Dl_Doctor 1 Adaugat pe 22 Martie, 2009 Stare buna. Se vinde cu parbriz, coburi piele, tankpad piele, proiectoare, talpici, sissy bar, portbagaj inox, kit lant bun, baterie in garantie. Accept si schimb (goldwing) 37000 km, prim proprietar in tara, an 1996. Pret 4000 Euro sau schimb cu goldwing. vladhd@yahoo.com, 0722814522 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 3950 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi_skif 0 Adaugat pe 2 Mai, 2009 S U P E R B A ! Cand voi schimba ,,stilul'' sper sa gasesc una la fel de bine intretinuta. Vanzare buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
totosel 0 Adaugat pe 3 Mai, 2009 up up superba:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 19 Mai, 2009 Mersi pt comentarii! Anunt inca valabil. Se poate negocia si echipament. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 13 Iulie, 2009 3900 Euro. Acum are 38.000 km Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 3 August, 2009 3800 euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2009 up-up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Daffy Duck 0 Adaugat pe 3 Septembrie, 2009 Un schimb http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=61348 ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 Sorry, nu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex63 0 Adaugat pe 12 Septembrie, 2009 Salut, Dupa cum poti constata sint in documentare,si te-as ruga sa-mi raspunzi la urm intrebari,daca esti amabil: -ce viteza de croaziera ii place si la ce consum se mentine atunci -pina la regim de functionare poate fi impinsa si cu ce riscuri -ce probleme tipice au aceste modelei(si in masura posibilului daca poti sa mentionezi in particular pt "frumoasa"ta) -de ce in majoritate,toti posesorii de moto in aceste segmente(750-900 cc)va cautati ceva in alt segment mai mare,sa inteleg ca este vorba de o evolutie,in cel mai bun sens al cuvintului? Multumiri anticipate daca o sa ai amabilitatea sa-mi raspunzi,tu sau oricare alt doritor. Incepe deja sa ma prinda chestia , ASFALT USCAT! alex63 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 13 Septembrie, 2009 Salut. In ordine: - Viteza de croaziera 120-130 cu consum de 5-5,5 (cu 2 persoane si bagaje). - Eu am tras de ea pana la 160. Mai era gaz, dar vantul e prea puternic si te tii greu pe motor. - Probleme nu prea sunt. Esti limitat la aplecatul in curbe la viteze mari, sensuri giratorii in care intrii tare (pt mine a fost nasol, ca inainte am avut un FZR si cu ala ma inclinam destul de mult) dar daca esti incepator (asa parca am citit la detalii) nu o sa inclini chiar de la inceput. Dupa cum am zis probleme nu prea are, dar neajunsuri mai sunt. E pe lant, si trebiue ingrijit (curatat, "udat" din cand in cand). - vreau sa "evoluez" ca imi schimb tabieturile. Nu mai folosesc motorul in exclusivitate, ci mai rar, si mai ales in concedii. Vb in numele meu, nu stiu altii de ce schimba stilul. Daca mai ai intrebari ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex63 0 Adaugat pe 14 Septembrie, 2009 Esti extrem de amabil, multumesc frumos pt raspunsuri!Bafta in continuare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 27 Septembrie, 2009 cu placere. ..... (aka up) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 26 Noiembrie, 2009 3700 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 22 Aprilie, 2010 sau schimb cu auto. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tmc 3 Adaugat pe 23 Aprilie, 2010 sal ! interesat ?http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=69210 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 23 Aprilie, 2010 sorry, nu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dl_Doctor 1 Adaugat pe 31 Mai, 2010 topic closed. S-a dat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri