scafbikes 1 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 Vand DKW SB 200, stare foarte buna, functional, acte de comunitatea europeana, an 1937, modelul de lux cu rezervor cromat si scurt, las pozele sa vorbeasca. Restaurat cu cativa ani in urma. Pretul: 1800 Euro negociabil. Contat: scafbikes@yahoo.com Nimic???!!! Nici macar un comentariu, o parere, o ceva....... o oferta de exemplu.... pretul este NEGOCIABIL Sunt curios daca macar exista cineva interesat!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scafbikes 1 Adaugat pe 28 Martie, 2009 Hai baieti si fete.... cu tupeu.... Astept oferte!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zaha ionel 0 Adaugat pe 28 Martie, 2009 O parere: daca nu esti nevoit de situatie nu-l vinde,parerea mea .Tu ce dai spre vanzare e o ,,bucatica'' din istoria tehnica mondiala ,si nici un asa zis cumparator in ,,romania'' nu va oferii un pret corect, toti tuserii au pretentii ,dar sa nu uitam,doar pt. ei,la un chilipir nimeni nu te intreaba ,ce e de fapt,ci doar pretul. Aurel vlaicu sau Henri coanda au fost tot ai nostri ,dar n-au avut avantaje la vremea l-or ,le-am dat pe bani de c...t atunci iar dupa o vreme le-am studiat si ne-am uitat ,,minunati '' la ele. 1800 de euro nu e un pret mare,dar la noi in ,,romania'' e un obicei ,,tot romanu ar f..e si n-ar plati''. bafta la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
satana pe mobra 3 Adaugat pe 28 Martie, 2009 n nu dramatiza asa , fi serios ma cine nu i pasionat de asa ceva nu cumpara se gandeste ca la bani aia iei o japoneza , plus deasta se mai gasesc dkw zundapp K si altele trebe doar rabdare sa le cauti i faina mno plm ce sa zic i superba dar incearca spre occident man , vezi puneo pe www.mobile.ro sau www.ebay.de sau alte siteuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zaha ionel 0 Adaugat pe 29 Martie, 2009 n nu dramatiza asa , fi serios ma cine nu i pasionat de asa ceva nu cumpara se gandeste ca la bani aia iei o japoneza , plus deasta se mai gasesc dkw zundapp K si altele trebe doar rabdare sa le cauti i faina mno plm ce sa zic i superba dar incearca spre occident man , vezi puneo pe www.mobile.ro sau www.ebay.de sau alte siteuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
satana pe mobra 3 Adaugat pe 29 Martie, 2009 eu am gasit 2 zundappuri si leam vandut la un italian si am gasit si dkw dar nu mia am chef de cautat comuniste ca i mult de umblat .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri