Adventurer 2 Adaugat pe 4 Martie, 2009 Vand scuter Malaguti Madison 250i , 2008, 4800 km, necazut, fara zgarieturi, in garantie. Pret 3000 euro negociabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 4 Martie, 2009 primesc si fata ? am glumit .. frumos scuter .. pacat .... abia mi-am luat scuter ... succes la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 6 Martie, 2009 primesc si fata ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 17 Martie, 2009 Valabil !!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adiy32 0 Adaugat pe 18 Martie, 2009 1.Ai uitat sa treci un numar de telefon 2.Incearca sa pui poze reale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 28 Martie, 2009 1.Ai uitat sa treci un numar de telefon 2.Incearca sa pui poze reale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
flllorin 0 Adaugat pe 2 Aprilie, 2009 iti dau un aprilia atlantic de 200cm impecabil din 2004 si 1500E daca te gandesti si vrei ma anunti si batem palma. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 5 Aprilie, 2009 Pret nou: 2800 euro 4900 Km Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 17 Aprilie, 2009 UP! 5100 Km Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 22 Mai, 2009 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Chioppy 0 Adaugat pe 23 Mai, 2009 Sal, iti pot oferi 1.800 E . Putin, o sa spui, insa de atata dispun in acest moment de criza care este insa abia la inceput. Daca as dispune de mai mult as lua modelul X Evo 250i nou de la Piaggio pt. ca au reducere mare pt modelul 2008 din stoc. Asa ca daca vrei cu adevarat sa-l vinzi si accepti oferta mea da-mi un semn urgent daca nu imi iau motor , deh am avut le-am vandut si acum m-am obisnuit cu scuterele, am devenit mai comod k sa spun asa. Astept raspunsul tau pe mail b24spd@yahoo.com sau pe mobil: 0723 038 038 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri