Mergi la conţinut

Recommended Posts

Salutare oameni buni!

Simt ca sunt dator macar cu un review pozitiv dupa experienta avuta in achizotionarea unei motociclete din Italia prin fam. Biris prin toamna anului trecut. Am inceput prin documentare pe internet cine aduce motociclete din afara,costuri,siguranta,incredere(pe cale de disparitie in zilele noastre).

Cat despre motocicleta, stiam exact ce voiam....BMW R 1200 GS....un vis mai vechi care prindea contur.

Uite asa am ajuns pe acest forum si am citit cu atentie aproape fiecare topic si am ramas surprins cate review-uri pozitive am gasit. Mi-am zis atunci ca nu are cum sa mearga rau...si nu a mers.

Am trimis un mail cu dorintele mele,buget etc si am primit un document in care era descrisa toata procedura inclusiv costuri.

Dupa ce am rezolvat cu banca am inceput discutiile cu dna Marilena careia ii multumesc pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.

Au fost muuuuuulte variante luate in calcul,au fost schimbari de buget..un sigur lucru a ramas neschimbat...motocicleta dorita.

Cand am inceput sa obosesc de atatea cautari...lucru ce nu l-am simtit si la dna Marilena..am gasit varianta perfecta pentru mine intr-o zona in care fam. Biris nu lucra in mod normal:)

Si uite asa a ajuns la Oradea un frumos exemplar,impecabil de BMW R 1200 GS din 2008 cu toate accesoriile si dotarile dorite. Am preferat sa fac drumul Oradea Suceava pe roti pentru ca asa ii sta bine unui biker, asa ca am primit actele motocicletei prin curier,mi-am scos numere rosii,le-am pus in rucsac si m-am urcat in tren. Asta fara sa platesc niciun euro in avans....sa imi spuneti voi cine ar mai face asa ceva in ziua de azi?

La Oradea am fost intampinat de Razvan,fratele lui Cosmin care a fost foarte amabil si m-a ajutat cu livrarea motocicletei. 

Recunosc ca am avut emotii daca motocicleta va fi in regula dar cand am vazut-o,am pornit-o si am facut 2 ture de cartier am stiut ca a fost o alegere buna. Motocicleta arata si functioneaza impecabil.

Am bagat vreo 7000 km cu ea si sunt foarte multumit.

20160804_145436.jpg

 

20160926_135853.jpg

20170321_115858.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salutari, 

 

mi-am amintit sa scriu si eu dupa un an de folosire :) 

 

Fam. Biris m-a ajutat anul trecut(2016) in perioada asta sa caut si sa cumpar un Suzuki Intruder 800 K6. Au fost foarte receptivi la dorintele mele si din aceasta cauza ne-am inteles foarte bine. A si durat putin(~1 luna) pana ce am avut motocicleta acasa.

M-au convins 2 lucruri sa colaborez cu ei:

  • nu cereau avans + puteam sa refuz daca nu livrau ce promiteau
  • multe opinii bune citite aici si pe alte forumuri

 

Dupa 1 an de folosire nu am nici cea mai mica problema cu motocicleta.

 

Recomand cu incredere!

 

 

 

IMG_20160610_194219.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

         OAMENI de calitate si de foarte mare incredere.Mi-am adus prin ei 4 motoare+ inca 2 pt doi prieteni.Toate asa cum "am povestit" inainte.Impecabile pt. bugetele alocate.

Ii recomand cu mare incredere.Mare diferenta intre motoarele rulate ani in tara si cele din Italia.Plus ca nu riscati absolut nimic.Atit a doar sa raspundeti cu aceeasi seriozitate.

In rest numai de bine si asfalt uscat.

IMG_3179.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!
Tocmai am avut ocazia sa lucrez cu familia Biris despre care am numai cuvinte de lauda.  In primul rand cand am vazut anuntul am fost putin cam sceptic. Cine are risca sa aduca un motor fara avans? Dupa ce am citit review-urile de pe forum m-am hotarat sa iau legatura cu ei si asa am facut.. am vb pe facebook, mi-au trimis toate detaliile pe e-mail despre cum se procedeaza. Eu stiam ce motor vreau.. o honda hornet din 2005-2006 in sus, nu stiam exact unde ma incadrez cu bugetul (maxim 3000E). Dupa mai multe discutii la telefon si pe facebook au inceput cautarile. Dupa 2 saptamani de cautari, verificari si telefoane date de doamna Marilena inca nu ajunsesem la concluzie comuna. 
Eu fiind incepator in ale motociclismului si nemaiavand rabdare vroiam un motor cat mai rapid mai ales ca vremea era destul de frumoasa in luna mai. Eram dispus sa-mi cumpar chiar si un hornet din 2005 cu peste 40.000 de km, dar cu calmul si ajutorul doameni Marilena care imi spunea ca e cam mult motorul, ca nu merita si ca putem gasi ceva mai bun la banii astia, mi-am dat seama ca daca astept o sa am de castigat si asa am si facut. Dupa alte cateva verificari facute de domnul Cosmin (ajunge fata in fata cu motorul te suna si iti spune ce e bun si ce nu la motocicleta), mi-a spus ca stie un hornet din 2007 modelul nou, numai ca omul nu-l da pana nu ii ajunge noul motor pe care l-a comandat. Dupa alte 2 saptamani asteptate primesc poze si detalii cu motorul in cauza. Am zis DA fara sa stau pe ganduri, mi-au cerut o copie de buletin pentru a face actele de vanzare cumparare si urma sa vedem detaliile transportului spre Romania. 
Eu fiind din Suceava, imi era putin cam greu sa ajung la Oradea sau Bucuresti dar cu amabilitatea familei Biris care au vorbit cu soferul, au facut in asa fel in cat sa il aduca cat mai aproape de Suceava .. asa ca de la Oradea sau Bucuresti am ajuns sa il pot ridica de la Targu Mures(fara costuri suplimentare). Dar in ziua in care ajungea la Targu Mures, nu puteam ajunge eu. Asa ca din nou am luat legatura cu doamna Marilena si i-am spus ca nu pot ajunge la Targu Mures, EA cu un calm desavarsit: "Alex, se rezolva stai linistit! Facem cumva ca sa fie bine". Asa ca a vorbit cu soferul sa mi-l aduca pana la Suceava contra unei sume convenabile.


Honda Hornet 2007 
Km - 12k

Pret final - 2850

Merge si arata impecabil!
Are deja numere rosii, urmeaza cele definitive.

Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc familei Biris pentru profesionalismul, seriozitatea si rabdarea de care au dat dovada.
Niste ROMANI cum rar gasesti!
Ii recomand cu cea mai mare incredere!

IMG_0531.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Salutare, 

 

Confirm spusele celor de mai sus. Oameni seriosi. Am primit un scuter exact cum am gasit in pozele de pe anunt in Italia. Merge brici si fara nici o problema. Pentru RAR / ITP in Bucuresti s-a ocupat nea Vasile si am primit scuterul la scara blocului cu toate actele in regula. Am fost la inceput neincrezator, dar faptul ca ai posibilitatea sa platesti numai dupa ce vezi motocicleta este un plus de siguranta. Ii recomand. 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Salutare colegi,

Ieri am primit si eu motocicleta din Italia,achizitionata prin familia Biris.La mine povestea a fost cat se poate de simpla,m-am hotarat sa cumpar o Aprilia SXV 550,m-am uitat informativ pe subito.it,am gasit o motocicleta care mi-a placut si am inceput sa ma interesez cum pot sa o aduc in Romania.La recomandarea unui prieten,care a colaborat cu familia Biris,am apelat la ei,le-am trimis prin email un link cu anuntul,dar din pacate era prea departe de ei,fiind aproape de sudul Italiei.Mi-au explicat frumos intr-un document procedura de achizitie,zona in care se deplaseaza ei si toate cheltuielile cu achizitia.In acea seara am gasit doua motociclete care mi-au placut,aproape de ei.A doua zi au sunat la oameni si ne-am hotarat la varianta mai buna,cea cu mai multe accesorii si mai intretinuta.Domnul Cosmin a plecat dupamasa la proprietar,m-a sunat de acolo si mi-a confirmat starea motocicletei,mi-a spus cu toata increderea ca este in stare foarte buna.A achizitionat-o pe loc,iar dupa doua zile deja a fost incarcata pentru a fi trimisa in Romania.Toata distractia s-a intamplat foarte repede,Marti a achizitionat motocicleta iar Joi dupamasa deja a plecat spre Romania.Sambata seara a ajuns soferul la Cluj,si am avut o surpriza placuta sa vad ca motocicleta este exact cum mi-a descris-o domnul Cosmin,arata chiar mai bine decat in poze,anvelope noi,placute noi...etc.In plus de asta,si o cutie mare plina cu piese de schimb din partea proprietarului (putea sa nu imi spuna de ele,ca nu aveam de unde sa stiu,in anunt nu era precizat),deci oamenii sunt de incredere maxima..Am primit o data cu motocicleta toate actele,contract pe numele meu,certificat de radiere,CMR....etc.

Va recomand cu toata caldura familia Biris,sunt oameni extraordinari cum rar o sa mai intalniti!

Va multumesc.

Toate cele bune!

20171022_160626.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru import motocicleta Italia, recomand cu incredere familia Biris. Am cumparat prin intermediul lor o Yamaha WR 250 F.

Fam Biris s-a ocupat de radiere motocicleta in Italia si am primit toate actele pe numele meu.
Am ridicat-o azi din Bucuresti de la domnul Vasile, un domn foarte ok. Seriozitate maxima. Voi reveni pe viitor cu siguranta.

 

 

moto.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Am avut placerea sa colaborez cu familia Biris (Marilena si Cosmin) si ii recomand 100%. 

Eu am aflat despre ei atat pe forum cat si prin benzinarii sau popasuri moto, iar toti cei care mi-au spus ca si-au adus motoreta cu ei au fost extrem de multumiti. Am sunat, am vorbit cu dna Biris, mi-a dat toate detaliile posibilei colaborari (totul foarte clar si transparent) si am trecut la etapa cea mai importanta: cautatul motoretei. 

Dupa mai multe cautari si rabdare mai ales din partea lor, am gasit ceea ce ma interesa. Dupa aceea a fost simplu: dl Cosmin a fost la vizionare, m-a sunat de acolo, a verificat-o, toate informatiile din anunt s-au confirmat, astfel am stabilit sa o cumpere. 

Livrare in Bucuresti, in fata blocului cu RAR facut. Aici este de vorbit cu dl Vasile (pret si termen pentru RAR), cel care primeste motocicleta din Italia. 

Concluzia mea: adunati toate referintele bune pe care le gasiti despre sotii Biris, inmultiti cu 10 si cam aceasta este nota finala! :10: 

Cateva detalii care va pot ajuta : 

Telefon contact: 

Italia: +39 327 581 8788 (incluiv wapp)

Orange: 0748 202 804

mail: cos75mari@yahoo.it

Activeaza in Lombardia si doua regiuni invecinate, este de preferat sa gasiti in Lombardia. 

Se ocupa de tot ce inseamna logistica: vizionare si verificare moto, acte direct pe numele tau, transport in Romania, RAR prin dl Vasile in Bucuresti (daca se doreste, contra cost), livrare acasa. 

Totul se plateste la livrare, nu vor vreun leu sau euro in avans!

 

Toate cele bune si poate mai prindem cateva zile de plimbare anul acesta !

Leo

Kawa.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Acum 21 de zile am luat legatura prima data cu doamna Marilena pe WhatsApp (+39 327 581 8788) pe la ora 4 dupa masa, iar pe la ora 9 deja aveam mailul primit cu documentul in care se explica foarte clar procedura de lucru, costuri, zona in care activeaza, site-uri unde poti gasi anunturi, etc.
Dupa ce am cautat cam ce am vrut si am sumarizat anunturile intr-un fisier Google Doc pe care deja completam impreuna cu doamna Marilena, am ajuns la pozitia 19 din fisier si asta s-a dovedit a fi castigatorul. A se nota cata rabdare a avut cu mine, adica a vorbit inainte cu multi vanzatori si nu a zis absolut deloc ca primul sunat e bun, ia-l si pleaca... A existat si o mica negociere pe care a facut-o in numele meu.

 

Dupa ce am rezolvat problema asta cu anuntul gasit, proprietarul sunat, negociat la telefon, Cosmin Biris a mers cu masina proprie 200+ Km ca sa vada ceea ce eu am vazut doar in pozele din anunt si ce mi-a descris italianul prin doamna Marilena. De acolo, de langa proprietar, m-a sunat Cosmin si mi-a zis ca totul este ce trebuie, lucru pe care eu l-am vazut doar astazi cand am primit ceva ce arata mai bine in realitate decat chiar si in pozele din anunt. Mi-a zis ca e ce trebuie, eu mi-am dat acordul sa cumpere in numele meu scuterul si eu doar am mai trimis prin WhatsApp poza cu CI pentru a scrie contractul dintre italian si mine.

 

Astazi a ajuns Burgman-ul la mine. Alex, transportatorul, si el om de nota 10. A ajuns direct in Cluj, chiar daca chiar la inceputul discutiilor stiam ca va trebui sa merg in Oradea sau Bucuresti pentru preluare. Alex ajuns mai repede decat ma asteptam, asa ca banii erau tot in banca dar m-a asteptat fara macar sa simt o frustrare la el pentru asta.

 

Burgman-ul a intrat in curtea mea in 13 zile dupa ce Cosmin l-a cumparat. Acum urmeaza restul distractiilor cu actele si toate cele...

 

Si sa vreau, n-am ce sa zic ca n-a fost bine. Tot sistemul pus la punct a functionat perfect.

 

Suzuki Burgman AN400A, 2011, 13820 km, 3550 € (cu totul inclus):

 

WhatsApp Image 2017-11-09 at 4.10.50 PM (2).jpeg

WhatsApp Image 2017-11-09 at 4.10.50 PM.jpeg

WhatsApp Image 2017-11-09 at 4.10.50 PM (1).jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da. Da. Da. In sfarsit dupa anii de cautari am gasit persoanele care sa imi satisfaca cerintele mele  si zau ca sunt critic cand vine vorba de servicii. In sfarsit pot recomanda pe cineva pentru cumpararea unei motociclete din italia. Eu, de obicei, ma duceam si imi aduceam singur motoarele din Germania, insa acum aveam nevoie de scuter. Si unde sa cauti mai bine scuter decat in patria scuterelor...Italia. Si mi-a pus mana Dumnezeu in cap si am dat de Cosmin si Marilena si ulterior si de dl Vasile.

 

Pe scurt.:

Marilena - multumesc pentru comunicarea mai mult decat perfecta pe wp, telefon, mail. Apreciez viteza de raspuns, onestitatea si faptul ca mi-ai raspuns la toate intrebarile mele nebune.

Cosmin - multumesc ca la 10 noaptea ai facut un efort si te-ai dus sa imi vezi actualul scuter. Multumesc ca detaliile estetice si tehnice despre scuter au fost mai mult decat exacte cu tot cu zgarieturi. Am si o reclamatie: nu mi-ai spus ca sub sa aveam paturica de iarna si eu mi-am cumparat una, caci nu mi-a dat prin cap sa verific  cand a venit scuterul. :)

Dl Vasile - multumesc pentru viteza cu care mi-ati adus scuterul acasa si mi-ati facut rarul.

 

Pe si mai scurt....

"Chinul" meu de a-mi lua un scuter a constat intr-o ora de uitat pe net si a face o selectie de scutere.

De restul.....s-au ocupat Cosmin, Marilena, Vasile.

 

PRO: seriozitate, rapiditate, negociere cu vanzatorul, pret  transport si alte cheltuieli mai mult decat rezonabile

"CONTRA": nu am mai pierdut 2 saptamani sa ma duc sa imi iau bilet de avion ,sa caut scuter, sa-l radiez, sa-l inmatriculez temporar,  sa vin pe el, sa injur traficul de la Nadlac la Bucuresti, autoritatile "megaserviabile" de la RAR.

 

Din pacate nu am scapat de umblatul la ...prietenii de la anaf, administratiile financiare si politie, dar asta nu tine de serviciile oferite de Fam Biris.

 

RECOMAND COLABORAREA CU FAMILIA BIRIS SI DL VASILE.

Multumesc Cosmin,Marilena, Vasile.

 

Scuterul: Yamaha X-city 250 11000km 2012.

 

 

P_20171103_145325_vHDR_Auto.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Mii de mulțumiri și respect fam. Biris pentru tot ce au făcut pentru achiziționarea motocicletei! Ceea ce am primit este mult peste așteptările mele, nu am nimic de reproșat! O echipă profesionistă, de încredere!!!
Motocicleta: Moto Guzzi Breva 750 
Mulțumiri!!!  

IMG_20171203_203342.jpg

IMG_20171204_192655.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara ! Nu imi ajung cuvintele de lauda fata de acesti minunati oameni. Ceea ce am citit despre ei mi-a dat incredere, dar in plus sa vezi ca toate aceste lucruri se si confirma este ceva extraordinar. A fost o reala placere sa gasesc acesti oameni. Pur si simplu i-am simtit ca pe niste prieteni cautand sa-mi obtina multumirea. M-am simtit de ceva ori stanjenit de cat de dedicati sunt sa obtina ce-ti doresti, si nu a fost usor. Am vrut si ceva ieftin si ce bun. Si sincer nu au cedat niciodata nervos, ci din contra mi-au intarit increderea ca voi gasii ce caut20171212_121003.thumb.jpg.1df92d5a7668b96c10e56245db9000f9.jpg. Ii recomand cu maxima placere si sincer voi apela in continuare la ei. Ma bucur ca mai exista si asemenea oameni ! BRAVO ! Si BRAVO si oamenilor care ii ajuta D-nul Vasile si fiul dansului !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Salut,

 

In primul rand vreau sa multumesc familiei Biris pentru profesionalismul de care dau dovada.

Am fost indrumat cu o rabdare rar intalnita si un entuziasm debordant de catre dna Marinela pe tot parcursul procesului de achizitionare.

Initial am primit un document in care iti este explicat pas cu pas cum decurge colaborarea.

Buuun, zis si facut. Am luat la puricat site-urile de profil din Italia si m-am hotarat asupra mai multor anunturi. Prima motocicleta nu a fost cu noroc, insa cea de a doua a fost fix ce imi doream.

Dna Marinela a luat legatura cu vanzatorul si au stabilit o vizionare. De la fata locului am vorbit cu dl.Cosmin care era langa motocicleta si imi spunea cu lux de amanunte ce constata la motocicleta. Dupa o discutie de cateva minute, mi-am dat acordul pentru achizitionare.

O saptamana mai tarziu, motocicleta a ajuns in Varasti (cca 15km de Bucuresti) la dl. Vasile. Am fost sa o vizionez si ce sa zic, dragoste la prima vedere...

Tin sa le multumesc pe aceasta si dl Vasile si fiului sau Cristi pentru ajutorul oferit cu RAR. Totul a fost rapid si am primit motocicleta direct la locul de iernat.

 

Totul a decurs asa cum trebuie, fara aspecte ascunse, transparenta totala si profesionalism.

 

Si uite asa m-am pricopsit cu doamna asta frumoasa:

 

Gixu1.jpg

Gixu2.jpg

Gixu3.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

20180430_112407.thumb.jpg.dfad5e9d4979f9b50cd3bacdbdac1357.jpgBuna ziua.

De curand am intrat si eu in familia celor ce "Viseaza ca si cum ar trai etern si celor ce traiesc ca si cum ar muri maine" dupa cum spunea James Dean.

Acestea fiind spuse, am cautat pe tot net-ul sa-mi achizitionez pentru inceput o motocicleta Honda Hornet CB600F si astfel am ajuns la familia Biris.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc acestei familii de romani deosebiti (Marilena si Cosmin Biris), precum si colaboratorilor acestora, care in aceste vremuri ne fac cinste peste hotare.

Ii recomand celor ce doresc sa-si achizitioneze motociclete din Italia, pentru urmatoarele atribute pe care acestia le poseda: cinste, corectitudine, disponibilitate, altruism......

Pe scurt, nu am avut parte de nici o surpriza neplacuta si inca de la inceputul colaborarii noastre am cunoscut exact termenii si conditiile intelegerii, si am beneficiat de o consultanta de specialitate deosebita din partea doamnei Marilena. Pot sa spun ca pana la final aceasta a facut tot posibilul (in relatia cu colaboratorii acesteia) astfel incat motocicleta sa imi fie livrata la domiciliu in Mehedinti (cu un cost minim) si nu la punctele de lucru din Romania ale acestora (Oradea si Bucuresti). Totodata, aceasta familie mi-a stat la dispozitie zi si noapte, astfel incat sa ma multumeasca. 

Mentionez ca atata timp cat voi "incaleca" motociclete, mi-am propus sa apelez numai la serviciile acestora (achizitie motor, piese, accesorii, etc...)

Motocicleta achizitionata arata impecabil si mult mai bine decata in pozele trimise de acestia, avand toate documentele de provenienta, carte service, etc....

Multumesc inca o data acestora pentru serviciile de calitate prestate, precum si pentru faptul ca mi-au intarit convingerea ca exista si romani onesti!

 

Asfalt uscat!

 

P.S. Cat de curand o sa postez si cateva imagini cu achizitia.

 

 

20180430_112359.jpg

20180430_112412.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Hello,

 

Am cautat un motor mai putin accesibil pe piata din Romania: Yahama WR250x. Am auzit in trecere "Bai, trebuie sa ii contactezi pe fratii Biris - ei sunt persoanele potrivite pentru a aduce motoare dinafara".

Am fost sceptica, insa curioasa. Am cautat pe mai multe site-uri pareri, poze, pana la urma i-am contactat. 

 

Nu credeam ca va fi asa rapid totul si asa de simplu. Intreaga "Echipa Biris" a fost geniala. Am putut sa ii contactez la orice ora, ceea ce a adaugat un plus de incredere. Mi-au raspuns la intrebari cu promptitudine si in detaliu. Din momentul in care am gasit o motocicleta pe care si ei au aprobat-o ca fiind ok din punct de vedere tehnic, de acolo totul s-a miscat cu viteza luminii. A durat fix o saptamana de cand am gasit pe net anuntul pana cand a ajuns motocicleta in Bucuresti.

 

Motocicleta arata mai bine ca-n poze, iar in poze e fenomenala. E fix ce imi doream, fix ce am comandat, fix ce au spus ca va fi.

 

Sunt niste oameni deosebiti si se simte ca doresc si ei ca fiecare client sa fie cat mai multumit posibil.

Daca nu ma credeti, contactati-i si convingeti-va singuri :)

 

28164314_10154990258481862_188848790227652144_o.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Mi am cumparat cu ajutorul familiei Biriș o yamaha xt 660 tenere. 

Nu cred ca mai are rost sa descriu procedura de achizitie care i deja cunoscuta, in schimb vreau sa le mulțumesc prin aceasta cale pentru tot si sa recomand oricui acesti oameni de nota 10 plus. 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare tuturor!

 

Experienta minunata pe care am trait-o alaturi de Familia Biris a inceput in 07 Feb si pentru ca inca nu-mi vine sa cred ce oameni minunati am putut sa intalnesc, va impartasesc si voua cele traite.


De anul trecut sunt in cautarea primei mele motociclete – Honda Hornet PC41.

Dupa indelungi cautari pe site-uri de profil din Romania si pe OLX, intr-o zi m-am decis sa dau un Google search cu termenii “Ser-Moto VS. Moto Mus”. Baietii de la Cluj.

Rasfoind forumuri am gasit un comentariu de genul “eu saturandu-ma de teparii din Romania, am apelat la Familia Biris (Cosmin si Marilena) si pot spune ca am intalnit niste oameni de nota 10!”

 

Mai sa fie ….. ia sa vad si eu care e treaba… si dau Google search “import moto Italia Familia Biris”

si gasesc forumul pro-bike.ro. Intru, deschid topicul si vad ca avea 17 pagini cu recenzii de la clientii familie Biris.

Cu calm am citit fiecare postare in parte, fiecare cuvant, m-am uitat la fiecare poza cu ochiul neincrezator (la inceput) al fiecarui roman… credeti-ma, n-am gasit NICI MACAR UN SINGUR CLIENT NEMULTUMIT!

Imi zic, “bah, astia sunt oamenii de care am nevoie!” si prin buna-vointa unui coleg care a dat mai sus si datele de contact ale Familiei Biris, am luat legatura cu dumnealor.

Le-am trimis un e-mail pe la orele 17:00 cu solicitarea mea si pe la orele 20:00 aveam deja raspunsul dumnealor cu un document atasat denumit sugestiv “procedura achizitie moto si detalii”.

Deschid, 3 pagini cu toate detaliile de care aveam nevoie sa ma conving ca lucrez cu niste adevarati profesionisti: modalitate de achizitie (fara avans), modalitate de lucru, modalitate de transport, costuri defalcate pe fiecare categorie de cheltuieli, date de contact, suport RAR, link-uri ale site-urilor unde poti intra sa-ti cauti motoarele, zonele din Italia in care ei activeaza, absolut tot, tot, tot.

Linkurile pe care le puteti accesa sunt:

·         www.moto.it

·         www.subito.it

·         www.kijiji.it

·         www.autoscout24.it

 

Datele lor de contact sunt urmatoarele:

  • Marilena 0039 380 127 3481  SI PE WHATSAPP
  • Cosmin   0039 327 58 18 788  SI PE WHATSAPP
  • Email: cos75mari@yahoo.it

 

 

Ei activeaza in zona de nord a Italiei, in regiunea Lombardia si regiunile vecine, Veneto si Emilia Romagna.

 

Si treaba se desfasoara in felul urmator:

1.       Iti stabilesti modelul de interes, anul de fabricatie, km, bugetul

2.       Intri pe site-urile indicate de ei in procedura de achizitie

3.       Le trimiti link-urile cu moto de interes

4.       Marilena contacteaza vanzatorii si cere detalii suplimentare

5.       Daca voi dati OK-ul de vizionare, Cosmin merge la vizionare, va suna de la fata locului si va ofera absolut toate detaliile despre starea motocicletei, a actelor, a defectiunilor vizibile

6.       Daca ii dati OK-ul de achizitie, atunci Cosmin face achizitia direct pe numele vostru (daca doriti), iar apoi va trimite motocicleta in tara

7.       Aici o preia Dl. Vasile (in cazul meu – Bucuresti) si va ajuta contra cost cu formalitatile RAR

Si iata cum in 7 pasi iti iei o motocicleta potrivita pe gustul si bugetul tau, fiind ferm convins ca nu o sa ai probleme cu ea si ca te vei bucura de ea fara sa stai pe ganduri daca kilometri sunt reali, daca starea generala e ok si daca nu cumva ti-ai luat teapa romaneasca…..

 

Si sustin asta cu tarie pentru ca Familia Biris se ocupa de importul moto de 15 ani si pentru ca stie EXACT ce face. Tocmai din acest motiv, iti cumpara motorul FARA AVANS si cand ajunge in tara, daca esti nemultumit, nu-l cumperi.

 

Daca ar fi sa descriu experienta traita alaturi de ei, as putea folosi un singur cuvant: PERFECTA

Profesionalism

Experienta

Responsabilitate

Empatie

Concentrare

Tenacitate

Atentie

Ceea ce am apreciat CEL MAI MULT a fost calmul si rabdarea cu care atat Marilena, cat si Cosmin mi-au raspuns la absolut toate intrebarile pertinente sau nu, modul de lucru foarte bine organizat si eficient, empatia manifestata fata de dorintele mele specifice si faptul ca stiu sa faca vanzari de tip CONSULTATIV, nu cantitativ (cum fac majoritatea importatorilor auto-moto).

Acesti oameni iti devin prieteni, sfatuitori si abia apoi furnizori de servicii (importatori moto).

Asta e marea diferenta intre serviciile oferite de ei cu un profesionalism desavarsit si restul personajelor din piata care iti vand motoare “tzipla”, “impecabile” si in “stare foare buna”.

Va recunosc ca am fost uimit ca inca mai exista astfel de romani, demni de respect si consideratie pentru felul in care isi trateaza clientii.

Si spun asta dupa 6 ani de vanzari in servicii, de produse si tip B2B.

Si daca inca nu v-ati plictisit sa cititi review-ul meu, mai jos va prezint motocicleta mea:

 

HONDA HORNET

2008

30.642 KM

Pret achizitie: 3200 Euro

Accesorii: o sa precizez doar doua nume, OHLINS si Leo Vince full exhaust system :D :D

Pozele vorbesc de la sine!

 

Succes in achizitia voastra!

#fanBiris

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.15.19.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.15.19 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.15.26.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.15.30.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.15.41.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.16.10.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.16.22.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.16.47.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-13 at 12.16.59.jpeg

 

 

WhatsApp Image 2018-03-17 at 18.05.22.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Am achizitionat acest Bmw F 650 GS din 2004 prin intermediul doamnei Marilena si Cosmin Biris din Italia. Eu am gasit anuntul cu motocicleta, domnul Biris a luat legatura cu vanzatorul, sa deplasat si a vazut motocicleta, a cumparat-o si mi-a trimis-o in tara, cu RAR-ul facut, gata de inmatriculare. Am fost foarte multimit de motocicleta si de cobaborarea cu ei, sunt persoane foarte serioase, recomand cu incredere maxima colaborarea cu ei in cazul in care doriti sa cumparati o motocicleta! Puteti avea cea mai mare incredere in ei, mereu au dat dovada de seriozitate si profesionalist! Ii puteti contacta cu incredere la  cos75mari@yahoo.it sau pe whatsap la 0039 327 58 18 788 

20170402_103109.jpg

IMG-20170215-WA0005.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Salutare,

 

Dupa jumatate de an de la achizitie, imi voi descrie si eu experienta avuta cu fam. Biris.

Totul a inceput pe final de an 2017, in luna decembrie. Dupa indelungi cercetari, m-am decis sa imi achizitionez o Honda Hornet. Citind pe acest forum, am contactat fam. Biris si am constatat cu surprindere ca au fost extrem de prompti. Mi-au trimis o serie de site-uri, mi-am ales vreo 5 modele pe care am primit feedback destul de rapid. A ramas una singura pe lista scurta. Proprietarul, insa, se lasa greu. Nu avea disponibilitate, nu era in localitate, etc. Intr-un final, s-au intalnit.

Pe drum m-a sunat dl. Biris. Eu intram intr-o prezentare la munca si nu mai aveam acces la telefon asa ca l-am rugat sa astepte telefonul meu. M-a suant in timpul prezentarii si nu am putut raspunde. Dupa ce am terminat, l-am contactat. Imi raspunde foarte fericit: "l-am luat! e ca nou!" :)

 

A ajuns la mine in primele zile ale lunii ianuarie. L-am dus direct intr-un garaj. La receptie, cei de la garaj mi-au spus ca motorul este intr-o stare extrem de buna, ca am facut o alegere perfecta.

De atunci am mers cam 1500 km cu el fara sa am nici cea mai mica problema. Totul merge conform promisiunilor.

 

Este vorba de un Honda Hornet din 2009, cu ABS.

Deja ma gandesc la urmatoarea achizitie pe care in mod clar o voi face tot impreuna cu familia Biris.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...