tano18 0 Adaugat pe 1 Martie, 2009 VANDUT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrian07 2 Adaugat pe 2 Martie, 2009 am eu un beta rrt 80cc act 49 adrian_evl id poate facem ceva Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tano18 0 Adaugat pe 2 Martie, 2009 imi pare rau sa-ti spun dar as fi acceptat dar nu mai dispun de bani caut un supermoto ca sa fac schimb pe schimb daca se poate pt ca imi place ff mult.ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tano18 0 Adaugat pe 9 Martie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tano18 0 Adaugat pe 17 Martie, 2009 up 24 de mil neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Mihai_Catalin 0 Adaugat pe 19 Martie, 2009 Super moto te referi la alt tip de moto de 49.....daca da ce zici de un aprilia clasic de 49??id mess steaua92_viiib Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tano18 0 Adaugat pe 26 Martie, 2009 up inca valabil!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tano18 0 Adaugat pe 8 Aprilie, 2009 23 de mil neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri