hayosoo Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Stiu ca sunt destui motociclisti in Calarasi dar ne cunoastem din vedere sau grupuri restrinse...am putea sa ne cunoastem mai bine..sa facem shimb de experienta,sa ne ajutam,sa fim cunoscuti in tara,sa participam la intruniri cat mai multi!CINE RASPUNDE LA PROVOCARE?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianrusu Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Cristos a inviat!!Hayoso!eu sunt din Slobozia,dar momentan i-mi fac veacul prin Franta.Daca vrei sa cunosti popor plimbaret,da o fuga pana in Slobozia;sunt pe-acolo nishte baieti care nu se uita ce calaresti;se uita cine esti.Toti am plecat de-acolo si n-am uitat,chiar daca avem niste ani.intreaba de Gino(bmw,vulcan),cioara(diversion) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 salutare pt toti motociclistii calaraseni!!!!! asfalt uscat...d'astea hai cu primavaraaaaaa!!!!!!!vorba lui sterian: ,,soare, unde esti, vino sa stralucesti/ soare, cald si bun, rasari din nou acum"!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennys35 Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 la calarasi se doarme...in front...pe strazi suntem in fiecare zi..dar aici ..nimeni..oare nu mai platiti netul...?http://www.facebook....MC/325360384589 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal22 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Salut ne gasesti si prin lehliu...Suntem vreo 5 rideri cu 5 vitezane,ii mai avem prin zona si pe cei de la ,,Taverna Calaretilor''.Daca este vorba de vreo intrunire a celor din jud Calarasi contati pe noi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennys35 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Salut ne gasesti si prin lehliu...Suntem vreo 5 rideri cu 5 vitezane,ii mai avem prin zona si pe cei de la ,,Taverna Calaretilor''.Daca este vorba de vreo intrunire a celor din jud Calarasi contati pe noi.. sal...duminica este zilele orasului si poate veniti si voi...luati legatura cu dana soare...parada moto . parada moto calarasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennys35 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ion-Iulian Neagu Chapterul Calarasi al Chopper Academy M.C. are deschiderea oficiala pe data de 07.04.2012 la Taverna Calaretilor in Lehliu Gara. Va asteptam acolo la o bere si o coasta la gratar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_n_d_i_a_n_u Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 13 - 15 Iulie in Lehliu Gara, judetul Calarasi Chopper Academy M.C. va asteapta la o distractie pe cinste asa cum stiti din anii precedenti. Evident, nu lipseste palinca, slana, ceapa, protapul dar mai ales ciorba acra sau concursurile distractive, muzica buna sa trezim spicul de grau.... Ne vor pune la dans Phenomenon, Glissando, Blue Pulse, Incipient, MT Place, Magnum Opus si Rock Incorporation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennys35 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Parada moto se va desfasura in data de 29.09.2012 incepand cu ora 10.30 cu plecare de la Navrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_n_d_i_a_n_u Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Modificare : Parada moto se va desfasura incepand cu ora 10.30 de la Navrom, in data de 30.09.2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekkaman Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Buna seara si ganduri bune de sarbatori din Moldova. Intrucat din ian 2013 urmeaza sa ma relochez cu serviciul la Oltenita, tare m-as bucura sa cunosc pe cativa dintre membrii comunitatii moto din oras si imprejurimi. Asa ca asteptam "provincia". Pana una-alta, sa traim; sa-nflorim; Razvan va saluta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_n_d_i_a_n_u Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Pai sa se incalzeasca putin, sa se duca un pic pacla asta de pe jos si poate ne intalnim la o plimbare si la un butoi de bere. Pana atunci sa fii sanatos si ne-om intalni noi cumva. mekkaman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennys35 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 CALARASIUL TE ASTEAPTA..... mekkaman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekkaman Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Prin primavara imi aduc si autobuzul in zona; pentru moment sunt doar "patruped" in Oltenita...de vreo saptamana. Intorc salutul prietenilor din Calarasi... i_n_d_i_a_n_u 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts