motorman34 15 Adaugat pe 7 Aprilie, 2009 ....moto de 2v-6v-12v.de marimea unui incarcator de acumulator telefon,foarte practic si usor de transportat.pret 75 lei... ..pret negociabil.. 70 lei...mai am doua bucati... up... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihaidbz 0 Adaugat pe 9 Aprilie, 2009 ....moto de 2v-6v-12v.de marimea unui incarcator de acumulator telefon,foarte practic si usor de transportat.pret 75 lei... ..pret negociabil.. 70 lei...mai am doua bucati... up... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 10 Aprilie, 2009 intra pe ad de mess adipop33 sa vorbim.eu nu sant in tara,dar redresoarele le am la cluj.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihaidbz 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2009 atunci multa bafta la vanzare,,,eu sunt din bucuresti,,si clujul este departe Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 12 Aprilie, 2009 ok..multumesc.. up...pret 65 lei...urgent.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 up..a mai ramas unul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri