soso-bum 0 Adaugat pe 17 Aprilie, 2009 de vanzare r1 ,2001,stare buna cauciucuri noi,kit de lant nou dyno jet montat si reglat pe stand 38000km relatii si detalii la tel.0744708011,eugen mobra este in mures,se poate vedea si incerca pretul info este de 3500eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 18 Aprilie, 2009 salut, un schimb cu un logan pick-up din 2008(preluare de leasing) + diferenta din partea mea te-ar interesa? Bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
muzik9 0 Adaugat pe 19 Aprilie, 2009 /index.php?showtopic=55592">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=55592 o masina frumoasa vrei? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso-bum 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2009 /index.php?showtopic=55592">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=55592 o masina frumoasa vrei? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 23 Aprilie, 2009 nu e asta mobra cu care ai cazut pe Mezes ? Daca nu imi cer scuze de pe acum/// Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso-bum 0 Adaugat pe 24 Aprilie, 2009 nu e asta mobra cu care ai cazut pe Mezes ? Daca nu imi cer scuze de pe acum/// Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 24 Aprilie, 2009 atunci iti datorez niste scuze.... up si spor la vanzare !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso-bum 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 de vanzare r1 ,2001,stare buna cauciucuri noi,kit de lant nou dyno jet montat si reglat pe stand 38000km relatii si detalii la tel.0744708011,eugen mobra este in mures,se poate vedea si incerca pretul info este de 3500eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 super pret daca scap de masina o vreau eu up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c0y0te96 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 Salut, Schimb cu diferenta din partea ta te intereseaza? /index.php?showtopic=55557">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=55557 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Doc-ul 1 Adaugat pe 1 Mai, 2009 Oameni buni am batut drumul degeaba . La telefon omul spune ca este impecabila si acolo ce gasesc : -NICI O CARENA NU MAI ESTE INTACTA ( TOATE SPARTE SI REVOPSITE PE BUCATI , CODITA ESTE JUMATATE ROSU INTENS SI CEALALTA JUMATATE ROSU MAT ) PANA SI ARIPA FATA DE LA ROATA ESTE CRAPATA - cutia de viteze praf ( tacane in toate vitezele mai si ffff rau in treapta a 3-a ) - prindere far rupta si farul julit . - PARBRIZA SPART ( LIPSESTE BUCATA DIN EL ) Motoreta este intr-o stare deplorabila , sincer nu am vazut r1 sa arate asa varza . Omul are 49 ani si este un nesimtit un mincinos va repet MOTORETA ESTE PRAF. Eu am batut 600 km din Ploiesti si nu am putut sa ma abtin sa va povestesc ce am patit . ESTI UN TEPAR NESIMTIT SI MINCINOS SI CHIAR NU AI CE CAUTA IN RANDUL MOTOCICLISTILOR Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 2 Mai, 2009 urat si pacat mare...ca inca se practica asemenea lucruri intre motoristi... pacat.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso-bum 0 Adaugat pe 6 Mai, 2009 urat si pacat mare...ca inca se practica asemenea lucruri intre motoristi... pacat.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 6 Mai, 2009 ai dreptate Soso ..in poze arata foarte bine...totusi bafta la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soso-bum 0 Adaugat pe 10 Mai, 2009 ai dreptate Soso ..in poze arata foarte bine...totusi bafta la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri