punctexeconstruct 0 Adaugat pe 26 Martie, 2009 bestia de vanzare:520 exc 2002,inmatriculata,kit lant nou,cauciuce noi mitas,handguard-uri aluminiu acerbis,pedala noua kick,inaltatoare ghidon,aerisitoare furci,neoprene,schimb ulei si filtre(o ora) sta in garaj,pentru ca al meu frate nu mai are tragere de inima,si nu pot sa merg cu ambele.(de fapt,am iesit sambata cu ea .marfa.) claudiu 0726259679 2950 euro a,si protectii radiatoare + camere super ranforsate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soarefilip@yahoo.com 0 Adaugat pe 30 Martie, 2009 bestia de vanzare:520 exc 2002,inmatriculata,kit lant nou,cauciuce noi mitas,handguard-uri noi acerbis,pedala noua kick,inaltatoare ghidon,aerisitoare furci,neoprene,schimb ulei si filtre(o ora) sta in garaj,pentru ca al meu frate nu mai are tragere de inima,si nu pot sa merg cu ambele.(de fapt,am iesit sambata cu ea .marfa.) claudiu 0726259679 3500 euro a,si protectii radiatoare + camere super ranforsate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punctexeconstruct 0 Adaugat pe 31 Martie, 2009 sal, iti ofer un polaris trail boss 330, provenienta USA! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punctexeconstruct 0 Adaugat pe 15 Aprilie, 2009 oferta:3000 euroi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DonHacker 0 Adaugat pe 28 Mai, 2009 Schimbi cu ATV Linhai Anniversary 300 4x4 2008 ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punctexeconstruct 0 Adaugat pe 29 Mai, 2009 oferta:3000 euroi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zoran 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punctexeconstruct 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri