Mergi la conţinut
  • 0

Am nevoie de sfaturi(si incurajari)


BLU

Întrebare

:beer: Salut!Sper sa nu va deranjez cu intrebarile mele de incepator(stati linistiti...n-o sa va intreb "cat baga?" :P ) dar sper si ca o sa primesc raspunsuri!!!

Am permis cat. B de 4 ani....4 ani in care am facut peste 40.000 km cu conserva mea....deci pot spune ca "mor" dupa "drumuri":).....problema e ca intotdeauna am visat la un motor...dar pana acum nu am avut posibilitatea sa-mi iau unul.De ceva timp intru pe site-ul asta si va urmaresc discutiile(din "umbra").Logic...am dat si peste partea cu accidentele....cu urmarile grave.... "partea neagra" a motociclismului.Si am inceput sa am dubii....am inceput sa ma tem de motoare.Stiu sigur ca nu "voi avea liniste" pana nu-mi iau motor...ca nu voi fi pe deplin multumit....dar sincer...am nevoie de o incurajare macar...pt ca absolut toti cunoscutii(inclusiv familia) ma considera nebun....si toti imi aduc argumente contra!!!Nu am auzit nici macar o persoana sa-mi spuna..."frate...ia-l si traieste-ti viatza cum iti place!!!".Nu mi-e frica de motor in sine...sau de drumuri(nu am avut niciodata un accident)....mi-e frica mai mult de gura lor....si de asta cer un sfat....credeti ca ar trebui sa-mi iau motor...sau sa stau "cuminte" in conserva mea?!?M-as bucura daca as afla une se intalnesc motoristii sa exerseze...sau daca se intalnesc....(promit sa stau cuminte..doar sa privesc....si sa nu pun nici o intrebare:) ).Si inca ceva...cam in 2 luni ma apuc de scoala pt cat A....puteti sa-mi recomandati un instructor "bun" sau o scoala KLumea?!

Sper ca nu v-am stresat sau plictisit prea tare....si sper sa primesc macar un raspuns!!!

Asfalt uscat!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

4 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0

Radeon....iti multumesc pt raspuns!!!Am luat-o ca pe o incurajare!:)).....Sper ca in august ne vedem pe strazi.....

Asfalt uscat si cer senin!:))Si o vara cu cat mai multi Km "fericiti":)

Sa ai bafta!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Problema legata de familie si sotie/prietena se stie ca in 99% din cazuri vor fi impotriva. Deci aspectul asta nu este relevant.

Tu prezinti urme clare de "virusare" ceea ce e bine, rezultatul va fi sigur: o sa fii pe 2 roti mai devreme sau mai tarziu. Totul depinde de tine.

Cei 4 ani de cat.B fara accident te vor ajuta foarte mult sa previi si sa prevezi multe probleme in trafic si asta e foarte important. In combinatie cu un echipament corespunzator pot sa banuiesc ca nu vei avea incidente.

Pot sa iti mai recomand sa mergi la intrunirile de motociclisti (ex. miercurea la Arcul de Triumf) ca sa vezi ce si cum sta treaba. :D Si sa discuti cu cei care au experienta in acest domeniu ca sa intelegi realitatea asa cum e.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Kelu...10X....deja imi bag picioarele....imi iau motor chiar daca ma reneaga ai mei!: :D

Mi-am adus aminte de o faza care mi s-a intamplat acum un an...in zona Lacul Tei...langa caminul Arhitecturii......eram pe refugiul de tramvai(statia plina de oameni) cand un mos dobitoc cu o conserva model '60 s-a urcat peste noi si a inceput sa ne secere ca pe spice!!!Partea frumoasa e ca, cu doua zile inainte de faza asta ma lasasem de fumat gandindu-ma la viatza si la sanatatea mea.....iti dai seama ca primul lucru care l-am facut dupa ce m-am "adunat" de pe jos a fost sa ma duc sa-mi iau tigari!! :beer: Si acum ma gandesc si la chestia cu motorul...daca stau si-i ascult pe toti cum imi spun ca e "moarte" sigura...si ma privez de cel mai mare vis al meu....si intra o epava de 80 de ani in mine...sau un cretin care si-a luat carnetul de la librarie....merita sa raman in conserva mea sau trebuie sa-mi iau MOTORUL MEU si sa am grija?!?!?

O sa vin sa va admir la A.T....si o sa ma multumesc cu pozele pe care o sa le fac pana o sa-mi iau si eu "jumatatea"! :beer:

Sa vina varaaaaa...!!!!!!! :banana::banana::banana:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...