liloffflorin 0 Adaugat pe 24 Martie, 2009 -vand geaca textila SPIDI marimea L -stare excelenta,purtata de 3-4 ori -protectii coate,umeri.spate -talie si mansete reglabile -pret 170lei...0743209869 -vand geaca textila SPIDI marimea L -stare excelenta,purtata de 3-4 ori -protectii coate,umeri.spate -talie si mansete reglabile -pret 170lei...0743209869 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 27 Martie, 2009 170 de lei? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liloffflorin 0 Adaugat pe 29 Martie, 2009 170 de lei? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 29 Martie, 2009 Hei, ia-o usor. Imi cer scuze, dar in anuntul tau scrie doar atat: 170 si cum toti isi vand in ziua de azi marfa in euro, de aceea am intrebat. Nu trebuie sa te superi. Geaca e intr-adevar misto. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liloffflorin 0 Adaugat pe 30 Martie, 2009 Hei, ia-o usor. Imi cer scuze, dar in anuntul tau scrie doar atat: 170 si cum toti isi vand in ziua de azi marfa in euro, de aceea am intrebat. Nu trebuie sa te superi. Geaca e intr-adevar misto. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 31 Martie, 2009 Geaca chiar imi place. Daca ma lasa nevasta-mea o cumpar. Tinem legatura. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cristiannn 1 Adaugat pe 31 Martie, 2009 Geaca chiar imi place. Daca ma lasa nevasta-mea o cumpar. Tinem legatura. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 31 Martie, 2009 Corect! Da e moarta si nu prea mai pot. Ce sa fac frate, ea e cu finantele. Se mai intampla. Vorbim. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liloffflorin 0 Adaugat pe 2 Aprilie, 2009 Corect! Da e moarta si nu prea mai pot. Ce sa fac frate, ea e cu finantele. Se mai intampla. Vorbim. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 3 Aprilie, 2009 Sper sa-l obtin. Si numai radeti fratilor ca e naspa, dar ce dracu' sa fac, cica am si copii pe-acasa. Si nu vreau sa fiu un tata denaturat! Pana reusesc sa o cumpar eu, trebuie neaparat sa zic un UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri