Mergi la conţinut

Recommended Posts

Salut,

Tocmai am cumparat un nou motor prin Cosmin un nou motor,recomandarea pentrui a face achizitia cu el a venit de la doi prieteni care si-au luat motoare tot cu el si au fost ff multumit.

Cautarea motorului meu a fost destul de anevoioasa deoarece vroiam un anumit motor ,o anumita culoare,intre anumiti ani etc(pretentii si figuri din astea) am ramas placut surprins de rabdarea cu care mi-a cautat motor si faptul ca nu s-a grabit sa-mi ia primul motor aparut ci a asteptat sa ia un motor care sa merite ca bani si sa fie tehnic ok(toata treaba a durat o luna jumatate timp in care ma asteptam sa se plictiseasca sau sa se sature sa-mi caute mie motor),dupa cateva motoare vazute in diverse locatii a reusit sa-mi gaseasca motorul dorit.Toate vizitele cu drumulrile la motoarele care intruneau cerintele mele,desi nu sau materializat in cumpararea motorului ,nu au dus la cresterea pretului fata de discutia pe care am avuto la inceput ,cand a pornit cautarea.

Super multumit de serviciile oferite,l-as recomanda pe Cosmin pentru achizitionarea unui moto fara sa stau pe ganduri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara am intrat in posesia noii jucarii, Triumph Tiger 800 XC. Cosmin si Marilena nu mai au nevoie de nici o prezentare aici, inutil sa aduc in discutie seriozitatea si disponibilitatea de care dau dovada.

 

Vreau sa le multumesc insa pentru ca mi-au depasit asteptarile atat in ce priveste calitatea motocicletei cat si in rapiditatea de care au dat dovada , mai rar asa servicii !

 

Sa fiti sanatosi si norocosi ca mare bucurie mi-ati adus !   

post-43503-0-56967000-1414483418_thumb.j

post-43503-0-06721100-1414483431_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

                 Salutare..... tocmai ce am terminat si incheiat ultimele detalii cu privire la noul meu moto, adica mi-au sosit actele. Va multumesc pe aceasta cale pentru tot ajutorul, dar nu ma pot abtine sa nu va si critic un pic(un pic mai dur), avand in vedere ca faceti business-ul acesta de ceva timp si ati ajuns la un nivel la care atat cerintele cat si exigentele sunt si ar trebui sa fie foarte ridicate. Astfel spuse sper sa nu va suparati si sa acceptati notarea mea pentru voi ca pe viitor sa fiti si mai buni in ceea ce faceti :

            am o nota de 10 pentru aproape toate capitolele, vorbim aici de promptitudine si rapiditate ( care in cazul meu au fost extrem de esentiale ), de amabilitate, de seriozitate, de corectitudine, de etc. etc............................

            si am o nota destul de mica pentru "atentie" ( in cazul meu) care a condus la o negociere nu foarte buna ( a facut diferenta intre un client multumit si unul foarte multumit, asa cum sunt multi care au scris pe acest forum)

          Acum stiti cum e, ca m-am tot gandit si eu :  "daca n-ar fi fost asa..................ar fi fost invers............... si ar fi fost mai bine.........." 

          Oricum ar fi eu recomand celor ce isi doresc sa achizitioneze un motor, colaborarea cu Cosmin si Marilena, pentru ca per ansamblu sunt un client multumit si de ar fi sa mai cumpar un motor acum tot cu ei as vorbi.

          Va salut cu drag si respect si sper sa nu va suparati !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni cei care vreti un motor si stiti situatia din Romania , sant multi care isi aduna cu greu un banuti si nu si-ar dori sa ia cine stie ce teapa puteti sa va considerati norocosi din start ca exista un om ca si Cosmin  (cos75mari@yahoo.it)

  Nu are rost sa mai intru in detail ca nici macar nu lam vazut personal sau sa ma intalnesc cu acest om dar am fost multumit peste asteptari de prestatia , rabdarea , promtitudinea , etc. de care a dat dovada .

In present am un motor pe cinste datorita lui si fratellui lui la fel, 2 oameni care va vor ajuta sa rezolvati problema achizitionari unei motociclete pe masura bugetului vostru.

 

Nu trebuie sa ma credeti pe mine doar cautati pe net informatiile despre acest om si pe alte forumuri sau personal de la alti client si o sa va convingeti.

recomand cu incredere  !!!!

 

Bafta !!!


La ce spui @Fluk ma abtin sa intru in detalii dar sant oamenii care pur si simplu cat ai fi de bun si cat teai arunca in cap nui poti multumii pe aia chiar si din magazine sa iei ceva nu ai cum sai multumesti, eu unu nici nu ias ajuta sau sa imi toace nervii . 

Sant oameni care sant atat de suciti incat ar avea de obiectat si de ce nu a da-to cu parfum motocicleta sa nu miroase a transpiratie , sa fim seriosi .

Eu unu personal am lucrat ani de zile cu clienti si stiu cum sant asa ca tot respect pentru oamenii astia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Adus recent Honda VT 750 C, impecabila ! Multumiri Cosmin si Mari pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine !

A durat ceva, dar a meritat pe deplin asteptarea !

Contactati-i cu incredere !

Frumoasa ! sa ai noroc si multi km alaturi de ea , cinste si sanatate ptr Cosmin.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Mi-am cumparat un TDM 850 cu ajutorul lui Cosmin. Sunt foarte multumit de felul in care a decurs toata afacerea. Daca vrei sa-ti cumperi prin el poti sa fii sigur ca iti va trimite o motocicleta buna si nu pe prima pe care o gaseste.

 

Urmatoare motocicleta pe care o sa o cumpar va fi tot prin Cosmin.

 

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare. Cel tarziu in luna martie vreau sa achizitionez un Kawasaki Z1000 Modelul 2010 si vreau sa stiu daca ma puteti ajuta si pe mine..!! Dispun de 5000-5300 euro. Multumesc si astept un raspuns din partea Dvs.

 

 

 

Scriei direct     cos75mari@yahoo.it

Te ajuta omu linistit la fel ca pe noi 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salut! 
 

Am cumparat o motocicleta de la Cosmin in Decembrie, o horneta din 2001 si as vrea sa impartasesc experienta mea cu voi. 

 

In primul rand, cand era vorba de cautarea motocicletei, am petrecut doua saptamani cu Cosmin pe mail-uri, amandoi cautand si aratandu-ne unul altuia ce am gasit. Erau zile in care schimbam si cate 10 mail-uri, el raspunzand de regula intr-un interval de 10 pana la 15 minute la mail-urile mele. Mi-a dat sfaturi, mi-a parut un om foarte sincer si de incredere. Asa ca am hotarat sa iau o motocicleta de la el. Ne-am inteles asupra tuturor detaliilor si urma ca motocicleta sa ajunga dupa doua saptamani in Bucuresti si sa ma astepte (eu am ajuns o saptamana mai tarziu).

 

Cand am ajuns la Bucuresti si am stabilit o intalnire cu Marius, m-am dus sa vad motocicleta care nu pornea. Marius, avand un caracter destul de flegmatic, mi-a spus "ma crezi ca acum 2 saptamani cand am coborat-o am adus-o pe roti aici? A pornit. E din cauza ca a stat in frig, te asigur. Poti sa suni la orice service din Bucuresti, sa vezi ce iti zic aia, sa vezi ca am dreptate. Si dup-aia poti sa ii intrebi si de mine, o sa vezi ca 80% din mecanici ma cunosc." Eu il cred, daca asta il face sa se simta mai bine, dar i-am zis ca nu iau o motocicleta care nu porneste. Ba mai mult de atat, era si murdara (stiu, sunt poate prea carcotas, dar mi se pare de minim bun simt sa dai o carpa repejor pe ea daca vrei sa faci o impresie buna) Mi-a dat doua variante, ori o iau asa, ori ghinionul meu. Atunci, cu un gust destul de amar, am decis sa renunt la achizitie si sa ma intreb de ce asa mare diferenta intre omul cu care am corespondat pe mail timp de 2-3 saptamani si asociatul lui in Romania. O zi mai tarziu primesc un telefon de la altcineva care imi spune ca a luat motocicleta, a curatat bujiile si porneste, si ca daca vreau, pot sa vin sa o iau. Am mers sa o vad, am auzit-o pornind si mai mult de atat, omul a si spalat-o, spunandu-mi ca nu poate sa prezinte o motocicleta murdara (vezi diferenta fata de Marius) si am cumparat-o. Am adus-o acasa si a doua zi urma sa o duc la RAR. Numai ca, surpriza, nu a pornit din nou. Vasile, cel de la care eventual am luat motocicleta, mi-a spus cu incredere ca daca am probleme sa il sun si se rezolva. Intr-adevar, acest Vasile se apropia mult mai mult de standardele cu care Cosmin ma obisnuise. Era totusi peste mana sa o duc din nou la Vasile, care sta la marginea Bucurestiului asa ca am hotarat cu Cosmin ca o duc la Honda, o bag in revizie generala si in functie de ce imi zic aia, o dau inapoi sau nu. 
S-a dovedit sa fie doar bateria care trebuia schimbata urgent, iar bujiile trebuie sa le schimb candva in viitorul apropiat. Dar dupa ce am schimbat bateria, motorul pornea de la prima cheie. Chiar si dupa ce a stat o saptamana afara, sub un acoperis, dar la 0 pana la -5 grade, a pornit la a 3a cheie. Asa ca argumentele lui Marius cum ca n-ar porni din cauza frigului deodata erau nule.

 

All in all, motocicleta merge bine, arata bine si sunt fericit ca am cumparat-o, dar parerea mea este ca, pentru a avea mai multi clienti fericiti, Cosmin, care este un om de nota 10, trebuie sa se gandeasca mai atent pe cine include in afacerea lui pentru ca risca sa ii pateze numele degeaba. Acuma s-ar putea sa fi avut eu ghinion cu Marius, ca el sa fie baiat bun de obicei dar nu a avut chef de mine. Se poate, de ce nu? Dar asta este imaginea de ansamblu si e pacat ca in loc de o satisfactie maxima pe care mi-ar fi putut-o crea, am ramas cu niste mici rezerve. 

 

Imi cer scuze daca in topic-ul meu apar si elemente negative, nu intentionez sa jignesc pe nimeni, doar am tendinta de a fi critic deobicei, asta incluzand atat elementele pozitive cat si negative.

 

Salutari, Cosmine, si voua tuturor un calduros la multi ani!

Christian

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci am mai spus si o spun iarasi Cosmin si fratele lui bag mana in foc pentru ei , oameni de milioane in rest nu pot sa zic nimic de altii , se poate intampla si ghinioane dar in cea ce priveste oamenii astia dupa ani de zile de frustari si tepe de la diferiti romani in mai multe domenii , mi-a reaparut zambetu ca mai sant si oameni adevarati care merita un deosebit respect , pe aceasta cale inca odata sanatate le doresc alaturi de cei dragi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Ieri mi-am adus acasa capra achizitionata prin oamenii astia buni si de cuvant. Nu am nimic de reprosat, ba dimpotriva. Ce au zis, au facut cu multa intelegere si comunicare. Ii recomand si cu siguranta o sa mai apelez la ei. Va multumesc frumos pentru ajutor si pentru serviciile de calitate aduse. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

De cateva zile sunt posesorul unui Triumph Tiger 1050. Este a doua motocicleta pe care o achizitionez prin intermediul sotilor Biris. Ca si prima data, nu am decat cuvinte de lauda pentru ei.

 

Si o intrebare pentru Bal00: unde era riscul pentru tine? Oamenii au spus clar ca iau motocicleta cu banii lor, ti-o trimit in tara, tu o verifici si te decizi daca platesti si o iei acasa sau renunti si le-o lasi lor in caz ca nu corespunde cu ce ti-au descris. Ma indoiesc ca e mare problema pentru ei sa le vanda altcuiva daca sunt intr-o stare tehnica comparabila celor doua pe care le-am cumparat eu. Cum zicea cineva mai sus, pentru motociclete noi exista reprezentante. In cazul meu mi-au spus (cand erau la fata locului sa vada motorul) si de zgarieturile fine de pe carcasele oglinzilor sau alte nimicuri pe care probabil eu nici nu le-as fi observat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De cateva zile sunt posesorul unui Triumph Tiger 1050. Este a doua motocicleta pe care o achizitionez prin intermediul sotilor Biris. Ca si prima data, nu am decat cuvinte de lauda pentru ei.

 

Si o intrebare pentru Bal00: unde era riscul pentru tine? Oamenii au spus clar ca iau motocicleta cu banii lor, ti-o trimit in tara, tu o verifici si te decizi daca platesti si o iei acasa sau renunti si le-o lasi lor in caz ca nu corespunde cu ce ti-au descris. Ma indoiesc ca e mare problema pentru ei sa le vanda altcuiva daca sunt intr-o stare tehnica comparabila celor doua pe care le-am cumparat eu. Cum zicea cineva mai sus, pentru motociclete noi exista reprezentante. In cazul meu mi-au spus (cand erau la fata locului sa vada motorul) si de zgarieturile fine de pe carcasele oglinzilor sau alte nimicuri pe care probabil eu nici nu le-as fi observat.

Foarte logic ce ai spus , exact asa este !!  sai ai noroc la Triumph tare imi plac si mie dar nu m-am putut apropia de ele .  :drunk:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motocicleta mea a costat 1.500 de euro la Bucuresti, o horneta din 2001 de 600cc cu 18.000 de km pe ea. Am schimbat bateria si bujiile si merge perfect acuma, intr-adevar prietenul Marius nu m-a lasat cu o impresie prea buna, dar familia Biris a facut tot posibilul sa ii spele reputatia. M-au sunat din Italia, am stat la telefon pana am gasit o solutie. 

Dupa cateva drumuri facute cu motocicleta pot spune cu desavarsire ca ii recomand mai departe oricui m-ar intreba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt la a-2-a motocicleta cumparata de la Cosmin si Razvan, prima un sv650 2007, l-am tinut 2 ani si 18.000 km doar cu schimburi de anvelope, filtre si ulei, a ajuns la 40.000 fara sa scartaie nimic la ea. Foarte multumit de serviciile lor. Acum am luat un V-strom tot din 2007 la un pret mai mult decat ok, am sa o tin tot asa vreo 2 ani cat mai strang bani pentru un upgrade. Bineintes ca tot prin ei va veni si a-3-a :)

post-37809-0-71653800-1424504648_thumb.j

post-37809-0-20630800-1424504649_thumb.j

post-37809-0-39505200-1424504649_thumb.j

post-37809-0-58575900-1424504649_thumb.j

post-37809-0-81046800-1424504649_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Honda CBR 600F Sport 2002 achiziționat in Ianuarie 2015 binenteles cu sprijinul lui Cosmin si al Marilenei.

Le multumesc pentru ajutor si ii recomand cu încredere pentru oricine își dorește o motocicleta buna.

Sigur si următoarele le voi cumpara tot apelând la ei .

Numai bine si succes !

post-43745-0-26059400-1425741673_thumb.j

post-43745-0-22567700-1425741797_thumb.j

post-43745-0-66954000-1425742423_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua,

 

dupa aproximativ o luna de cautari a ajuns la mine acasa noul meu bmw f800st, cu ajutorul familiei biris. sunt extrem de incantat de serviciile oferite de dansii si as apela fara nici cel mai mic dubiu din nou, chiar am recomandat tuturor prietenilor mei. mototcicleta este exact ceea ce mi am dorit, se afla intr o stare fantastica, pot da mult mai multe detalii in privat sau la telefon celor interesati.

 

inca o data multumesc familiei biris, servicii de nota 10.

 

multumesc,

mihail

 

post-43840-0-47064500-1425888329_thumb.j

post-43840-0-00454900-1425888330_thumb.j

post-43840-0-43147900-1425888330_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...