arhau 0 Adaugat pe 15 Martie, 2008 am o rugaminte pe care o fac in favoarea celui care mi-a furat casca de concurs sa mi-o innapoieze sau sa o ingroape foarte adanc. pt cei care vor incerca sa cumpere un takahachi Arai ai sfatuiesc sa no faca. multumesc si respect,, 0742231285 voi atasha o poza cu casca Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Roockie 1 Adaugat pe 15 Martie, 2008 ce panarame de oameni ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
arhau 0 Adaugat pe 15 Martie, 2008 ce panarame de oameni ... il gasesc si mila imi va fi de el. omule vopsesteo sau ingroapo Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RA007tuning 78 Adaugat pe 15 Martie, 2008 Unde ti s-a intamplat (in ce oras)? Iti dau un pont pune pe cineva sa verifice oserul. Dar cel mai bine daca ii o casca cat de cat personalizata si o recunosti dintr-o mie fa plangere la politie si descri-o in detaliu. Tzara asta cateodata ma dezgusta de imi vine sa....... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dami3n 1 Adaugat pe 15 Martie, 2008 Aiurea ... o sa se vanda in Branesti pe 10 mici si 50 de roni si o sa mearga un tzaran obosit pe scuterul cumparat din Carrefour cu casca mai scumpa decat baraca pe care calareste fara sa aiba habar despre ce are in cap . Politia nu gaseste cate un tir furat cu tot cu marfa . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 16 Martie, 2008 O sa te sun mai tarziu.... :)) Arturica, imi pare f rau...stiu cat de frustrant este sa ti se fure ceva, crede-ma....eu am ramas fara r1 ala pe cale legala....:) Damiene, mai da-te-n sbz cu semnatura ta ca zici ca esti pantera....:))) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
biggigi 0 Adaugat pe 16 Martie, 2008 daca il prinzi,leaga-l de motor si trage-l o liniuta.astia sunt niste gunoaie de oameni. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RA007tuning 78 Adaugat pe 16 Martie, 2008 Aiurea ... o sa se vanda in Branesti pe 10 mici si 50 de roni si o sa mearga un tzaran obosit pe scuterul cumparat din Carrefour cu casca mai scumpa decat baraca pe care calareste fara sa aiba habar despre ce are in cap . Politia nu gaseste cate un tir furat cu tot cu marfa . Din pacate asa-i Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
socea1234 0 Adaugat pe 14 Aprilie, 2008 nasol .... ce sa zic dak il prinzi cheamane si pe noi sa il tragem ca poate ii place la liniutza ..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AndreiRN 1 Adaugat pe 14 Aprilie, 2008 Furtul a ajuns un sport national in Romania si se intrec fiecare sa fure ceva cat mai mare sau mai de valoare. Guvernul chiar a legalizat anumite forme de furt si sunt convins ca sunt motociclisti pe aici care au obiecte firate chiar daca stiu sau nu. Important ar fi sa stim cum sa intamplat ca poate invata cineva din greseala ta. Ai lasat-o pe o banca si ....... Cu un obiect neinregistrat posesia fizica este proprietate. Trist dar adevarat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri