Noni Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 UnitedMotors si Motomania ofera in luna Martie atat servicii cat si preturi imbatabile membrilor PRO-BIKE. Locatia magazinelor se poate vedea pe harta virtuala pro-bike. La Motomania beneficiati de un service gratuit ce consta in schimbul de ulei si filtre si/sau o verificare tehnica completa a motocicletei. Locatie: http://www.pro-bike.ro/harta/detalii-obiectiv/1/motomania La United Motors se anunta reduceri MARI de pana la 50 % la toate produsele aflate in stoc: echipamente casti si accesorii. Locatie: http://www.pro-bike.ro/harta/detalii-obiec...roduse_servicii P.S: Nu uita sa precizezi ca esti membru PRO-BIKE pentru a beneficia de reduceri si gratuitati! ----------------------------------------------------------------------------------- UnitedMotors and Motomania are offering this month - March- premium services free of charge togheter with unbeatable prices for motorcycle equipment and accessories for all PRO-BIKE members.. You can find the location of the stores and service by visiting the links below: Motomania - free service (oil change) and technical check - http://www.pro-bike.ro/harta/detalii-obiec...roduse_servicii United Motors: - up to 50% discont on all equipment and accessories in stock - http://www.pro-bike.ro/harta/detalii-obiec...roduse_servicii P.S: Don't forget to mention that you are a PRO-BIKE member. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qnx Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 la Motomania se fac verificarile alea doar pt KTM'uri ?? ca in principiu.. as vrea sa-i fac o verificare generala.. sa vad ce-i mai trebuie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Verificarea este gratuita la absolut orice motocicleta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Daca in urma verificarii, am nevoie de ceva, se rezolva pe loc sau am nevoie de programare? Reducerea se aplica doar la echipament? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 evident, se rezolva pe loc reducerea se aplica la toate produsele din magazin, mai putin motociclete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skynet Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 La Motomania pentru un schimb de ulei trebuie facuta programare? si ce ulei pun...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 In principiu nu ar fi rau sa dai un telefon iainte de a merge la service. In privinta uleiului te vor sfatui mecanicii, ei au oricum pe stoc diverse tipuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banditu Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 UnitedMotors si Motomania ofera in luna Martie atat servicii cat si preturi imbatabile membrilor PRO-BIKE. Locatia magazinelor se poate vedea pe harta virtuala pro-bike. Noni, la care membri pro-bike se refera anuntul? Utilizatori inregistrati ai site-ului pro-bike, sau e vorba de membri ai clubului sportiv pro-bike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Evident, este vorba de membrii SITE-ului PRO-BIKE. Membrii clubului pro-bike se numara pe degete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Salutare. Am sunat acum un minut la Motomania. Mi s-a spus ca nu e chiar asa cum scrie in mail si pe topicul asta. Mai exact: de verificarea tehnica generala nu beneficiezi decat daca faci revizia la ei cu consumabile de la ei. Deci nu "o revizie tehnica gratuita SAU o verificare tehnica generala", ci manopera gratuita la revizie (schimb filtru si ulei cumparate de la ei) dupa care mecanicul face si o verificare generala a starii tehnice a motocicletei. Asa mi-a explicat omul de la telefon, asa va spun si eu voua. Bine, mi se pare normal, ca doar nu era sa ofere pur si simplu o verificare tehnica moca, ca se facea coada la intrare si ei nu catigau decat publicitate. Acum astept un mail cu costurile pentru ulei si filtru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Verificare tehnica gratuita inseamna: manopera pentru schimb de ulei + filtre si/sau verificarea generala a motocicletei: ce mai trebuie facut la ea, schimb de consumabile (lichid de frana, lant, placute de frana, filtru de aer) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candro Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Verificarea este gratuita la absolut orice motocicleta :) Si eu vreau o verificare la Suzuki GS500E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Ai numerele de telefon de mai jos: Nu uita sa precizezi ca esti de pe pro-bike ca sa poti beneficia de gratuitate Magazin: 021 - 232.30.50 Fax: 021- 232.55.50 Piese: 0730580975: p.s: nu lucrez la motomania - nu ma contactati pe mine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRN Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Da, cam greu inteleg uni ofertele cu "gratuit". Oricum economia asta a creat ocazi superbe pt clienti. Weekendul acesta din nou este reducere de 50% la orice piese auto SH de la Ecology si o sa fiu prezent. Pretul caselor a scazut in Feb cu 19%. Multe magazine accepta sa te targuiesti pt marfa. Si culmea un loc de masaj a pus in geam anunt mare ca platesti pretul pe care il doresti tu. Si acuma au revenit clienti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_ORL Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Fain parteneriat :) E frumos ca va implicati...bravo si mult succes :) @Andrei: daca a ajuns in state ca in orient, sa te targuiesti pt marfa, mai mai ca as veni si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRN Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Fain parteneriat :) E frumos ca va implicati...bravo si mult succes :) @Andrei: daca a ajuns in state ca in orient, sa te targuiesti pt marfa, mai mai ca as veni si eu Hyundai a fost prima firma care daca ai rate la ei si iti pierzi munca iti amana ratele pe lunile respective. Acum si Ford si GM au adoptat politica asta. Aici ai avea multe fiare de restaurat si poate chiar si mult mai apreciat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolutep0wer Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Salutare,sunt nou aici si vroiam sa va salut pe toti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts