SORIN28M Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduSPR Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Foarte tare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Niste nebuni :) Auzi, cred ca ati avut motoare mai harnice decat riderii, motoarele au cam urcat de fiecare data, ceea ce nu se poate zice de voi Am si eu o intrebare: de cate ori ati urcat nebunia aia de rapa? Ce e clar e ca fotograful a avut o situatie mult mai confortabila si a facut niste instantanee teribile, aveti ce arata la nepoti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SORIN28M Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 eu nu am participat la concurs m-am dat asa de placere cat am apucat intre cele 3 clase ! s-au dat A cu B impreuna si C-ul separat panta a fost in traseul de clasa A eu sunt in filmuletz ! http://www.youtube.com/watch?v=7xhFoFnDwrk...showtopic=49837 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Pai ai ajuns sus si tu, si motorul. Cine se leaga ca nu ati fost impreuna e un carcotas Mi-a parut rau ca in film se vede doar decolarea. Probabil aterizarea a fost pierduta din motive de baterie, ca la inceput operatorul zice una zemoasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SORIN28M Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 a oprit el camera si a fugit la mine sa vada daca am patit ceva ! din fericire am avut ranit numai orgoliul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XXergiu 13 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 NU era nimeni acolo sa dea o mana de ajutor? Asa se cade la oamenii cilivizati! (Stiu ca este vechi topicul) era nevoie acolo de doi trei oameni echipati care sa ajute sa nu se pravaleasca bunatate de motoare, sa degajeze zona... Uite-i pe aia cum stau si nu fac nimic, cand omu are nevoie de ajutor, ce tie si cu oamenii astia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts