zaha ionel 0 Adaugat pe 20 Martie, 2009 daca are cineva as dorii sa fac rost de una ......... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
4bike 0 Adaugat pe 20 Martie, 2009 Vezi aici...blanco http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...-All-Categories Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zaha ionel 0 Adaugat pe 24 Martie, 2009 aici in tara ,nu are nimeni una? o platesc ,nu pe mocca...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tanasescuandrei74 611 Adaugat pe 26 Martie, 2009 aici in tara ,nu are nimeni una? o platesc ,nu pe mocca...... hai ca-ti dau eu o Jawa completa din 1960 tip-354 cu tot cu "placutza" Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amariei rares 0 Adaugat pe 30 Martie, 2009 cumpar jawa 350 modelu vechi orce stare citeva poze detalii? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tanasescuandrei74 611 Adaugat pe 2 Aprilie, 2009 cumpar jawa 350 modelu vechi orce stare citeva poze detalii? bai , nu stiu daca o dau... in primul rand nu este functionala, in al doilea rand nu este inscrisa inca pe numele meu... da' mai vb... mie greu sa ma despart de ea... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zaha ionel 0 Adaugat pe 3 Aprilie, 2009 bine,bine, dar o placuta de jawa nu are nimeni? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
-om 0 Adaugat pe 17 Aprilie, 2009 bine,bine, dar o placuta de jawa nu are nimeni? Am da de Jawa de 350. tel:0766619551 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri