Mergi la conţinut

Concurs moto?


Dark Angel

Recommended Posts

Eu am fost la Baneasa la liniute de masini.

O sa apara si poze de la evenimentul asta. La grupa mare castigator a fost membrul Pro-Bike si pilot de curse Daniel Onoriu cu un Subaru Impreza STI.

Felicitari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am participat si eu pt prima data la legal racing,sincer va spun ca am fost f incantat de cum au organizat baietii show-ul,multe masini,multi spectatori,fete beton,etc.....

Eu m-am inscris la liniuta cu noua mea masina subaru impreza wrx sti (standard)si am avut ca adversari urmatorii concurenti:1 subaru wrx,2 bmw m3,3 pontiac.

Inainte de a face intrecere cu celalalt subaru lumea zicea ca e f tare si ca e super preparat(cred ca imi zicea asta ca sa ma sperie)l-am batut f rau.

A doua liniuta a fost cu un m3,vreau sa va zic ca masina mea fiind 4*4 am plecat mult mai tare dar spre final bmw-ul ma ajuns ingrozitor de repede dar spre surprinderea mea am castigat.

Cu masina americana nu am avut probleme dar si ia a f destul de tare,si uite asa am castigat FINALA!!.

Ce nu mi-a placut : Au fost unii concurenti care nu stiu sa piarda,ce-l cu m3-ul si mai multi au scris pe alt forum ca eu am furat startul,m-am uitat pe un filmut si m-am convins ca am plecat perfect si ca asa zisii asi ai virajelor invizibile,piloti de linie dreapta nu stiu sa piarda.

Noptile trecute am fost oprit de posesorul m3-ului care cica ma cauta peste tot in oras sa mai faca o intrecere cu mine pt ca lui asa i sa parut ca eu am furat startul,si iam zis:vrei intrecere?hai sa facem intrecere pe orice traseu doresti si daca vrei pe bani hai sa facem pe bani.Normal ca a refuzat sa faca intrecere pt ca asa cum am mai zis baiatul era un simpu posesor al unui m3 si se vedea ca nu are INIMA de forjator.Pana la urma accept provocarea cu toate ca nu trebuia sa mai fac o alta liniuta deoarece eu am fost castigator,dar pt ca l-am simtit ca e nebun sa faca intrecere cu mine am acceptat.Ma opresc in baneasa la OMV pt a alimenta(subarul meu este un devorator absolut de benzina)alimentez si la un moment dat vad o nebunie!!Posesorul isi scotea farul bmw-ului::))il intreb:ce ai frate cu farul ?mi-a zis el ceva pe un ton de super preparator dar si FOARTE inganfat ceva bla bla bla dar tot nu am inteles,dupa far incepe sa umble in porbagaj(nu stiu ce minuni mai nascocea pe acolo,si uite asa dupa mai multe minute termina nebuniile si plecam pe DN1.Liniuta sa facut pe distanta 0/400 metri cu start de pe loc,ce credeti ca sa intamplat?accelerez WRX-ul in 8000 rpm si plec tare,plec glont,ii dau f multi metri si in final lam batut mult mai tare de cat la legal racing,opresc ma uit la el si vad o fata umila (saracul).

Si uite asa am ajuns la o concluzie:Majoritatea baietilor care fac liniute pe unde apuca se cred super piloti,voua cum vi se par cei care merg doar pe linie dreapta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea "super-pilotilor" de liniuta sunt de tot kktul pe viraje.

Fa-le o "invitatie" la Rasnov si o sa vezi cat de "bazati" sunt. :blahblah1:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea "super-pilotilor" de liniuta sunt de tot kktul pe viraje.

Fa-le o "invitatie" la Rasnov si o sa vezi cat de "bazati" sunt. :blahblah1:

<{POST_SNAPBACK}>

mai bine imi vad de treaba mea,stiu ca sunt varza dar sa sti ca am cunoscut si cativa baieti tari pe masini

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...