Robyb 4 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 geaca piele stare impecabila bun pt cineva 180-75 kg, protectii coate umeri spate , prindere fermoar pentru pantaloni pret 250 lei transport oriunde in tara. contact 0751223726 robi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
broscuta82 0 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 geaca piele stare impecabila bun pt cineva 180-75 kg, protectii coate umeri spate , prindere fermoar pentru pantaloni pret 250 lei transport oriunde in tara. contact 0751223726 robi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 marimea 50 . bun pentru cineva 180/ 75kg aprox stare impecabila . pun o poza cu rezolutie mai mare sa poate fi inspectata mai bine :) (e asa lucios de la blitz ) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 Roby, vrei sa ma oftici. E super tare geaca, dar stii ca eu am vreo 85 de kg. Ce-as mai vrea sa o cumpar! Totusi, eu am circumferinta burtii, masurata peste buric, de 102cm. Crezi ca ar fi buna? Astept raspuns. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 1 Martie, 2009 nu cred , mai lasa din burta :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 1 Martie, 2009 M-apuc de sport! Fa rost de una mai mare. O iau imediat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 1 Martie, 2009 M-apuc de sport! Fa rost de una mai mare. O iau imediat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 3 Martie, 2009 Cat are geaca latime in talie? Vreau sa o cumpar. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 4 Martie, 2009 sa vandut asta , vezi cea Ducati Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 4 Martie, 2009 Astept una asemanatoare. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri