peparat si vopsit, conform CI. Dupa citeva luni l-am facut istoric, mergem cu el la parade si este apreciat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwio Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Dupa incalzirea cu cel mai mic Porsche din familie, am facut pasul la urmatorul, tot in aceeasi directie, dar mult mai aproape de ce se vrea sa fie aceasta marca, adica un 944. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Heart Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Ford Focus MK1, 2001, 1.6 benzina, 3 usi. Nimic deosebit, masina ieftina, usor de intretinut si de hartanit prin Capitala. Cumparata acum vreo 2 ani cu 1800E, daca ma tine si anul viitor, si-a facut banii! Are 230.000 km in crestere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Subaru Justy 2008, 1.0 benzina, 5 usi, 164.765 km in crestere. Volkswagen Jetta 2015, 2.0 TDI, 4 usi, 24.895 km in crestere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 aaaa, si sa nu uit de cotetul lui Beto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomwhite Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 dragut caine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts