Fan333 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2009 Vand Suzuki gsx-r 600/2001,prezinta cateva defecte optice,consumabile schimbate recent,ulei,filtru de ulei,filtru de aer K&N,kit de lant Did,crash-paduri,alarma,discuri Braking,oglinzi sport...etc 3200 euro negociabil!!!! Cine imi face un pret bun o dau repede!!!!!!Bafta Cine imi da 2800 pe ea,am dat-o!!!!! Up Up Anunt Valabil!!! Valabil!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c3h2o 2 Adaugat pe 21 Aprilie, 2009 2500 ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 24 Aprilie, 2009 Salut,ti-am dat add pe mess si vb acolo mai multe!!! Anunt valabil!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tricapitbull 0 Adaugat pe 25 Aprilie, 2009 sall ai fost azi spre billa pe la 15.30? se aude bine moto tau.bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 25 Aprilie, 2009 Probabil ca am fost...nu stau f departe de acolo si trec aproape zilnic pe la billa!!!!ms frumos,bafta si asfalt uscat!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 25 Aprilie, 2009 salut, poate ai tu ce face cu ea? schimb cu un logan pick-up(predare de leasing), poate si o diferenta din partea mea ? bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 5 Mai, 2009 Salut,imi pare rau dar nu vreau masina,oricum ms pt oferta!!!bafta Inca Valabil!!! UP Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Fan333 0 Adaugat pe 18 Mai, 2009 Valabil!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri