Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

bylutza

expirat Cumpar Hoinar Sau Alt Ceva

Recommended Posts

daca detii unul si are actele facute motorul este bun si nu trebuie decat sa-i dau gaz ofer pana la 600 ron ! nu vreau doar un fier vechi ! mi-am luat permisul si vreau sa incep de pe o comunista! deci pana la urma chiar daca nu este un Hoinar si ai alt ceva ij sau yava sau alta comunista, si merge bine ! vreau sa aiba schimbator si sa prinda cel putin 80 la ora!ofer 600 ron! astept propuneri ! si pt cei ce doresc sa vanda nr. meu este 0746.252.024 (IONUT) sau id-mess: santos_romania2008

daca este inmatriculat ! cu atat mai bine daca nu merge inmatriculat nu ma mai intereseaza!

up .....nimeni nu are ?

deci fratilor intru pe forum in fiecare seara daca cineva are ceva si pana la urma are la un alt pret sa zica ! vreau... si vedem noi banii se dau in functie de starea motorului!

hai mai nimeni nu ofera nimic? inca mai caut! am gasit un hoinar si ofeream si 800 ron daca avea actele pt el! dar nu are! asa ca inca mai caut! astept oferte! poate sa fie orice comunista pana la urma!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Greu vei gasi. Eu am un Hoinar cumparat in 1990, are 150000 (o suta cinci zeci de mii) de km. si merge perfect! 80 km/h? Pot spune ca asta e viteza lui de croaziera. Bafta la cautare, sunt foarte bune.

P.S. sa nu fiu inteles gresit: nu imi vand motorul.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×