Jump to content

Slab De Tot Pe Oltenia Frate

stancu5

Recommended Posts

• 1 year later...

Da, si noi avem deja un imn care ne reprezinta...si n-avem nevoie de valuri ca sa iesim in fata!:whistling:

salut oltenilor ! ......si gorjenilor.....apropo ivane, ma asteptam sa fi mai original.....m-a facut mama oltean..(recunosc ca poate fi imnul oltenilor...dar nu aici)....ma asteptam la ceva gen "Calare pe motoare" (un exemplu, sa nu fiu inteles gresit)....

...ceva gen "Calare pe motoare" (un exemplu, sa nu fiu inteles gresit)....

Uite ca ti-a pus Topgun melodia pe care o doreai...sper ca la asta bateai piua!:whistling:

Io-s antifotbal, convins chiar, adica urasc sportul asta care nu prea mai este sport, si de-aia evit orice are contact cu el!

Iar ca imn al oltenilor, sincer, altul nu vad sa existe!:thumbup:

Daca ai tu altceva mai bun si mai cunoscut, posteaza!:confused:

Ba de acord cu Ivan daca o sa cinti "m-a facut mama oltean" si in cea mai prapadita tara din africa tot gasesti unul care sa-l cunoasca.

Si "Oltenia terra nova" daca o canti tot aia e.

Doamne ce de multa lume intra pe forum in Oltenia.....:whistling:

Exact ca si pe forumul mobrism.ro.. in Oltenia pauza discutii...

Super motociclisti, nu asa?!

Nea Costica, nu mai rade in barba.....:thumbup:

Cred ca jumatate din ei nu au Km facuti cat am facut eu naveta saptamanala Craiova Bucuresti anul asta.....:mega_shok: cu "cea mai proasta motocicleta din gama ei"... vorba unui "prieten comun"

Da dar daca ar fi sa dea cu gura mama mama.Si o motocicleta nu este proasta atita timp cit merge.Doar nu o sa las copii nemincati ca sa-mi iau o scula.Cu simsonelul meu am batut toata tara.Pe 18 sedinta si chef cica.

Probabil o sa fiu anuntat de sedinta.

=)) ...mmmmhmm...domnilor,va sugerez sa va intalniti la un vin fiert intr-o bucatarie,ca la cati activati pe aci,ramane si loc de musafiri!!! =))

salut mariene !.....vezi ca usor usor ne adunam ?.....

Daca aveti in traseu si zona E79, mai precis daca treceti si pe la poarta mea, va rog sa-mi dati de stire ca sa va primesc asa cum se cuvine!:beer:

Azi am primit vizita a doi prieteni gorjeni, calare pe caii lor mincatori de jar, chiar daca vremea n-a fost una prea prielnica pentru motociclit!

Sa mai zica cineva ca oltenii zac!:boxing:

post-32226-0-82110400-1293385793_thumb.j

post-32226-0-71065200-1293385834_thumb.j

post-32226-0-87240400-1293385879_thumb.j

post-32226-0-43668500-1293386012_thumb.j

Pai cu 2 perechi de izmene 5 bluze si geaca de schi peste costum a fost chiar un pic prea cald :yahoo::biggrin: Totul a fost superb.Sper cand se mai arata soarele sa ne strangem mai multi.Ne-a oprit si politia sa ne intrebe daca nu ne este frig si ca mergeam chiar cu 90km/h.Le-am zis ca nu se poate ca pe frigul asta nu prind atata troscoletele :tongue: .Apropos vedeti ca au mutat radarele de pe solente pe loganuri

=)) ...mmmmhmm...domnilor,va sugerez sa va intalniti la un vin fiert intr-o bucatarie,ca la cati activati pe aci,ramane si loc de musafiri!!! =))

Uni activeaza pe forum iar alti activeaza prin tara pe doua roti :scooter: .

Sarbatori fericite si in noul an multi km pe doua (sau mai multe) roti, fara incidente. Asfalt uscat si La Multi Ani!

:beer: poate ne strangem mai multi la o bere, ne cunoastem si noi, ce zicetzi?

Te asteptam in fiecare miercuri seara in jurul orei 19:00 in fata universitatii din Craiova, sa ne cunoastem; si mergem si la o bere :thumbsup: , ce zici?

Azi nu m-a mai rabdat inima si am iesit la plimbare pe coclauri cu capra. Soarele cu dinti, ziua scurta, cauciucurile total nepotrivite pentru sezonul asta si echipamentul subtire mi-a redus durata plimbarii semnificativ...dar mi-am facut damblaua fara incidente!:scooter:

post-32226-0-82463800-1293642244_thumb.j

post-32226-0-66498500-1293642284_thumb.j

post-32226-0-69052200-1293642357_thumb.j

post-32226-0-82482000-1293642412_thumb.j