tkrap 0 Adaugat pe 7 Aprilie, 2009 Vand costum racing arlen ness negru ca cel din poza masura 58 purtat de 2 ori arata ca nou, nici o julitura pret. 15 mil tel 0730223405 +cizme sidi rosii marimea 46 - pret 150 E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 14 Aprilie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_costea1982 0 Adaugat pe 20 Aprilie, 2009 Salut,nu stiu ce inseamna marimea aia,eu am 1.80 si 68 kg crezi ca imi vine? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 21 Aprilie, 2009 la 1.80 si 68 kg esti inalt si slab, geaca iti vine dar pantalonii vor fi largi la tur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 2 Mai, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Spastik 0 Adaugat pe 3 Mai, 2009 sal, 1,85 si 105-108 kg? stiu am gabaritu mare...dar?..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 11 Mai, 2009 ar trebui sa iti vina oricum trebuie probat, vii si il probezi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Work 0 Adaugat pe 23 Mai, 2009 sal zi ultimu pret in euro...astept un pm sau cv...ma intereseaza..numai bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2009 up 18 mil ultimul pret up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 27 Iulie, 2009 up up - 15 mil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 4 August, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
T@nk 1 Adaugat pe 10 August, 2009 up up - 15 mil Mai este valabil? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 13 August, 2009 este valabil, se poate proba in bucuresti up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 19 Octombrie, 2009 este valabil, se poate proba in bucuresti up upup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 17 Iunie, 2010 si asta se vinde inca Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2010 inca de vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 29 Iulie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri