sawyounacked Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 sper sa ajute membrii care au probleme cu societatile de asigurari(banuiesc ca orice conducator auto-moto care a avut un eveniment oricat de mic sau mare a trecut prin calvarul batjocoritor impus de acestea)si eu am avut probleme cu nishte mizerabili de agenti constatatori-directori si directorasi care m au plimbat vreme de 4 luni intre sedii service etc pana cand efectiv am intrat in colaps,e drept si eu am gresit ca am mers pe mana acestor nesimtiti,m am dus la service-ul recomadat de ei etc,ce sa va spun dezastru total,ca si durata ca si calitate a lucrarii si in final nici nu puteam sa imi iau masina din cauza firmei de asigurare care nu vroia sa plateasca...si tot asa Din vorba in vorba am aflat de un birou care se ocupa exact cu "certatul" cu acesti nesimtiti,ideea e ca mi au rezolvat problema intr-o saptamana chiar daca nu i am mandatat de la inceput sa se ocupe de dauna mea si tot au rezolvat, si vreau sa vi recomand si voua,in caz ca aveti probleme dati le un telefon, gasiti datele de contact pe site ul lor www.litigii-asigurare.ro sper ca am postat unde trebuie si sper ca asta sa ajute pe toti cei in incurcatura numai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowember_06 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 sper sa ajute membrii care au probleme cu societatile de asigurari(banuiesc ca orice conducator auto-moto care a avut un eveniment oricat de mic sau mare a trecut prin calvarul batjocoritor impus de acestea)si eu am avut probleme cu nishte mizerabili de agenti constatatori-directori si directorasi care m au plimbat vreme de 4 luni intre sedii service etc pana cand efectiv am intrat in colaps,e drept si eu am gresit ca am mers pe mana acestor nesimtiti,m am dus la service-ul recomadat de ei etc,ce sa va spun dezastru total,ca si durata ca si calitate a lucrarii si in final nici nu puteam sa imi iau masina din cauza firmei de asigurare care nu vroia sa plateasca...si tot asa Din vorba in vorba am aflat de un birou care se ocupa exact cu "certatul" cu acesti nesimtiti,ideea e ca mi au rezolvat problema intr-o saptamana chiar daca nu i am mandatat de la inceput sa se ocupe de dauna mea si tot au rezolvat, si vreau sa vi recomand si voua,in caz ca aveti probleme dati le un telefon, gasiti datele de contact pe site ul lor www.litigii-asigurare.ro sper ca am postat unde trebuie si sper ca asta sa ajute pe toti cei in incurcatura numai bine Buna, Ai foarte mare dreptate, lucrez la un service moto in Timisoara si ajung la noi cei cu dauna la motoare, obositi deja de interminabilele discutii cu cei de la Asigurari, mai apoi cu alergatul de la un service la un altul, caci sunt refuzati de sevice-uri cand aud ca reparatia se face cu asigurare. Asadar, pot spune ca aproape am ajuns sa imi faca placere sa ma ocup de dosarele cu dauna, incerc sa imi mentin o relatie cat mai amiabila cu cei de la Asigurari caci sunt constienta ca nu atat eu cat clientul meu depinde de ei, alteori ajung sa ma cert cu ei, exact cum spuneai, eu sunt omul care ma ocup cu cearta cand nu o pot rezolva pe cale amiabila dar am ajuns la o concluzie tot norocul sta in agentul care se ocupa de dosar, cat de serioasa e acea persoana, atat de repede ti se rezolva cazul. Va doresc tuturor sa ajungeti in service-uri doar pentru revizii, cosmetizari, tuning sau ce vrea sufletul vostru, dar numai cu o constatare de dauna sa nu intrati pe usa service-ului dar daca norocul v-a ocolit :) si nu aveti incotro, in mod sigur aveti nevoie de un om care sa stie cum sa lucreze cu cei de la Asigurari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Of, a trecut un an de-atunci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enderrgrr Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Pai sa va zic cum merge treaba in Italia, poate va fi asa vreodata si in Romania, ca si noi suntem civilizati, nu ? Iau exemplul meu : la sfarsitul lui august am avut accidentul , soldat cu avarierea motocicletei (zgarieturi, nimic grav) si 2 bube pe picior. Am chemat politia locala pentru ca soferul masinii a zis : 'ai cazut singur, eu nu ti-am facut nimica' (si masina era in intersectie in fata motocicletei, mi-a taiat fata practic si mergeam cu 20km/h ...) si au facut constatare. Dupa aprox. 2 luni m-am dus la sediul politiei de unde am luat un act de unde rezulta cine are vina si de ce (soferul era vinovat 100% din cauza ca nu mi-a dat prioritate) , act pe care l-am prezentat asiguratorului meu. Dupa alte 2 luni am primit prima data un cec de 800 E pentru daunele motocicletei (adevarul ca am platit 40E pe reparatie, cu zgarieturile pot sa traiesc ...) si 200 E pentru daunele fizice. In concluzie (in afara de faptul ca accidentul putea fi evitat daca aveam mai multa experienta ... deh ), birocratie este si aici si dureaza un pic pana iti iei banii, dar macar sunt cinstiti si platesc pana la ultimul cent. Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotziajutatoare Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 SI EU SUNT DISPUS SA OFER AJUTOR IN CAZ DE NEVOIE. ASTA ESTE SI MESERIA MEA. INSTRUMENTEZ DAUNE. IN CAZUL IN CARE VREUNUL DIN VOI ARE NEVOIE DE AJUTOR NU EZITATI SA MA CONTACTATI. DEASEMENEA VA OFER CELE MAI AVANTAJOASE POLITE. VA RECOMAND SA VA FACETI CASCO PT MOTOARELE MAI NOI DE 10 ANI. CHAIR SE MERITA.. MERGI TOT SEZONUL FARA GRIJA SI SUMELE NU SUNT FOARTE PIPERATE.. 100 DE LEI PE LUNA NU E F MULT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts