donmysu 0 Adaugat pe 28 Februarie, 2009 http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...ac&ID=45613 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 1 Martie, 2009 salut mi-ar trebui si mie cablul pentru senzorul de frana spate ca idee ... carene mai ai ceva la ea ? m-ar interesa oarecum carena lateral stanga ... cea superioara da-mi te rog niste preturi daca ai ceva din cele doua ... merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sckhreech 0 Adaugat pe 1 Martie, 2009 pret la pompa de frana fata te rog. Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coolmanx 0 Adaugat pe 23 Martie, 2009 salut. sunt interesat de carene si mai multe piese! mess id coolmanlyv Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
miahii 0 Adaugat pe 31 August, 2009 ma intereseaza far, telescoape, jug complet, janta fata daca imi poti da un pret si daca le mai ai? PM te rog! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri