szyszy 0 Adaugat pe 20 Aprilie, 2009 enduro/cross inmatriculat toate actele la zi am si roti supermoto toate componentele de strada sunt noi am si lant pentru ambele variante plastice originale cross si supermoto motorul se transforma strada/cross in 10 minute telefon 0744238831 motorul 3400 euro rotile supermoto 800 euro iar imrreuna 4000 accept schimb cu auto inmatriculat cam la aceas valoare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soarefilip@yahoo.com 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2009 enduro/cross inmatriculat toate actele la zi am si roti supermoto toate componentele de strada sunt noi am si lant pentru ambele variante plastice originale cross si supermoto motorul se transforma strada/cross in 10 minute telefon 0744238831 motorul 3400 euro rotile supermoto 800 euro iar imrreuna 4000 accept schimb cu auto inmatriculat cam la aceas valoare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
szyszy 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2009 e-mail renimotor97@yahoo.com adresa mes trimit peste vreo 2 ore Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soarefilip@yahoo.com 0 Adaugat pe 27 Aprilie, 2009 daca te intereseaza schimbul cu atv-ul dai un semn daca nu sa stiu sa caut alte combinatii. sal! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
szyszy 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 daca te intereseaza schimbul cu atv-ul dai un semn daca nu sa stiu sa caut alte combinatii. sal! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soo_locco 1 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 sal frate biker,un schimb cu auto ,mai e valabil?daca este cazul dau diferenta...ce zici????????????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
szyszy 0 Adaugat pe 1 Mai, 2009 sal frate biker,un schimb cu auto ,mai e valabil?daca este cazul dau diferenta...ce zici????????????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihaio07 0 Adaugat pe 3 Mai, 2009 Ai putea sa imi explici si mie, in linii mari macar, cum transformi tu din strada in cross in 10 minute? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
szyszy 0 Adaugat pe 3 Mai, 2009 Ai putea sa imi explici si mie, in linii mari macar, cum transformi tu din strada in cross in 10 minute? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 3 Mai, 2009 salut, schimb cu logan pick-up(predare de leasing) te-ar interesa? + diferenta din partea mea bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soo_locco 1 Adaugat pe 4 Mai, 2009 salut despre ce masina este vorba marca an fab. etc te rog inmatriculat recent talon nou bonus echipament enduro cross Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri