ctln_toma 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2009 :help:MOTOCICLETA ESTE IN STARE BUNA(IMPECABILE SUNT DOAR CELE NOI DIN MAGAZIN),REVIZIA LA SUZUKI B&S MOTORS,CAUCIUCURI NOI,FILTRE NOI,BATERIE NOUA YUASA,TOBA MICRON,POWER COMMANDER,ALARMA SCORPIO,PARBRIZ ZERO GRAVITY,2 CHEI,15000KM,PRIMUL PROPRIETAR,CULOARE ALB-ALBASTRU.PRET 3999 EURO.(POZE IN CURAND,DAR CINE E INTERESAT PRESUPUN CA NU O CUMPARA DIN POZE).TEL:0767191736 ... POZELE SUNT MAI JOS... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Hyena 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2009 Nu, dar cine e interesat doreste sa-si faca o idee cu privire la aspectul ei ca sa stie daca isi pierde timpul intalnindu-se cu tine sau nu. Eu personal sunt interesat, astept niste poze la tau_xxx@yahoo.com Mersi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Jimmyro 0 Adaugat pe 13 Aprilie, 2009 De preferat ar fii sa pui si niste poze, sa ne facem o idee... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 18 Aprilie, 2009 ACESTEA SUNT POZELE... ...PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Hyena 0 Adaugat pe 19 Aprilie, 2009 Mersi de PM mane, ai PM back. M-ar interesa sa vad motocicleta dar nu sunt dispus sa platesc in plus power commander-ul, parbrizul smeker, etc.Lipseste si stick-ul cu "600" de pe codita, daca vad eu bine. Ce model e alarma Scorpio? Imi place cum suna "primul proprietar" ce-i drept.:) Vorbim.:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2009 Mersi de PM mane, ai PM back. M-ar interesa sa vad motocicleta dar nu sunt dispus sa platesc in plus power commander-ul, parbrizul smeker, etc.Lipseste si stick-ul cu "600" de pe codita, daca vad eu bine. Ce model e alarma Scorpio? Imi place cum suna "primul proprietar" ce-i drept.:) Vorbim.:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 22 Aprilie, 2009 Tare de tot, a cazut la viteza mare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FuRIOuS 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2009 Tare de tot, a cazut la viteza mare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 6 Mai, 2009 REPEDE PRET NOU 3999 ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cosmincercel 2 Adaugat pe 6 Mai, 2009 APROPO DE STICK-UL "600",ACESTA A CAZUT LA O VITEZA FF FOARTE MARE ...IAR IN LEGATURA CU "PRIMUL PROPRIETAR",AI DREPTATE PRIMUL PROPRIETAR A FOST FABRICA CARE A FACUT MOTOCICLETA...(SAU POATE NCI ASTA NU-TI PLACE CUM SUNA)...ALARMA SCORPIO ESTE MODELUL SR-i600SE. BAFTA... PRET NOU 4590 EURO ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 11 Mai, 2009 ... --------------3999----------------EURO Tel:0767191736 ... --------------3999----------------EURO Tel:0767191736 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puya123123 1 Adaugat pe 15 Mai, 2009 variante cu asta ? /index.php?showtopic=57911">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=57911 astept pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 18 Mai, 2009 LA BANII ASTIA E STOCK... LA BANII ASTIA E STOCK... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
butcher 2 Adaugat pe 18 Mai, 2009 up pentru el ca l-am vazut.dar m-am orientat la ceva mai ieftin..... motorul e beton.sus cu el! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
r_kry 0 Adaugat pe 19 Mai, 2009 LA BANII ASTIA E STOCK... ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 20 Mai, 2009 3500 ka sa vin sa-l vad? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
r_kry 0 Adaugat pe 20 Mai, 2009 MIE IMI CONVINE SA-MI DAI 3500 DOAR SA-L VEZI(PT BANII ASTIA VIN EU LA TINE S-O VEZI)...IN CAZUL ASTA PENTRU MOTO MAI NEGOCIEM...CE TAREEE NU CREDEAM CA POT SA-L VAND CU 7000...ASA CLIENTI DARNICI MAI RAR,ABIA ASTEPT SA VIIIIII...Ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 21 Mai, 2009 Nu cred,am 80 Kg... Nu cred,am 80 Kg... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
r_kry 0 Adaugat pe 21 Mai, 2009 Nu cred,am 80 Kg... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c3h2o 2 Adaugat pe 22 Mai, 2009 niste poze mai clare pe stanga ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
98yzf 0 Adaugat pe 22 Mai, 2009 foarte tare motorul.si propietarul mi s-a parut foarte ok.eu l-am vazut acum o luna cand am vrut sa-l iau dar atunci era mai scump si nu aveam atatia bani, asa ca m-am orientat la ceva mai ieftin (dar din pacate cu foarte multi km in plus- un r6 din 2002).....daca stiam ca scade pretul cu aproape o mie mai asteptam.acum regret din cate stiu eu avea un parbriz smecher si un modul de putere oricum multa bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 24 Mai, 2009 foarte tare motorul.si propietarul mi s-a parut foarte ok.eu l-am vazut acum o luna cand am vrut sa-l iau dar atunci era mai scump si nu aveam atatia bani, asa ca m-am orientat la ceva mai ieftin (dar din pacate cu foarte multi km in plus- un r6 din 2002).....daca stiam ca scade pretul cu aproape o mie mai asteptam.acum regret din cate stiu eu avea un parbriz smecher si un modul de putere oricum multa bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XELIBRI2007 1 Adaugat pe 24 Mai, 2009 poze mai noi ??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ctln_toma 0 Adaugat pe 27 Mai, 2009 poze mai noi ??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
r_kry 0 Adaugat pe 28 Mai, 2009 poze noi... [attac h ment=176897:fotografie166.jpg] BAH,a trecut pastele si nu mai fac pomeni,...cred ca nu ai bani nici de trotineta copilas,asa ca dute la nani... poze noi... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri