Jump to content

Suspendarea Lui Ionel Pascota De Frm

donmysu

Recommended Posts

Ce vrei sa spui prin hackerit?

Si despre ce lumina este vorba in buda de frm?

este un forum liber, oricine poate posta... nu vad de ce s-ar interzice discutiile :)

in anul 2008 Pascota dupa 5 curse prin europa la UEM CUP aduna puncte si iasa campion UEM CUP 2008.

Official Results UEM Cup Ionel PascotaMonday, October 20, 2008 5:35 PM

From: "UEM Executive Secretariat" View contact details

Dear Sir or Madam,

we would like to inform that rider Mr. Ionel Petru Pascota, UCM Resita Team, Romania is the Champion from the UEM CUP 2008 Road Racing Supersport Class.

Kind regards,

Paola Bianchetti

General and Sporting Services

European Motorcycle Union (UEM)

Via Giulio Romano, 18 - 00196 Rome - Italy

Tel. (+39-06) 32 26 746

Fax (+39-06) 32 13 677

E-mail : UEM@fastwebnet.it

Federatia romana de motociclism dupa ce vine acasa cu medalia de aur ii spune ca nu este campion ci doar castigator.Dar ei nu stiau ca Pascota are mail oficial precum ii campion UEM CUP 2008.

Salut pe toata lumea de pe aici!

Iata ce am scris eu ieri pe forumul motociclism.ro:

OFF Topic oameni buni!

Cei care il stimeaza foarte mult pe domnul Vrajitoru pot sa deschida un Topic nou pe tema aceasta.

Cred ca situatia este destul de dezastroasa si ar trebui gasite solutii si nu sa vedem acuma care este mai "emerit" ca altul

Sa nu fiu inteles, nu am nici o problema la adresa domnului Vrajitoru, cu ocazia aceasta doresc sa ii transmit salutari.

ALTA E PROBLEMA! (pe langa faptul ca vreau sa informez opinia publica asupra anumitor aspecte adresez acest posting federatiei in special domnului Olariu)

Discutam despre gunoaiele din federatie si problema Pascota...

In urma sesizarilor, a articolelor din presa 24h ... a inceput oficial razboiul intre Pascota si FRM (specific ca de vina este FRM-ul pentru balciul acesta provocat TOT de ei)

Pana acuma FRM a incercat sa eschiveze acuzatiilor iar acuma ei cred ca printr-un gunoi de comunicat de presa cu titlu "Anunt Important ! Comunicat de Presa - FRM 31 Octombrie 2008" si-au spalat toate pacatele iar ei devin din nou cei mai corecti,sinceri,etc....UN CACAT au facut...

Citez ():

Anunt Important ! Comunicat de Presa - FRM 31 Octombrie 2008

Comunicat de Presa,

cu privire la autenticitatea palmaresului sportivului Ionel PASCOTA - maestru al sportului, pentru faptul ca informatiile preluate in conferintele de presa ale acestuia, nu concorda cu realitatea.

Deoarece titulaturile utilizate in presa de : "campion european", "dublu campion european", "campion european Alpe-Adria", "campion european UEM Cup" si "maestru emerit al sportului", sunt rezultate ori ale unei dezinformari, a carei motivatii ne este necunoscuta, ori a necunoasterii, sau a manipularii, facem publice urmatoarele documente, care pot fi utile in a intelege atat pozitia sa sportiva, deoarece castigarea unei cupe europene la Viteza pe Circuit la Clasa 600cc Super-Sport este un rezultat de valoare, cu care trebuie sa se mandreasca si sportivul si se mandreste si FRM, dar si in a discerne daca FRM a facut demersuri pentru a-l propulsa in Campionatul Mondial :

Raspuns Oficial al dl. Vincenzo Mazzi - Presedinte UEM

Raspuns Oficial al dnei. Paola Bianchetti - Coordonator Sportiv UEM

Raspuns Oficial al dl. Claude Danis - Presedintele Comisiei de Viteza FIM

Pentru a evita eventuale confuzii va punem la dispozitie traducerile in limba romana :

Raspuns Vincenzo Mazzi - Limba Romana

Raspuns Paolo Bianchetti - Limba Romana

Raspuns Claude Danis - Limba Romana

Vom posta pe data de 4 Noiembrie 2008 documentul Agentiei Nationale pentru Sport, prin care se confirma doar titlul de "maestru al sportului", emis la solicitarea MotoClubului Las Vegas Racing Team din Arad, ca urmare a rezultatelor obtinute sub culorile acestuia.

NOTA : FRM si nici o alta federatie de motociclism din lume nu este sponsorul nimanui, in schimb FRM elibereaza cea mai ieftina Licenta pentru un sportiv care doreste sa participe in Campionatul Mondial, din ansamblul tuturor tarilor Uniunii Europene.

RADE EUROPA SI FEDERATIILE DE NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta ati rezolvat CRETINIILOR!

Sa va spun adevarul pentru ca il cunosc!

OLARIU a sunat la diferiti oameni de prin UEM, dispart fiind ca Ionel Pascota a primit un raspuns oficial din partea UEM,Paola Bianchetti care SPUNE ca Pascota este CAMPION UEM CUP (repet al UEM CUP, cum s-a si anuntat in presa,NICIUNDE nu s-a spus ca este CAMPION EUROPEAN DAAAAR avand in vedere ca aceasta Cupa UEM este organizata chiar de UEM si nu de vreun boschetar cred ca este un rezultat mai mult decat imbucurator, ca si titlul de anul trecut CAMPION ALPE ADRIA), pun accept pe cuvantul CAMPION,titlu pe care ei il contesta.

Oamenii aia din UEM etc nici macar nu s-au gandit vreodata ca pe tema asta iasa scandal.Sigur ca nu se gandeau DAR EI NICI NU STIU ca la noi in Romania a explodat BUBA.

Olariu a sunat pe la UEM DUPA ce i-am contactat noi ca sa avem un raspuns oficial pe care l-am primit si cu care disperatii astia ipocriti nu sunt deacord si le-a spus CE SA SCRIE!!!!!!!!!! (aceasta este parerea MEA si traiesc in DEMOCRATIE deci pot sa spun ce vreau)

Dovada pentru mine este faptul ca Paola Bianchetii scrie in ultma ei declaratie:

Stimati/e Domni sau Doamne,

pentru a elimina orice neintelegere in legatura cu rezultatele alergatorului Ionel Petru Pascota, UCM Resita Team Romania in competitiile UEM de Viteza la care a participat, ne face placere sa va informam ca el este oficial :

- Castigatorul CUPEI UEM 2008 la Viteza clasa Super-Sport

- el s-a clasat pe locul 25 in Campionatul European de Viteza 2008, la clasa Super-Sport

Paola Bianchetti

Servicii Generale si Sportive

ACUMA ma intreb de ce a specificat ca el s-a clasat pe locul 25 in Campionatul European de Viteza 2008, la clasa Super-Sport.Am si un raspuns la asta.Pentru ca a fost rugata sa specifice acest lucru, iar femeia binevoitoare cum este si necunoscand intentille jegoase de la federatie a scris.Ma mai intreb ceva...DE CE s-a difuzat la TVR etapa de la Albacette? Nu cumva este manarie aici?De ce a platit federatia pentru difuzare?Oare stia ca Pascota are probleme cu motocicleta si ca va face termina pe un loc slab?Noi stiam acest lucru de cand a plecat Pascota spre Spania dar nu ne-am facut ganduri,important era sa participe si la aceasta cursa.Din pacate asta mai stiau si unii din FRM. Tot atata de uimit am ramas cand am aflat ca se va difuza la televizor aceasta cursa.Eu din nou cred ca aici au fost alte ganduri (Hai sa dam la televizor sa aratam ca Pascota nu este chiar ce cred unii despre el si sa il mai aratam si pe Pascota cum pierde nu numai pe Robi Muresan ca pe ala il vedem vrand/nevrand)

Incredibil ca federatia recurge la asa niste metode de MANIPULARE ca am impresia ca le place sa foloseasca cuvantul acesta.

In concluzie EU cred ca federatia este compusa din niste NIMICURI, condusi doar de interese personale, niste egoisti, niste ... nici nu cred ca exista in limba romana un termen care sa poata sa ii jigneasca destul de mult ca sa se si simta!!!!

Pe langa problema de mai sus cred ca acuma incepe aruncarea cu cacat ca doar cumva trebuie sa isi spele imaginea si asa manjita nu doar pe problema Pascota.

Altceva oricum nu au de lucru. Asa ne facem de rahat peste tot in lume, pe polemici din astea.

Stimati motociclisti care participati in competitii sportive.Ori faceti cumva si va dati din prima in MOTOGP ori apucati-va de crosetat ca doar competitiile de genul UEM CUP, ALPE ADRIA, CAMPIONATUL EUROPEAN DE EST, CAMPIONATELE SCANDINAVE ETC SI ETC SI ETC sunt niste campionate regionale de la COADA VACII. Pentru toti cei care au participat la anumite din aceste competitii si poate au si castigat am o propunere:strangeti toti banii care ii aveti planificati pentru 2009,vindeti-va motoarele,echipamentele,TOT ce aveti, strangeti banii la un loc, daca se poate CASH si la NEGRU si dati acesti bani lui OLARIU.Va sti el ce sa faca cu ei asa cum face si cu restul din banii statului si din combinatiile de la federatie.Stie el ce sa faca cu ei in scopurile lui personale.

Nu va pot spune cat de mult dispret simt pentru acesti oameni!Mai sunt multe de spus si la un moment dat se vor spune...important este ca de acum incolo cine este alaturi de ei se poate considera un om care nu va dori sa faca performanta ci doar sa isi umple buzunarele.

Vom face traducere si referire de la toate ziarele care au publicat in legatura cu Pascota si vom trimite o scrisoare la UEM ca sa nu existe nelamuriri.Nu lasati garda jos domnule Olariu!Acuma ne-ati provocat si mai mult.Va vom ierta cand veti recunoaste ca Pascota este unul din cei mai mari motociclisti pe care i-a avut Romania vreodata, cand veti avea atata discernamant sa realizati ca orice competitie desfasurata in strainatate este castigata de un roman care respecta tricolorul si concureaza pentru FRM MERITA tot respectul,sustinerea posibila.

Atentie la afirmatii...daca este dupa cele spuse de dvs...ROMANIA NU ARE nici un campion pana acuma nici MACAR IN CAMPIONATUL EUROPEAN DE EST

Ce ati reusit cu actiunea asta este doar sa indreptati priviriile critice asupra romaniei.Pe toate site-urile scrie despre Alpe Adria si UEM CUP ca sunt:European Championships.Am sa va fac o lista sa le contestati si pe acelea.Unii mai incep si de mai jos si nu se duc direct la MOTOGP ...

Nu are rost sa va spun sa va fie rusine ca acest termen pentru dvs. nu exista. Am fost alaturi de Pascota cand l-ati amenintat sa isi caute alta federatie si l-ati injurat si l-ati desconsiderat, pe atunci nici nu era vorba despre campioni europeni sau altceva, ne aflam in mijlocul anului competitional si era vorba doar despre ce scriau anumiti ROMANI pe forumuri/parerile lor personale, pentru ca dvs aveti atata paranoia sa credeti ca totul se trage de la DUSMANUL DVS. NR 1, PASCOTA

Aceasta este parerea mea si daca doriti sa discutati cu mine ma puteti contacta la numarul de telefon:0726-824781 Oricum eu cred ca sunteti un om de nimca,un linge in cur acolo unde pica ceva.

Ca si incheiere doresc sa atrag atentia tuturora,concurenti sau doar simpli muritori ca mine...TREBUIE SA FACEM CEVA IMPOTRIVA ACESTOR DUSMANI AL SPORTULUI PE 2 ROTI NUMITA FEDERATIA ROMANA DE MOTOCICLISM/ACTUALA CONDUCERE

Va multumesc,

Uwe Kindling

PS: Daca cineva se simte ofensat in afara de Muresan,Olariu,Haralambie il rog sa ma scuze!

S-a discutat mult pe aceasta tema si pe www.sbz.ro si pe www.motociclism.ro

Dintr-un motiv inca neclar ambele forumuri NU MAI functioneaza.

Idee pentru toti cei care citesc este sa inteleaga ca ne-am strans o gramada de motociclisti care vrem sa se intample odata ceva, cerem demisia actualei conduceri FRM pentru ca sunt niste escroci.

Salutare inca odata!

Pentru cine vrea sa vada toata povestea sa intre pe: link

Donmysu, ai vrut sa zici multe si a iesit putin cam salata. Mi-a fost greu sa urmaresc tema, desi chiar stiu cate ceva despre ea. Exista o serie de articole bine scrise pe motoflash.ro care pot lamuri si ele asupra problemei. Din cate am dedus, pentru ca nu a binevoit sa plece capul cum voia FRM (dupa ce s-a descurcat relativ singur), FRM intentioneaza sa-l suspende pe Ionel Pascota. Mi-as dori sa dau credit FRM dar in lumina ultimilor ani imi pare ca sunt centrul a multe scandaluri, ori de cate ori cineva ridica capul ei sar ca arsi. Singurul sportiv sprijinit intens e Robi Muresan, dar are tata presedinte al FRM. Asa ca lipsa totala de rezultate nu conteaza... doi ani fara macar o clasare. Sigur exista motive obiective, dar altii de ce nu au parte de sprijin?

Iata ceva scandaluri mai vechi sau mai noi:

- Scandal intre FRM si Ionel Pascota: http://www.motoflash.ro/search?q=pascota

- FRM acorda zero sprijin participarilor la Dakar. Emite doar licente. Iata declaratia lui Mani Gyenes inainte de Dakar : "GNV - Care e acum relatia voastra cu Federatia Romana de Motociclism? E.G. - Una normala. Voi primi licenta de la FRM si atit. Nu ne ajuta cu altceva." http://www.gazetanord-vest.ro/arhiva/2006/...files/sport.htm . Zsolt Szilveszter a fost in scandal cu ei atat inainte cat si dupa: http://www.cotidianul.ro/zsolt_accidenteaz...ratia-7495.html

- Scandal intre FRM si organizatorii RoSBK, pe care ii shunteaza acum, dupa ce s-a vazut ca RoSBK a avut un sezon cu care pur si simplu au ingropat campionatul national oficial al FRM vezi imagine

-Anul trecut Motoverde TM a preferat sa organizeze un campionat de motocross separat de campionatul oficial, tot datorita bunei intelegeri cu FRM

Tot de plange FRM ca are bugetul mic, dar daca nu prezinta nici un fel de rezultate, pentru ce sa solicite bani de la guvern? Probabil au destul buget ca sa-si plateasca salariile, in rest nu are importanta.